• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Allahım beni eşcinsellikle mi sınıyor? (Sayfa 2)

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Allahım beni eşcinsellikle mi sınıyor?
Eğitim Soruları Sevgi Soruları Yorum Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

111

Cevap

171

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • AsiiLeydi
    AsiiLeydi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Biraz ara ver bu işlere.. Her önune gelenle zaten güzel bir ilişki kuramazsın.. Bir süre sonra tekrar dene.. Hoşlandıgın iyi biri olsun bu bey.. Yanlıs anlama ama öpüş koklaş tenını tanı karşındakının.. Baktın olmuyor iğrenme gelıyor (ilk zaman hep iğrenme olur önemlı olan 3,4 denemedede iğrenme olması) eğer iğrenme olursa kendını kabullen.. Yaşa.. Kımseyıde takma..

0
    0 Yorumla
  • Umursamaz-gnc
    Umursamaz-gnc Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Herseyin çözümü namazda kıldın mı Allaha yakın olmayı onunla iletişime geçmeyi denedin mi oh ne ala insan başına gelen iyi şeylerde Allahı hatirlamasin ufak bir nusubette hemen Allah beni neden siniyor neden ben sen onun dediği gibi oldun mu bunu sorgula önce

1
    0 Yorumla
  • marduq
    marduq Takip Et
    Yoda Yaş: 56
    +1 yıl

Yazında "Bir erkeği sevmeyi onunla vakit geçirmeyi bende istiyorum ama hiçbirşey hissedemiyorum kardeş gibi görüyorum" demişsin. Ancak kadınlara karşı hislerini belirtmemişsin. Kadınlara karşı cinsel bir çekim hissediyormusun? Eğer hissetmiyorsan, eşcinsel olduğunu düşünme bence. Başka bir sorunun vardır. Ama kadınları arzuluyorsan, ve hoşlandığın biri de varsa, o zaman çok ta kafana takma. Ailen de kabulleniyorsa, hayatını bu şekilde yaşa. Çünkü anca o zaman mutlu olabilirsin.

0
    0 Yorumla
  • PiStyle
    PiStyle Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

r çok kibarsanızı ve duygularınız çok derin en ufak bir şeyde kırılır gibi oluyorsanız yanlış yoldasınız demektir. size tavsiyem bu tür aşırı kibarlıkları aşıp biraz daha fazla sosyal ortamlara girip biraz kız gibi değilde erkek gibi takılmanız olucaktır. mesela futbıol yerine basketbol oynayın arkaşalarnızla gondola binin bowling bilardo size heycan verecek şeyler yapın maça filan git çılgınca bağır ezik gibi mi hissediyosun kendini?

0
    0 Yorumla
  • Wabi-Sabi
    Wabi-Sabi Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 49%
    +1 yıl

eşcinsellik bir hastalık değil. Toplumdaki saçma salak baskılar yüzünden suçlu hissediyorsun. Fazlasıyla normalsin

2
    0 Yorumla
  • izahaizahsis
    izahaizahsis Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 38%
    +1 yıl

Duaa et kardeş. Sakin ha şeytana uyma magazallah helek olan kişiler onlar... İnancinda var çok sukur namaza başla çok istiğfar çek ha bire bu düşünce aklina geldikçe tövbe et.. Ama sakin sapanlardan olma. Abdest all ha bire itikattli davran..

2
    0 Yorumla
  • nnarutooo
    nnarutooo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/watch?v=vMIzbF__Zx8

Bunu izle güzel..

5
    3 Yorumla
    • ShyAndBad
      ShyAndBad
      +1 yıl

Beğendim ! Saygı Gösterilmeli O İnsanlara...

Yorumla
    • frkercan
      frkercan
      +1 yıl

Vallahi izledim sonuna kdar

Yorumla
    • nnarutooo
      nnarutooo
      +1 yıl

İzleyenler mantık çerçevesinde baktıklarında anlayabilirler.

Yorumla
  • LdySynNy
    LdySynNy Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Escinsel olmak kötü bir şey değil fakat zor.. Nedeni ise belli senin hoşlandığın kız %90 escinsel olmaz ve hep platonik takılırsın. Allah yardımcın olsun. Düşündüğüm gibi bu bir sınav olabilir hakkında hayırlısı..

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Senin baska takintilarin tiklerin var degilmi?
    Allaha sigin. Bol bol dua et. Abdestsiz olmamaya özen göster..
    Seytanin saptirmasi bu.
    Bu vesveselere kulak asma erkeklerden hoslanmak icin zorlama kendini. Ilk önce unut tutunma bunlara. Sonra ibadetini eksik etme. Düzelirsin insallah.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

canım geçmiş olsun mu demeliyim bilemedim. sen bundan kurtulmak için elinden geleni yapıyorsun anladığım kadarıyla peki bunun üzerinde durmamayı denedin mi? belki bu sorunu çok düşündüğün için düzelmiyor olabilir. şu an ergenlik yaşlarındaysan belki tercihlerinde kafa karışıklığı yaşıyorsun. biraz kendine zaman ver. bu konuyu düşünmemeye çalış ve ibadete yönelmeye çalış neye inanıyorsan o şekilde. @akincelik in söylediğide çok mantıklı geldi bana

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Muhtemelen bu da senin imtihanın. İçinde o arzu var diye malum fiili işleme sakın. Yoksa bir zaman gelir ben oldum olası böyleydim diyerek o fiili savunur hale gelirsin. Hz. Ömer efendimiz ne buyuruyor.
    İnandığınız gibi yaşamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız.

0
    0 Yorumla
  • Chinadolly
    Chinadolly Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Bunun icin neden sucluluk hissediyorsun ki gayet dogal bir sey kadinsin diye kadinlardan hoslanmana gerek yok lutfen kendini uzme kendini kabullen seninle ayni dusunceleri paylasan insanlarla birlikte ol en fazla kac yil yasayacaksin ki neden bunu lanetmis gibi goruyorsun?

0
    0 Yorumla
  • Memonco
    Memonco Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48
    +1 yıl

Bence sen şu an bu konunun üzerine fazla gittiğin için bu şekilde hissediyorsun diye düşünüyorum. KEndini zorlayarak bir erkeği isteyemezsin. BEnce zamanla biri gelir karşına o zaman tamam şimdiymiş demek ki zamanı dersin. Bence çok kafa yorma bu duruma. Bence cinsel isteklerin hangi yönde o ipucu verebilir. Onun dışında mutlaka ediyorsundur ama çok dua et.

0
    0 Yorumla
  • Chahechouhe
    Chahechouhe Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Soruyu soran arkadaşın samimiyetine ve mağduriyetine inanıyorum. Benim göndermem yorumlarda özünü unutmuş aptallara.

O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın p*çine kaldık. (Yahya Kemal)
    Bugün bu sözün doğruluğuna bir kere daha inandım.

0
    0 Yorumla
  • Forastero
    Forastero Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

bir sorunun olduğunu düşünmüyorum. sadece ve sadece kafan karışık nasıl mutluysan öyle yaşa nesi suç bir bayanın bir bayandan hoşlanmasının ya da bir erkeğin bir erkekten hoşlanmasının nesi suç.. hem cinslerime ilgim yok fakat ilgi duyanlara saygım sonsuz.. bir iki tavsiye verebilirim fakat yanlış anlaşılır özelde vermek daha uygun olur. çevremde baya bir çok insan var senin konumunda

1
    0 Yorumla
  • kenan_c2001
    kenan_c2001 Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.

Allah butun inananlar imtihan veriyor. Kimini aclikla, kimini ibadetle yani namaz, oruc gibi, kimi parayla, kimi ailesiyle yani anne baba kardesler hanimiyla evlatlariyla kimini kafirler savas imtihani veriyor. Allah butun imtihan kazamanin tek yolu sabirdir. Allah emanet olun.

0
    0 Yorumla
  • partizan-solcu
    partizan-solcu Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

eksik kusurlu hatalı değilsin! belli ki allah iinancın var seni böyle yaratan allah daha sonra kutsal kitabında böyle olursan seni yakarım diyen yine allah. yani seni yarattığım gibi davranırsan suçlusun diyor. ilk olarak bu mantıksız inançtan kurtul, seni olduğun gibi kabul etmeyen her şeyi reddet

1
    0 Yorumla
  • Dalay33
    Dalay33 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

İmtihani veren de odur imtihanda yardim eden de odur. Sen sabirli ol bana sorarsan piskologa gidecegine tovbe edip namaza basla emin ol ki piskologa gerek kalmiyor. Piskolaga karsi degilim yanlis anlama. namaza baslarsan kuran okuyup kurani hayata katarsan inaniyorum ki imtihandan basarili bir sekilde gececeksin. Allah yar ve yardimcimiz olsun.

0
    0 Yorumla
  • kağan-ok35
    kağan-ok35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Öncelikle Allah yardımcın olsun. Benim tavsiyem belki sana sığ gelecek ama nolursa olsun sen kadınsın ve buna zorlada olsa kendini alıştırman lazım. Belki evlenince düzeleceksin veya düzelmesende çocuğun olunca annelik sana iyi gelecek. Bir müslüman olarak yapman gereken bu. Ha dersen ki dayanamıyorum ona birşey diyemem. Doktora gittinmi hiç belki çift cinsiyetlisindir.

0
    0 Yorumla
  • namıdiyar
    namıdiyar Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

aklı başında birine benziyorsun.. umarım bu durumdan kurtulabilirsin. bir erkekten etkilenip hayatın değişebilir aslında.. bence düzelebilirsin. kendini iyi analiz etmen gerekiyor. başka bir kişiliğe bürünmekten bahsetmişsin. bende milletle iyi geçinemiyorum kendi huylarımdan vazgeçtim. mecburen. kişiliğimi baskıladım. bu şekilde milletle aram düzeldi... belki de o kadar kötü değildir..

0
    0 Yorumla
  • kripton94
    kripton94 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 39%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Lezbiyen isen ne olmuş sence Dünyanın sonumu bu durum sadece kabullenmek veya kabullenmemek Evet büyük bir sorun Ama burada asıl bakış açısını belirleyen sensin Kendi içinde ne istedğini sormanız gerekiyor

1
    0 Yorumla
  • BayDürüst
    BayDürüst Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Bu bir tercih meselesidir kimseyi ilgilendirmez kimse karisamaz. Yapisal olarak boyle yaratilmissin kardesim. Bu durumu kabullen lezbiyen ol bu kimseyi ilgilendirmez. Cinsel tercih hayatta hic biseyi degistirrmez bir insanin cok durust dogru bu insan olup lezbiyen olmasi hicc biseyi degistirmez bence bukadar ccok yuklenme kendine lezbiyen olmak kotu bisey degil sadece bir cinsel terccih

0
    0 Yorumla
  • deutscheboy
    deutscheboy Takip Et
    Yoda Yaş: 43
    +1 yıl

Allah yardimcin olsun. Hep beraber dua edelim insallah. Allah sanada dogruyu gösterecektir.
    Konusmak istersen herzaman konusabiliriz.

1
    0 Yorumla
  • mutsuztanrıça
    mutsuztanrıça Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 38%
    +1 yıl

Evet Türkiye gibi bir ülkede eşcinsellik zor bir durum ama napacan başa gelen çile çekilir. Psikologlardan medet umma bu kendinde biten bişe. Eğer bu problemi kendi kendine atlatamazsan artık bununla yaşamaya alışacaksın.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

evet öyle oluyor herkesin imtihanı farklı.. çevrende kimse seni anlamıyor öyle şey mi olur diyorlar :/ herkesin imtihanı var ve farklı :) ben de senin gibiyim öyle hissediyorum ama kimseye bulaşmıyorum.. sonuçta ortada bir eylem yok günahı da olmaz herhalde :D

1
    0 Yorumla
  • swnmoon
    swnmoon Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 35%
    +1 yıl

Eşciselliğin tercihten öte bir hastalık olduğunu ve tedavi edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Senin durmadan bunu düşünmenin sebebi bu konuda obsesif hale gelmen

1
    0 Yorumla
  • MarilynWomanson
    MarilynWomanson Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Kendin ol. Birilerinin sana sacmasapan dayatmalari senin hayatini karartiyor sadece. Digerlerinin tuzu kuru. Sen hetero degilsin ve olamazsin.

4
    0 Yorumla
  • Patron1937
    Patron1937 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Sen erkegini bulamamissin sonucta ne kdr olsada kizzin kendi erkegini bulsan inanki parcalamak istersn yni erkegini bulmaya calis yni bakinca cok heycanlandigin birini ona bakinca onun olmayi istedign birini bul yakinlarda olsydin snn piskolognda is yok bn sana hmn birini bgndirirdm

0
    0 Yorumla
  • koenlg
    koenlg Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Bnce sen şimdi böyle hissediyorsun ya ona göre vi erkek bul mesela onun da kadın gibisi var belki bu yardimci olur sana? Yani eğer kendi cinsinden birile olmak istemiyorsan üstelik senin elinde olan bişi bu hormonal alakali bişi olabilir bole seyler belkide gecicidir

0
    0 Yorumla
  • djblend34
    djblend34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

bence bu psikolojik çok fazla düşünme bunları karşına aşık olabileceğin biri çıkacaktır emin ol diğerlerinden farklı kendini sana bağlayan bir arkadaşım erkek hiç aşık olmayan bir kızı erkekleri eğlence olarak gören çıkıp çıkıp ayrılan bir kızı kendine bağladı kız resmen onun için ölüyor ne istese alıyor şimdi birsürü buna benzeyen olay çok

0
    0 Yorumla
  • farid-evgeny
    farid-evgeny Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Kuzum sende bendensin kafaya taktınmı daha beter oluyor, hormonlarla ilgili birazda test yaptır derim yaptırdıysan sonucu her ne çıktıysa üzülme belli bir zaman sonra geçiyor bende ayı şeyleri yaşadım ama geçiyor

0
    0 Yorumla
  • SlnDng
    SlnDng Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Şimdi öncelikle kendini suçlu hissedeceğin bir durum söz konusu değil burada bir anlaşalım. Kardeş gibi görüyorum demişsin. Peki bugüne kadar herhangi bir bayana karşı farklı bir şey hissettin mi?

0
    0 Yorumla
  • Chiqa
    Chiqa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Kendini biraz rahat bırakmayı dene. Bazen bişeyin üstüne ne kadar gidersen oda o kadar uzaklaşır. Sen arkadaşlarınla vakit geçir güzel güzel belki ilerde seni kolundan tutup çeken biri olur. Belki sadece çekingensin?

0
    0 Yorumla
  • Havadansudann
    Havadansudann Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Su akar yolunu bulur ya, bu kadar takıntı yapma. Hem insanların ne dertleri var çözümü tedavisi olmayan.. Hiç düşünüp kuruntu yapma herşey olacağına varır zaten merak etme, hem bunda utanılacak sıkılacak düşünecek birşey yok ki :)

0
    0 Yorumla
  • sevimlibağyan
    sevimlibağyan Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

En azından kendin isteyerek escinsel olmamissin günaha girmemişsin. Bu bir hastalık ve umudunu kaybetme, iyileseceksin! Bunu kendine aynada söyle, inancını kırma

0
    0 Yorumla
  • karapi
    karapi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    +1 yıl

bu durumu kabullenmeyip mücadele ettiğin için övgüye layıksın.. Allah ecrini kat kat verir inşaallah... keşke reelde tanıyabilsem seni desstek olabilsm... çünkü biliyorum çevrende çok kişi eş cinsel olsan ne olacakki gibi saçma sapan laflar ediyolardır

0
    0 Yorumla
  • spotif_kız
    spotif_kız Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

kötü birşey ama takma bu bir hastalık çözemesin beynin erkekolmuş eğer o yüzden kadınlara ilgi duyuyorsun bence kabullen zorla bir şey olmaz allah yardımcın olsun

1
    0 Yorumla
  • whoask122
    whoask122 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

bak kardeşim. ALLAH seni böyle bir imtihana tabi tutmuşsa emin ol. tek yapman gereken. SABIR. ayrıca bu bir kusur değil. bunu düşündüren kınayan insanlar. ALLAH iman ve sabır nasip etsin

0
    2 Yorumla
    • gökhan210
      gökhan210
      +1 yıl

imtihan filan yok ortada kardeşim, hastalıklıda değil bunlar:
      sapıklıklarını rahatca yaşamak için hastalık süsü veriyorlar.

Yorumla
    • whoask122
      whoask122
      +1 yıl

ya şimdi demek istediğim şu ki gerçekten zor bir durum. ama dediğin gibi süs veriyorlarsada onlarla ALLAH arasında ben bişey diyemem

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yav dinmiş, Allah sınıyormuş takılma böyle şeylere. Her eşcinsel ahlaksız diye bir kural mı var. Sen doğru, dürüst, sağlam bir insan olmaya bak. Hurafeleri boşver..

2
    0 Yorumla
  • Euphoria564
    Euphoria564 Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

malesef bununla yaşamak zorundasın ama iyi düşün bu her ne kadar senin karakterinin bir özelliği olsa da dinimizce o özelliğin gerektirdiği şeyleri yapman uygun değil

1
    0 Yorumla
  • kuğu_prenses
    kuğu_prenses Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Bence sen çok zorlamışsın. İllaki bir erkeğe aşık olmak zorunda değilsin. İleriki zamanlarda olur. Bazı insanlar zor aşık olur. Sen aşık olmadıkça kendini eşcinselliğe kaptırmışsın. En iyi tedavi kurandır. Oku belki doğru yolu bulursun.

0
    0 Yorumla
  • SeytanyüzlüMeleğim
    SeytanyüzlüMeleğim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Ne kadar yalnış yorumlar gelmiş
    Şu eig ye bak Allahım yarappim
    Ya Allah niye öyle yaratıyor diyor bide

tamam ozaman günahada girme yaşamına cinsellikten uzak bir şekilde devam et mast yap
    Kolay gelsin

1
    9 Yorumla
    • ruddyanger
      ruddyanger
      +1 yıl

Yalniz mast yapmakta günah

Yorumla
    • SeytanyüzlüMeleğim
      SeytanyüzlüMeleğim
      +1 yıl

@ruddyanger böyle bir durumda günah olacağını sanmam
      Çünkü öbür türlü daha büyük bir günaha girmeye meyli var

Yorumla
    • ruddyanger
      ruddyanger
      +1 yıl

masturbasyonun farz oldugu tek durum var bak normalde gunah olan sey bir durumda farz oluyor. O durum ise şudur zina yapacak kadar zor duruma dusmek milletin karisina kiza tecavuz edecek raddeye gelince masturbasyon farz oluyor.

Yorumla
    • SeytanyüzlüMeleğim
      SeytanyüzlüMeleğim
      +1 yıl

tamam işte buda milletin karısına kızına yan gözle bakacağına mast yapsın daha eftal @ruddyanger

Yorumla
    • ruddyanger
      ruddyanger
      +1 yıl

Yanlis anlamadiysam suanda azginligi soz konusu degil hoslaniyor bizde kizlardan hoslaniyoruz ama hoslanti masti caiz kilmaz

Yorumla
    • SeytanyüzlüMeleğim
      SeytanyüzlüMeleğim
      +1 yıl

Her insan cinsellik ihtiyaci duyar ilerki yaşantısında istiyecek

Bu arada kimsenin doğuştan farklı bir cinsiyette olduğunu düşünmüyorum

Sadece şeytan vesvese veriyor ve zayıf olan insanlarda bunu takıntı haline getirip
      Şeytanın onlara aşıladığını hissettirdiklerini gerçek duyguları sanıyor

Bak pişmanlık duyuyorum yazmış
      İşte bu vesvesedir

Yıllarca bana içimden ne tür vesveseler vermediki o şeytan
      Ensest bile düşündürdü
      Ama ben tövbe edip Allaha sığındım ve şu an o şeylerin hiçbiri bende yok Allaha hamdolsun
      @ruddyanger

Yorumla
    • ruddyanger
      ruddyanger
      +1 yıl

bak gördün mü mast yapmadan kurtulmuşun bende onu diyorum mast yapmasın Allah'a sığınsın yeterli. aynı şeyi savunuyoruz :)

Yorumla
    • SeytanyüzlüMeleğim
      SeytanyüzlüMeleğim
      +1 yıl

Yanlış anlaşılmasın ben ensest düşünceyle azıp cinsellik ihtiyacı duymuyordum

Sadece şeytan çirkin kareleri gözümün önüne getiriyordu
      Bende kusuyordum hiçbişey yemiyordum
      O karelerin gözümün önüne geldiği insanlarla bir süre konuşmadım

Çok zorluklar atlattım ama sonra öğrendimki bunlar vesvese
      Ve vesvese üzerine düşülmedikçe azalır

Bu durum biraz daha farklı arkadaş kadınlara ilgi duyduğunu söylüyor
      İlerde lez bir ilişki isteyebilir çünkü cinsel ihtiyacını karşılaması gerek
      Bunuda mastla halledebilir diye bir fikir ileri sürdüm illa yapmak zorunda değil tabi @ruddyanger

Yorumla
    • ruddyanger
      ruddyanger
      +1 yıl

Yapsin tabiki ben de yapiyorum dogrusu bu ama gunahini cekicez mi Allah affeder mi orasini bilmiyorum

Yorumla
  • saitozcelk
    saitozcelk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Senin gibi insan çok buna emin ol sürekli düşünerek uyku bile tutmuyo hatta bu yüzden yalnız kalıyo seveceğin birisi aynı senin gibi olmasi lazim bundan kaynaklı diğer erkekleri kardes gibi görüyorsun onu farklı kılan birsey olması lazım senin için

0
    0 Yorumla
  • Kuzu_Kuzu
    Kuzu_Kuzu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Öyle bir anlattin ki kuranda lanetlenen siz değilsiniz sanki

Ben kuz arkadaş bile edinmedim ama canım fena kız istiyor nolacak?

Bahaneler bahanelerle... psikiatra gideceğine
    Otur kuran oku dua et

2
    0 Yorumla
  • Layyykss
    Layyykss Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

bu şeyin yanlış olduğunu biliyorsan eşcinsel degilsindir. sadece bir kaç yanlış düşüncelere dalmışsın o kadar

1
    0 Yorumla
  • sımgenuur
    sımgenuur Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Psikolog seanslarini arttir. Beyninde kurup durma ki oyle oldugunu dusunme. Unutma escinsellik senin tercihin. Yani hersey senin elinde

2
    0 Yorumla
  • Nezumi
    Nezumi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

Burada yapacakları tek şey boş boş ötmek ve cehenneme gideceğini söylemek olacak o yüzden falza medet umma :)

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Şimdi sınama var sınama var tamam herkes sınav'a tabi tutuluyor ama birader bazı insanlar var sana yemin ediyorum çile üstüne çile resmen varya diyor ki sen çıldır intihar et bir insan'ın üstüne bu kadar gelinmez. Sınav olacaksa adaletli olsun sen a kişi'sinin sınavı kolay be kişinin sınavında eziyet oluyorsa yazık adalete yazık.

0
    0 Yorumla
  • Fransuva
    Fransuva Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 35%
    +1 yıl

keyfine bak sen erkeği düşünme kızlarıda düşünme sadece olduğu gibi davran nasıl olsa kızsın erkekler için daha kötü bir durum bu dediğin

0
    0 Yorumla
  • byMilano
    byMilano Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

kadınlarla bir araya geldiğinde heyecan duyuyorsan evet, farklı duygular besliyo olabilirsin ama belki de henüz aşık olacağın erkekle karşılaşmamış da olabilirsin

0
    0 Yorumla
  • nam-ınegatif
    nam-ınegatif Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 30%
    +1 yıl

Eger boyle devam etmek istiyorsan baskalarinin dusunceleri seni mutsuz etmesin. Ama sende durumundan rahatsizsan hormon tedavisi gorebilirsin

0
    0 Yorumla
  • mumyyy
    mumyyy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 33%
    +1 yıl

Evet herkesin sınavı farklıdır bana göre bazıları fakirlikle sınanır bazıları sevgisizlikle bazıları işiyle önemli olan Allah'ın kurallarına uymak

0
    0 Yorumla
  • gazozkapagi
    gazozkapagi Takip Et
    Bilge Yaş: 45
    +1 yıl

herhangi bir hemcinsine karşı seksuel eğilim normal değildir. Bunun dinden öte temel ahlaki boyutu vardır. Kim ne derse desin eçcinsellik uç noktalardan biridir. Senin sadece nerede yaşamayı tercih edeceğine karar vermelisin.

0
    0 Yorumla
  • kubra594
    kubra594 Takip Et
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı.

Bu yaratilista olan bisey. Ha normal mi dersen tabiki değil. Ama boyle insanlar doğuştan boyleler. Lut kavmini hatirla mesela

0
    0 Yorumla
  • akincelik
    akincelik Takip Et
    Guru Yaş: 44
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 759 cevap paylaştı.

ailenden yardım al
    tahminimce hormonların evlilik için hazır değil
    seni seven senin seveceğin birerkekle zamanı gelince evlenirsin

0
    0 Yorumla
  • NioxHD
    NioxHD Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Sanki hetero olmayanlar yasayamiyor gibi yazmissin senin gibi bir cok arkadasim var hic biride sikayetci değil ve mutlular sende bu sekilde kabullen kendini

0
    0 Yorumla
  • lgbtgenci
    lgbtgenci Takip Et
    +1 yıl

Dilime tercüman olmuş Eig seçtiğin arkadaş.

Sadece bu din ve toplum ahlaksız görüyor.
    Psikologlar vs de gitmene gerek yok Çünkü bu bir hastalık değildir.

1
    0 Yorumla
  • _Hımmm_
    _Hımmm_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

Anne olduğunda tüm dunyan değişecek. Senin ilacın anne olup, yüreğini Anne Kalbine dönüştürmen.. Hemde en kısa surede. Yoksa ucurumda tutacak dal bile bulamayacaksin.

1
    0 Yorumla
  • yogurtsever
    yogurtsever Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43
    +1 yıl

Bu duygunu beslemeseydin buyumezdi diye düşünüyorum is isten gecmidir bilmem uzmanlar bilir ama eşcinselligin beslenerek geliştiğini ve durdurulamadigini tahmin ediyorum

0
    0 Yorumla
  • Ghostman33
    Ghostman33 Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

Üzülme yaa, psikoloji çok önemli, kaybedersen geri gelmesi çok uzun sürüyor. Doktorlar ne diyor, nasıl açıklıyorlar bu durumu?

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

5 defa kadar psikiyatrise gittim 3ü tedavisi olmadığını söyledi birazda konuştuk 2si tedavi ederim dedi ters terapi yapıyor gittim ama tek yaptığı şey seni başka bir kişiliğe büründürüyor

Yorumla
    • Ghostman33
      Ghostman33
      +1 yıl

Sevgilin oldumu hiç?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Oldu işe yaramıyor

Yorumla
    • Ghostman33
      Ghostman33
      +1 yıl

Hadi yaa :/

Yorumla
  • Devamını Gör (162)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Allahım beni eşcinsellikle mi sınıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Homoseksuel mi oluyorum? 3 cevap verildi
Ben eşcinselim ve? 12 cevap verildi
Gay olmak benim suçum mu Allah aşkına? SONUNA KADAR OKUYUN LÜTFEN? 27 cevap verildi
Gay olduğumdan şüpheleniyorum? 17 cevap verildi
Sizce eşcinsel miyim? 10 cevap verildi
Eşcinsel miyim? 21 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Çocuk yuvası, bakım evi ve hastanedeki hastaları ziyeret ediyor musunuz, halinize şükür içinde misiniz?
  • Dolgun kalçaları sadece erkekler mi seviyor?
  • İlk aşk mı, son aşk mı?
  • Öfken yükseldiğinde aslında neye ihtiyacınız olur?
  • Hatice Ö.'nün 'Kapalılar imha edilsin' sözü ifade özgürlüğü mü nefret söylemi mi?
  • Kadınlar her zaman haklı mıdır?
  • Kendinde en çok sevdiğin şey nedir?
  • Dünya basını Türkiye’nin elenişini böyle gördü, peki ya sizce? 🇹🇷⚽
  • Sevdiğin insan için değişir misin?
  • Saçlarınızın neye ihtiyacı var?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨