Herkese merhaba,
28 yaşındayım. Ortaokulda aynı sırada oturduğum sıra arkadasım Instagram dan beni buldu ve bana yazmaya başladı. İşte konuştuğun biri var mı vs diye. Çocuk muhafazalar bir çocuk. Benimde Instagram fotolarımdan belli yani muhafazakar birisi değilim. Sizce bu çocuk niye bana sordu konuştuğun biri var mı diye. Yaşam tarzlarımız çok zıt çünkü. Bende dedim olmaz diye, yaşam tarzı önemli , kendine benzeyen biri olması önemli dedim. O da bana çok değişmişsin dedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Önce seni öyle kabul ediyor gibi yaklaşır. Sonra seni değiştirmeye çalışır.
Ağzına sağlık bunların hepsimi aynı ya
Hayatta değişmem ben
Öyle maalesef bu durumlar. O yüzden sana uygun olmadığını düşündüğün kişi ile ilerisi için yola çıkmak mantıklı değil
Yaşam tarzımız aynı değil deyincede , sen çok değişmişsin dedi
Ne anlamda dedi kim bilir
boş ver hiç kafaya takma 😀 sen hayatını istediğin gibi yaşayacaksın
inankı aynı ortamda bulunan aynı yerde yasayan calısn bi cok insan arasında büyük ucurumlar yok
Valla çok uçurum var aramızda. Ben dindar değilim. Deistim. O Müslüman. Ben şort giyer içki içerim, o başka dünyaların insanı yani
yani ickı icmek sort giymek deist demek zaten bi tanrıya inanmak demek sadece kitapların dogruluguna inanmamak olay bu fikkrin degisebilir icki desen evvınde sakınce ara sıra icersen sorun teskıl etmez ama fikir dersen avrulaı bı kadınla bi türkiyedeki erkegin uyumu bıle olurken sen kendini cok soyutlamıssın gibi geldı
Yok valla olmaz. Ben sorun ederim dindar erkeği. Kıskanç olurlar sevmiyorum öyle
kıskanclık erkegin tabiyatında var cok fazla olmamak kaydıyla kıskanclık iyidir korumacıdır sana zarar gelmesini istemez ama sen bilirsin
Mümkündür. Kızda zamanla erkeğe benzer. Tersi olsaydı da mümkün olurdu, o durumda da kız zamanla erkeğe benzer. Bu işler böyledir
Ben asla benzemem. Dindar olmam yani
Büyük konuşma 😆
Sen o çocukla yapamazsın bence
Bencede haklısın
Fazla zıttız
Çocuğu reddettim aslında ama çocuk anlamadı beni
İşte düşün anlaşamayacağınınız buradan belli
Çocuğa kızdım bir yandan. Hemen asıldı bana
Arkadaşça yaklaşsaydı olaylar daha farklı olabilir di
tabii ki daha önce anlaşıp anlaşamadığınızı anlamak lazım bir süre flört dönemi olmalıydı
Dünya dönmeye devam ediyor normal yani değişmek
O benim değişmemi normal karşılamadı neden acaba? Ama sen fazla değişmişsin dedi
Bekledigini bulamadı belki de
Hoşlantı?
Ya olabilir ama birlikte olamayız bu çok açık bişey , tahmin etmesi lazımdı :)))
Aklını isteklerinin önüne koydugu zaman bunu başarabilir peki koymuyorsa? :)