Hani olur ya Allah herkesi bir sınavdan geçirir bazılarının durumu olmaz bazılarının ailesiyle arası iyi olmaz vs. benim ailemle de eğitimle de bir sorunum yok maddi durumumuzda Allah'a şükür bize yetiyor hiçbir derdim olmadığından Allah'ım beni bununla mı sınavdan geçiriyor acaba? Düşünmüyor değilim. Denedim gerçekten hetero olmayı denedim bir çok kez psikiyatrist psikolog gittim seans başına fazlasıyla para verdik ama seni başka bir kişilik yapmaktan birşeye yaramıyor düzeltmiyor olmuyor. Bir erkeği sevmeyi onunla vakit geçirmeyi bende istiyorum ama hiçbirşey hissedemiyorum kardeş gibi görüyorum. İnanın o kadar zor durumdayım ki kendimi o kadar suçlu hissediyorum ki bunu kelimelere sığdıramıyorum. İnsanın halinden anca o acıyı çeken bilir. Çok şükür bu da dert değil ama çok düşünmekten kafayı yiyeceğim diye korkuyorum. Lütfen ön yargı tabularınızı yıkarak yorum yapmanızı istiyorum. Yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Cevabın nedir?
+1 yılLütfen, ama lütfen bunu bir ceza, anormallik, kusur, olmaması gereken bir durum olarak görmeyin. Siz asla anormal veya yanlış değilsiniz, sadece dini ve ahlaki, toplumsal gelenekler ve yetiştirildiğiniz değerler sizi kendinizi suçlu hissetmenize sebep olabilir. Ayrıca o bahsettiğin seanslar falan sadece para tuzağı ve eşcinsel bireylerin kendini daha da suçlu ve anormal hissetmesi için var olan kıçı kırık yerler.
Öncelikle kendinle barışmalısın, bunun gerçekten senin cinsel kimliğin olduğunu zaten artık anlamışsın, bu durumda hayatına sağlıklı bir birey olarak devam etmen için gerekli ilk şey kendini böyle kabul etmek. Eğer sen bunu kabullenemezsen, toplum seni asla kabullenmez.
Kendini bir renk olarak görmelisin. Toplumdaki tüm bireyler nasıl aynı meslekte değilse, nasıl ihtiyaçlara göre meslekler türüyorsa, nasıl hepimizin rengi, sesi, kaşı, gözü aynı olmadığı için biz, "biz"sek, kendini zenginlik olarak görmelisin, çünkü inan bana öylesin.
Dini-ahlaki, toplumsal tabuları bir kenara bırak, hiç bir din, ideoloji, bir insandan daha önemli değildir. İnançlı bir insansan eğer -ki öyle görüyorum- böyle yaratıldığını kabullen. İnançsızsan eğer, yine böyle varolduğunu kabullen ve utanma. Ailenden anlayış iste, eğer anlayış göstermezlerse, ki bu sadece senin sorunun değil. Eşcinsel bireylerin çok büyük bir çoğunluğu ailesinden anlayış ve destek yerine hor görülmeye maruz kalabiliyorlar. Bunlar seni yıkmasın, güçlendirsin ve onlar için değil kendin için bu hayata geldiğini unutma.
Kendini bu şekilde kabullendikten sonra, cinsel kimliğinle yaşamayı öğrendikten sonra bir hetero kadın nasıl yaşantısını sürdürüyorsa hiç kuşkusuz sende sürdürürsün. Sevmekten, sevilmekten, sevişmekten korkma. Mutlaka sana hitap eden, aşık olduğun birisi karşına çıkacaktır, kendini saklamadıktan ve utanmadıktan sonra. Kendini yalnız hissetmemek için LGBTİ örgütlerine katılabilirsin, kendini tanımana yardımcı olabilir ve "kendin" gibi insanlarla tanışmak iyi hissettirebilir.
VE LÜTFEN UTANMA.9221 Yorumla- +1 yıl
Öyle görüyorsa, niçin öyle yaratıyor.
Pardon ama manyak mısınız? - +1 yıl
lut kavmi ensest ilişki hayvanlarla ilişki sapık fantezileri anlatıyor senin gibi araştırma yapmadan konuşanlarda bunu eşcinselliğe vuruyor. lezbiyenlik sonradan olan bir şey değil yaratılışla alakası olan bir şey kimse ben lezbiyen olucam diyip lezbiyen ya da gay olamaz. Lut kavmi olacaksa heriflerin hayvanlara ettiği tecavüz küçücük kızlara ettikleri tecazvüz yüzünden olur.@andreaDL
- +1 yıl
Kurduğun cümlelerle, kullandığın kelimelerle inandığın inancın saçmalığı paralel.
KADIN beynine değer vermiyorsan, seni yetiştiren annenin beyinsizliği yüzünden seni çekmek zorunda olan bizlerin ne suçu var? - +1 yıl
+1 :))) Soran arkadaşım sakın burada saçma sapan yorum yapanlara aldırma aynı durumda onlarda olabilirdi empati yoksunluğundan hepsi birazda cehalet..
- +1 yıl
eşcinsel yarattığı mı saçmalık değil de ne ya, valla bana düşmez dedim insanların tercihlerine de saygı duyarım.. Bu sözüm soruyu sorana da değil, Allah yardımcın olsun ne diyebilirim ki..
Ama eşcinsel niye yaratmış o zaman demek çok saçma, o zaman hırsızlar katiller, tabiki aynı kefeye koymuyorum ama bir konuda olmaması gerekn bir durum içinde olan birisi de der ki beni katil olarak yaratmış napabilirim kendimi engelleyemiyorum. gerçekten saçmalıyorsun, evet dediğin gibi o da bir sınav olabilir. Orda insanın iradesi giriyor ya işin içine.. yoksa katiller de o durumdan zevk alıyo.. tacizciler de , benm yaratılışmda var diye bir durum olamaz ya.. irade.. irade.. - +1 yıl
Brk ve egeden ne yazdiysa aynilarini bende soyluyorum, nefs oyle biseydir ki sana taç takar ama yerin dibine ceker farkedemezsin bile, bazen biyerde sabitlesmek o seye tepkide olsa kafada birikir kafa onu sekillendirir vucuda etki eder, insanin karsisina bir sekil cikartir , o yuzden odak noktani farkli seylere hatta daha cok manevi agirlikli yasami ölümü bilincinde olarak devam edersen ya da edilirse o zaman cogu seyin hayatindaki yeri degisir bakis acin degisir iste o zaman kendini farkina varirsin.
- +1 yıl
@AndreaDL arkadasim, nefesini bosa tukettigine yazik.. bu yorumu yapanin metni zaten islama kufurle dolu.. ona kalsa konuyu acan kizi , gay yuruyuslerine sokacak.. konuyu acan arkadasa hic bir kotu ya, da negatif yaklasmayacagim. Neyin ne oldugunu biliyor. Ama , yorumu okudukca sinirleniyorum. Hic bir din insandan onemli degilmis.! Kime ve neye gore?
- +1 yıl
saçma ve beyinsizce lut kavmi örneği verilmiş. şu an eşcinselliğin yasak olduğu ortadoğunun bazı bölümleri hergün felaketi yaşıyor. her gün insanlar ölüyor. ama eşcinsel evliliğin serbest olduğu hollanda da huzur ve mutluluk var. haa ben bu ortamı eşcinselliğe bağlamıyorum, tam tersine alakası yok diyorum... dünyada en kötü durumdaki ülkeler müslüman ülkeler, ne yani allah onları da mı cezalandırdı da dinsiz veya hıristiyan iskandinav ülkeleri aileleriyle göl başındaki evlerinde huruzla yaşıyor?
- +1 yıl
Gey ya da lezbiyen olmak illa aynı cinsle seks yapmak anlamına gelmez. Sevmek aşık olmak ve bu duyguları bastıramamak anlamına gelir. Tabi sizin kafanız genellikle sevgiye aşka değilde sapıklığa cinsellige bastığı için böyle insanlarada nefsine uyuyor deyip kötülükle suçlamanız normal @andreadl @barraquda
- +1 yıl
Duramıycam sanırım ama burada lıt kavmıne falan bağlayanlar gerçekten olayları araştırmadan yorum yapmayın istemediği birine tecavuz hayvanlara tecavüzle aynı şey mi. Cinsellil hiç birimiİn tercihi değil sen acaba hetero mu olsam dedin veya eşcinsseller bunu seçti mi açıksası ben erkeklere ilgi duymayı seçmedim seçen varsa beavo bu bir sapkınlık değil sapkınlık başka bir insana zarar verirse olur kim kime işgi duyuyosa dıyaun sana zararı ne sanki karşı cinsten ilgi duymayı seçtik bravo bize
- +1 yıl
Burada tarafların birinin insan, diğerinin ailesinden aldığı rezil ve yerlerde olan terbiyesini sergileyen basitliğini kurduğu cümlelerden belli etmekten çekinmeyerek beynimizi ütüleyenlerin olduğu bir meclis kurmayın.
Hepinize tek tek verecek öyle güzel cevaplarım var, fakat cevap vermek için muhattabımda göreceğim bir beyin yok. Ne yazık ki, geleceğimiz sizin elinizde, ne yazık... 2 dakika insan olarak düşünemeyen sizlere emanet, ne yazık.
En İyi Cevaplar
+1 yılHangi psikolog ya da psikiyatrist seni tedavi etmeye calisti nerden almışlar o diplomayı bilemedim su an. DSM IV psikiyatrik hastaliklarin el kitabi yani bir cesit tanı kitabindan escinsellik cikartilali belki 50 sene oldu. Yapilan tum bilimsel arastirmalar bunun bir anormallik olmadigini gosterdi. Fakat kisiye şu sorulur: bu durumdan mutlu musun yoksa mutsuz musun? Cogu escinsel mutludur çünkü ellerinde olmayan bir durum ama görüyorum ki sen mutsuzsun ve bence mutsuzlugunun bir sebebi dini inancın. Din bunu anormallik olarak sunarken, bilim su an tam tersiyle ilgili kanıtlar sunuyor. Eğer asya da dogsaydin su an muhtemelen hicbir dine mensup olmayacaktin ve escinsellik seni hic rahatsiz etmeyecekti. Yapacagin en iyi sey bu konuda yapılmış bilimsel çalışmaları okumak seni bir parca da olsa rahatlatabilir. Son olarak, eger bireyler bu durumdab mutsuzsa ve artik depresyona ve tukenmislige suruklebiyorlarsa cinsel kimlik değişimi (ameliyat ya da davranissal terapilerle) karşı cinse ilgi duymak icin birtakım şeyler yapiliyor ki işe yaradığını hic sanmıyorum çünkü ortada bana göre ve bilime göre anormal bir durum yok. Genellikle bunlar da ergenlik doneminde yapılır ama kişi ben memnun değilim bu durumdan derse. Umarım bir parça açıklayıcı olmuştur senin için.
40 Yorumla
+1 yılAnlamıyorum normal, normal diye bastira bastira söylüyorsunuz. Arkadaşım insanoğluna bir irade verilmiş ki iyi veya kötü yolu kendi seçsin diye. Bu konuda sana tek diyebileceğim şey yanlış anlama kusurada bakma genel olarak söylüyorum.
Siz hic bir boğanın bir boğayı siktiğini gördünüz mü? Onu geçtim yahu kadın kadına veya erkek erkeğe üreme dediğimiz olayı nasıl gerceklestireceksiniz. Hadi onu da geçtim seks ya insanoğlunun en büyük hazzı birleşme olmadan o duyguyu nasıl yaşayacaksınız. Yukarıda arkadaş Lut yani semum kavminden bahsetmiş, güzel soylemissiniz lakin lut kavminde eşcinsellik te yaygındı. Onu çıkarıp isinize geleni yazmışsınız. Dinime aşırı bağlı bir insan değilim ama. Biraz doğaya bakarak biraz beyninize bakarak bunun yanlış birşey olduğunu anlarsınız. Anlamalısınız. Kerem ile aslı , leyla ile mecnun, romeo ile juliet var. Aslı ile leyla diye birsey var mı. hee ne var madonna gibi bir sürtük var mesela bu eşcinsellere yürek yediren. Tam dünyanın bu konulari konuştuğu zamanlarda bu sürtük çıkıp kıvılcımı çakıyor. Ve ortaya bu izdiham çıkıyor. Git dostum aşk ayağına gelmez sen aşka git yolun başına bile gelmemişsin git hayatinın ERKEĞİNİ bul. Ve ona bastıra bastıra ERKEĞİM de. Gidipte bir kiza KADINIM mi diyeceksin. Ve LUTFEN BUNLARI UNUTMA , NE ZAMAN BIR BOGA BIR BOGAYI SIKERSE ISTE O ZAMAN ESCINSELLIK VAR DENIR ONCE DOGAYA BAK DOGAYA40 Yorumla
https://www.incisozluk.com.tr/e/124215709/
https://www.incisozluk.com.tr/e/138999630/
Ben erkek halimle kız bulamadım panpa ölümlerden döndüm 1,5 yıl önce. Şimdi 26 yaşındayım bir davalık olma durumum falan var bir kız için sokaklarda falan yattım. Hatta aralık ayıydı donma tehlikesi de geçirdim bunu da sayarsak 2 kez ölümlerden döndüm :D Yirmialtı yaşına geldim ve hiç kız tavlayamadım erkek halimle. Peki sen kız halinle nasıl kız tavlayacaksın. Kezbanları düşün, o kendini prenses sayan diğerlerini köle olarak gören ve hiçkimseyi beğenmeyen kızları düşün ve hetero ol, hayatını yaşa.
Bırak erkekler senin kölen olmak için yalvarsın. Şu kız-erkek ilişkileri dışında hiçbir konuda birileri köle olmak için karşı tarafa yalvarmaz. Bende zor durumdayım, yardım etsene bana. Çöpçatanlık falan yapamaz mısın? Allah dua etmemizi istiyor ama dünyaya müdahale etmiyor, insanların kendi aralarında yardımlaşması gerekiyor. Mesela ne kadar dua edilirse edilsin Afrikadaki açlar için gökten hamburger yağmıyor. Hayırseverler vesilesi ile onlara yardım gidiyor. Bana yardım eli uzatır msn?00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
109
Cevap
169Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha önce yorum yapmak istemedim ama dayanamadım. Bende senin geçtiğin o yollardan geçiyorum. Ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. İlk sevgilim olduğunda ' belkide yeteri kadar sevmiyorum' dedim. Onunla sevgili olarak zaman geçirmek mutlu etmiyordu beni. Oysa daha önce arkadaştık ve çok iyi zaman geçirirdik. Sonra ayrıldık. Sonra hayatıma başkaları girdi. Değişmedi hiç bir şey. Sonuna kadar aklıma getirmedim ben bunu ' aşk dediğin öyle her zaman olacak değil belki de aşık değildim" dedim. Sonra bir sevgilim beni öptüğünde hiç bir şey hissetmedim. Hatta eve gittiğimde oturup saatlerce ağladım neden böyleyim diye. Sonra ciddi bir depresyon yaşadım ailem yurt dışına amcamın yanına gitmemi istedi bir aylığına. Kabul ettim gittim. İyi ki de gittim. Orada kaldığım 1 ay boyunca kendimi keşfettim. Orada aslında erkeklerden değil kendi hemcinslerimden hoşlandığımı anladım. Sonra döndüğümde bunu kimseye anlatamadım toplum baskısından. En son dayanamayıp anneme anlattım. Çok şaşırdı ama ne kadar acı çektiğimi en iyi o biliyordu ve anlayışla karşıladı. Babam duyunca kıyamet koptu tabi. Psikologlara gittim uzun süre ama işe yaramadı. En sonunda o da kabullendi. Suçu kendimde aradım bir süre. Kendimi keşfettiğimde değişmeye bile çalıştım ama olmuyor. Bir heves dedim ama değildi. Geçmedi. Bu senin hayatın erkeklerden hoşlanma ya da onlara ilgi duymak zorunda değilsin. Kendin kabullenmezsen daha fazla acı çekiyorsun. Çok zor biliyorum. Ben çok acı çektim bu yüzden. Dayanamadığım zamanlar oldu ama atlattım. Psikolog bişey yapamaz bire bir gördüm yaşadım. Böyle yaparak kendine acı çektirirsin sadece. Kabullenmen lazım. Hemen lezbiyenim diyemesende biseksüelliği kabullenebilirsin. Şu an bile gizliden yazıyorum. Kabullenenler kadar taşlayacak kadar düşman olanlar var biliyorum. Kaçma kendinden. Ben kaçamadım çünkü. Duygularımızı değiştiremeyiz.
30 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun
İnsan vücudundaki hormonal değişimler bunlar, bazı branşlar bunu hastalık kabul ediyor, bazıları Allah böle yaratmış diyor ki ben ona bişey diyemem
fakat bir gerçek varki böyle yaşamak zorundaysak böyle yaşayacağız başka çaresi yok kendinden utanma ben bu işin cinselliğini geçtim bize verilen bir hayat ve evet seninkisi bizimkilere göre daha zor. Sadece şunu diyebilirim kendini kaybetmeden yaşamalısın. Dünya çok hızlı değişti. Hani bazıları diyorlar cinsel yaşamın. Kendini birkez bu cinsel zımbırtılarına kaptırısan kötü niyetli insanların eline düşersin. Sana böle bir tavsiye yapıyorum daha önce bu durumu yaşayan ve kendini kurtaramıyacağı bir duruma düşüren bir erkekle tanıştım. Çok dertliydi derdini anlattı. Açıksası bizim toplumumuz kendinden olmayan herkezi dışlar. Lut kavmi neden helak edilmiştir. Çünkü durumu böle olur olmaz bilemiyorum yolundan sapan ve durumu aslında doğustan olan olmayan herkezin sapkınlığı yüzünden. Mason inanışların lut kavmi özelliği var bathomet travestidir. Dünyada bu rolü kim ya da kimler oynuyorsa onların durumu lut kavmine benzeyebilir. Ama gelip durumundan rahatsız olana bunu sunmayınız.10 Yorumla
+1 yılÖncelikle tabularından sıyrıl lütfen.. tanrı yok.. sevgi , sevgidir. Aşk , aşktır. Bunu kime karşı duyduğunun bir önemi yok.. sen anormal ya da tuhaf değilsin bunun için kim sana ne söyledi bilmiyorum ama kendini sakın suçlu hissetme nedeni ne olursa olsun sen böylesin ve hayata bir kez geliyorsun kendine neden böyle olduğunu sormak yerine olduğun insanı kabullenmeli onunla yaşamalı onu sevmelisin çünkü bu sensin ve hayatta kendinden başka kimsen yok.. benimle iletişime geç istanbuldaysan elimden geldiğince sana yardımcı olurum
20 Yorumlaeşcinsellik sonradan olan bir şey değil yaratılış meselesidir. Lütfen insanların dediğini dinleme bu toplumda bir çok şey yalnış biliniyor. bilimsel olarak açıklıyor adamlar zaten. Sen sınanmıyorsun sen busun seni böyle yaratmış. Kendine bir sor farklı bir toplumda yaşıyor olsaydın eşcinsellere hasta gözüyle bakmayanların arasında olsaydın herkesin seni bu şekilde kabul ettiği bir yer olsaydı ya da bu toplumun aksine NORMAL olarak nitelendirilseydin o zaman da allahım beni sınıyormusun dermiydin?
21 Yorumla
+1 yılSınav olarak görürsen sınavı geçmek istersin. Bu da kendi doğan ile mücadele etmeye zorlar seni. Cinselliğin ve duygusallığın sadece seni ilgilendirir. Zor olan eşcinsel olarak toplumla yaşaman değil, aksine bu konuda çok zorlanmazsın. Esas zor olan kendini kabullenmen. Bunu başarırsan sadece bu konu değil, hayatta karşına çıkacak her zorlu süreç senin için kolaylaşacaktır.
Kimsenin seni sınadığını sanmıyorum. Seni eleştiren ve yargılayan iki göz varsa onlar da bizzat senin gözlerindir. Rahat bırak kendini.20 Yorumlahic kendini oldugun gibi kabul etmeyi denedinmi? hic kimsenin ne diyecegini umursamadan, toplumun seni ne sekilde dislayacagini dusunmeden? düsünsene böyle olmaktan nefret ettigin halde önüne gecemiyorsan bir sebebi olmali degilmi? kendine neden böyle oldugunun nedenlerini milyon kere sordugundan eminim ama hic dunyadaki egemen toplumun dusuncesi olmadan nedenlerini düsündünmü? böyle olmayi senmi sectin? ya da aslinda sen böylemi dogdun? 9 10 yaslarindaki cocuklari kendine kadin diye alanlar suclu degilde sen escinsel olarak dogdugun icinmi suclusun?
20 Yorumla
+1 yılhormonsal ve/veya karakteristik bir sorun olduğunu düşünüyorum..
belki de tam anlamıyla seveceğin bir erkek, karşına çıkmamıştır.
sana tavsiyem; ilk önce kendini olduğun gibi kabullen ve mutlu olacağın işlerle uğraş. Erkeklerle arkadaşlıklar kur ve onlara farklı gözlerle bak artık..
Allah yardımcın olsun...90 YorumlaAile & Toplum konusunda 881 cevap paylaştı. Bu sorunu kendine büyük bir şekilde aldırıyorsun. Yani o kadar kafana takma Her şey insan için aşabilirsin allah kimseye taşıyamayacağı yükten fazlasını vermez miş. bak mesele önüne geçmek istiyorsun seni yarısını başarmışsın. biraz piskolojinde yer etmiş. Sen bunu nefsine yenik düşerek sıkıntı haline getirmişsin gittiğin piskoloji tedavisi başarısız olsa da başka alternatifin yok. Yaşın kaç bilmiyorum ama bu önüne geçilir bir durum. Mutlaka çözüm ara pes etme ne olursa olsun sen çabanı gösteriyorsun sonuçta asla sorunlarından kaçma örneğin kendi cinslerinden uzak olmayı deneme aksine onlar ile yan yana ol savaşırken uzaktan uzağa değil göğüs göğüse savaşmaktır zaferi elde etmek.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Escinseller sapiktir en nihayetinde.. haticeye degil neticeye bakalim. Kutuyu actiriyorlar mi er gec, evet.. livata yapiyorlar mi evet. Soruyu sorana lafim yok.. uzerine alinmasin ama, gay dediginin %99,99 u livatayi islemektedir. Bizim. kafamizi iki saniyede nasilcozdun tebrik ederim. Haydi gaylere ozgurluk sarkilari soyleyelim birlikte.. yok boyle bir sey.. buradaki gaylerin yazdiklarini da goruyoruz, o barin tuvaleyinde agzina almis, o sokak arasinda vermis.. daha neler neler.. gelelim @freeizmir123 un yorumina.. aeaplarin yuzde 45 i gaydir zaten. Onlara gaylik degil her sey yasak. Arti Allahin kendi sozudur, Hz Muhammed in dogumindan sonra onin yuzu suyu hurmetine kiyamete kadar toplu kavim helakı yapmayip , kiyamete kadar sabredecegini kendisi bildirmistir.. ve gelelim hollandaya.. dunya onlarin cennetidir ve kiyametten sonra ahiretten nasipleri yoktur. Suphesiz ki Allah cok sabirlidir.. devam etsinler bakalim.. edin.. Allah livatadan uzak durmak icin orucu tavsiye eder.
11 Yorumla- +1 yıl
kimseyi ikna etmeye niyetim yok :)... hayırlısı olsun :)
Eşcinsellik kesinlikle bir sapıklık veya hastalık değildir. Eşcinsel birisi değilim ama tabulardan nefret ederim. Google'a eşcinsellik evrim ağacı yazıp çıkan evrimagaci sitesinde çıkan makaleleri okuyarak bilgi edinebilirsin. Her şey senin zihninde başlar ve senin zihninde biter. Hayatta öyledir. Öldüğün vakit 72 tane hurinin olduğu, ırmaklarından bal ve süt akan, serin, köşklü bir cennete gitmeyeceksin. Öte yandan cehenneme de gitmeyeceksin. Bugüne kadar yaşamış ve ölmüş tüm insanlar gibi sadece öleceksin ve bedenin toprağın altında çürüyecek. O yüzden bilmem ne kavmine şunlar olmuş, bu kavme bunlar olmuş diyen cahil cühelaları kafana takma. Kendileri çok süper bir şekilde yaşadıkları için bugün orta doğu cennet (!) gibi bir yer zaten. Her gün binlerce insan ölüyor ve binlercesi sakat kalıyor.
10 Yorumla
+1 yıliçki içen birisine allah bunu böyle yarattı, sarhoş bu denilirse ve sende allah beni lezbiyen yarattı gibisine laf söylersen günaha girmiş olursun.
gayet tabi sınavın olabilir, bu kurandada geçer, ama bunun günah olması için seçim yapman gerekir.
bunlar tamamen seçimdir, önünde 2 yol vardır.
aynı şey diğer günahlar içinde geçerli, ya yaparsın ya yapmazsın.
ama fıtrat olarak erkeğe ihtiyacın var, neslin devamı için, ahirette ya da cennette ne olacak durumun bunu düşün bir .
son olarak;
(Allahü teâlâ, devasını, çaresini vermediği hastalık, dert yaratmadı. Bilen bildi, bilmeyen bilmedi, yalnız ölüme çare yoktur.) [Taberani]10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcın olsun, evet seni Allah böyle sınıyor.
Yapabileceğimi diyebileceğim pek bir şey yok. Bu konu hakkında çok bir bilgim yok çünkü.
Sadece şunu soyleyeyim, hissettiklerinde Allah seni asla sorumlu tutmayacak. Hissetiklerini fiile dökmediğin sürece günaha girmeyeceksin. Tek bilgim bu.41 Yorumla- +1 yıl
@delisorular96
bak bu kiz zeki imis
+1 yılEvet Allah seni böyle tyaratmış olabilir ve seni sınıyo olabilir bunu Allah tan başka kimse bilemez sana düşen bu durumunu tabii ki öncelikle kabullenmek ve anladığım kadarıyla kabullenmişsin zaten ama elalem ne der kaygısı toplum baskısı ahlaki değerlere örtüşmeme insanların yanlış gözle bakması aşağılayp dışlaması ve hatta kamusal alanda işolanaklarının bile önüne geçmesi gibi toplumsal anlamda çok boyutlu bir zarar verecektir sana. Ya olduğun kişi olmaktan vazgeçip insanların görmek istediği biri olacaksın ya da olduğun kişi olmayı seçip toplumdan dışlanıp azınlık olacaksın işte böyle bir konuda herşey senin elinde oluyor ve aslında iki seçeneğin içinden birini seçmen bile toplumun hatası eşcinsellere değer verilmeyip adam yerine koymamaktan kaynaklanıyor bu durumda sen Allah vermiş desen de çevre buna inanmıyor işte insanı bilinmeze sokuyor böyle bir durumda kimi suçlamak doğru bilemiyorum?
02 Yorumla- +1 yıl
bu bilimsel gerçek bir kanıt ki kuranda bile geçiyor bu
daha önce toplanan bir uluslararası islam kongresi eşcinsel eğilimlere sahip olmanın günah olmadığına dair fetva vermişti. islamiyete göre günah olan eşcinsel ilişkiye girmektir. çok doğru bir tespit yapmışsınız. Allah beni eşcinsellikle mi sınıyor diye evet bu tamamen bir imtihan vesilesi zaten eşcinsel eğilimi olan herkes bunun ellerinde olmadığını bir erkek nasıl bir kıza ya da bir bayan bir erkeğe elinde olmadan ilgi duyuyorsa bizde kendi cinsimize ilgi duyuyoruz diyor. bununla mücadele edin. kurtulmaya çalışın çektiğiniz sıkıntılar Allah'ın katında derecenizi yükseltecektir inşallah.
00 Yorumla
+1 yılBir kitabımda kendisiyle savaş veren bir yan karakterim vardı. Seninle bire bir aynı örnek değil aslında ama işin özünde başkası olmak istiyordu. Bir başkası. Epey niyetlendi, bir ara beni bile inandıracaktı hatta. Ama sonra daha mutsuz oldu. Ben de ona olduğu gibi yaşamasını teklif ettim ve sonunu öyle kaleme aldım. Bence en iyisini yaptım. Sen aslında olduğun kişiden mutsuz değilsin. Sen sadece bir türlü olmanı istedikleri kişi olamadığın için gerginsin. Şu anki mutsuzluğun tek sebebi de bu. O yüzden, bu yazar kardeşin veya ağabeyinden sana tavsiye: mutlu olduğun hikayenin kahramanı ol. Başka bir hikaye olmaya çalışma. Çünkü sen de bu dünya üzerinden geçecek bağımsız bir hikayesin. Kendin gibi yaşa. Hikayenin konusu başka biri olmaya çalışan kızın çabası olmamalı. Senin hikayen farklı olan bir kızın mutluluğu olmalı. :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılHayatında bir kez bile bir erkeğe çekim hissetmiş olman seni gerçek bir kadın yapar öncelikle. Hayatta saydığın dertler dahil ne olursa olsun bunu da sorun olarak görme. Toplumdan, söyletilerden sıyrıl ve kabullen. Kabul ediş negatifi yok ediştir. Sen bir erkeğin güzel yanlarını görmeyi denemek yerine reddetmiş olsaydın. Bir erkeğin çekimini hissetmemeye çalışmış olsaydın o zaman bir eşcinsel tanımına uygun olabilirdin. Algıların ve psikolojin seni bu yönde sürüklüyor gibi ama sen şu satırlarınla aslında ne kadar normal bir insan olduğunu açıklamışsın. Dönüm noktan bu durumu yoktan var edip problem yapmamandır. Bir şeyi ne kadar iter ve rededersen onun dipsiz kuyusuna girer ve içinden çıkamaz bir hale gelirsin. Kabul et. Bu silahı kullan. Kabulleniş ile yok olma mümkündür. Sen zihninin seni alt etmesine izin verme. Bu düşüncelerine karşı ukala ol. Umursamaz ol. Sen gerçek sen kaldığın sürece bu yenilgiyi tatmazsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVakti Zamanında Eşcinsel Olanları SanFransiskoda Akıl Hapisanesine Kapatılırdı... Biyolojik Bişey Oldugunu Biliyorum Bide...
Yani Ne Hastasın Nede Senin Seçimin...
Kuzenimde Gey, Oda Kızlara İlgi Duymuyor.
Kötü Bişey Değil Ya Bence...
İyi İnsan Ol Başta. Eşcinsellik Günahsada ALLAH'In Huzuruna Çıktığında Tek Hatan Bu Olsun...
Evet Bu Sınav, Zaman Seni Nereye Getirir Bilinmez... Ama Senin İçinde Allah Sevgisi Olsun. Bu Güzel Bişey.
Benim Kuzen Amsterdama Gitti. Hollandaya Yani Evlendi.
Çocuk Evlat Edinecek Yakında Bilmiyorum Devamını.
Yani Bana Göre Hata Değil Ama Allah'a Göre Hataysa Tek Yanlışın Bu Olsun!
Siz Çok Ama Çok İyi İnsanlarsınız, Bunu Unutma <3 Seviyom Sizi :D20 Yorumla
+1 yılne varmış bunda benimde biseksüellik eğilimlerim var herkes normal olmak zorunda mı hem kızlar erkeklere göre daha mükemmel yaratılmışlar erkek olsam düşünmezdim ama bazı kızları görünce aklım gitmiyor değil ki çok lezbiyen gay vs tanıdım gaylerden çok iyi arkadaş oluyor lezbiyenlerin çoğuda çok güzel
21 YorumlaEvet Allah seni onunla siniyor. Ama yine de sukret haline. Hic bir şeyin eksik değil. Zaten dinimizce eşcinsel olmak günah değil eşcinsel hayati yasamak günahtır. O yüzden sana hatta sonsuz saygı duyarim canım. Sahsen ben hetero sexual olduğum için ne çektiğini ne durumda olduğunu bilemem asla. Kendini suclamamalisin Allah seni öyle yaratmış senin sınavın bu😊☺😊
10 YorumlaBaşta söyleyeyim, kimseyle mal bir tartışmaya giresim yok. Arkadaş inançlı biri olduğundan inancına göre cevap yazacağım. Buradaki çoğu kekodan daha çok araştırmışımdır, emin olun.
Eşcinsellik dinde yasaktır, evet. "Ama bu meyille doğuyorsa bu insanın suçu ne?" diye sorulması da mantıklı tabi. Elbette bir suçu yok ve bu durum da eşcinselliği yasak olmaktan çıkarmaz. Şöyle ki kimi insan çabuk sinirlenecek bir mizaca sahiptir, kimi insan heterodur vs ama libidosu genetikten yüksektir. Bunlar ne birinin herhangi bir insana gereksiz ve kırıcı sözler söylemesini veya adam öldürmesini; ne de birinin önüne gelenle yatmasını mazur gösterir. Herkesin o veya bu şekilde bir imtihanı var ve ömrünü yaratıcının koyduğu kurallara göre sürdürmesi gerekir.
Merak ettiğin başka şey varsa bazı salakların (inanan veya inanmayan) burayı münakaşa ortamına çevirme ihtimaline karşı özelden yazabilirsin. İyi akşamlar.00 Yorumla
+1 yılEşcinsellik sonradan kazanılan birşey değil, doğuştan gelen bir özelliktir. Bu bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçektir. Toplumun tabuları eşcinselliği ayıp gördüğü için kendini suçlu hissediyorsun, ama suçlama kendini. Sen de bir insansın. Hangi cinsiyete ilgin varsa o cinsiyet ile ilgilen. Hayatta başarılar dilerim, böyle bir toplumda işin kolay olmayacak...
40 Yorumla
+1 yılbence öyle değilsin öyle olduğunu sanıyosun. psikolojine öyle yerleştirmişsin. ve eigye katılıyorum kesinlikle. bu tip insanlar norml değil aanormaldir. normal diyosun neye göre normal. benim ibildiğim insanın özellikleri sabittir kadın belli erkek bellidir. kaıdnın eğilimi bellidir erkeğinki bellidir. bikaç çürük domates yüzünden normalleri anormalleştirmeyin.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayata 1-0 geride başlıyoruz. Normal olanlar gelişim süreci öğrenme süreci ergenlik derken biz o soruda takılıyoruz işte. Kendi benliğimizi kabul ettiğimiz anda 1-1 oluyor. Hatta bazılarımız hayatta normal olanlara depar atıyor. Mükemmel bir kişi oluyor. Kimiside en geride kalıyor. Ben bisex olduğumu 18 yaşında kabullendim. Hiç belli etmedim, hiç bir cinsel ilişki yaşamadım. Her türlü imkanım vardı ama yapmadım. Sevebiliyorum aşık olabiliyorum ama cinsel ilişki asla. Zina neyse hemcins arasındaki ilişki aynı günahta. şu an 25 yaşındayım. Biliyorumki evlenemeyeceğim. Ama o günahada girmem. Bir çok lezbiyen arkadaşım var. Üzülme ve cinsel ilişkiye girme, sen Yüce Yaradanın bir eserisin.
31 Yorumla
+1 yılBelkide asıl sorun.. kendine cok kafayı takman..
Belkide takmadan yaşamayı ögrenmelisin..
Veya gecmisinde yasadıgın bir travma anı bu duruma getirmis olabilir seni140 YorumlaDini inançları olmayan bir çok kişi eşcinselliğin kabuledilebilir bir şey olduğunu ifade etmekte. Lakin islam dininde eşcinsellik kesinlikle haram kılınmış ve bir çok alim zinadan daha büyük günah olduğunu ifade etmiştir. Bazı bireylerde genetik ve hormonal değişimler neticesinde doğuştan eşcinselliğe yatkın olabilirler. Ama bu durumun hormonal ve genetik olmasi bireylerin eşcinsel ilişki yaşamalarını meşru kılmaz (islam dininde). Müslümanlıkta bu konu çok net bir şekilde açıklanmıştır ve sende bu şekilde imtihan oluyorsun. Allah yardimcin olsun. Kuran oku ve namazlarini mutlaka kıl bu benim en buyuk tavsiyem olur.
00 Yorumla
+1 yılBunu bir çeşit ''sınama'' gibi gösteren toplumumuza diyecek kelime bulamıyorum. Sana gelecek olursak eşcinselliği bir ''sınama'' gibi görmemelisin. Kendinle gurur duy, mutlu ol. Sen yapabileceğin her şeyi yapmışsın zaten akışına bırak. Dik dur ve gülümse.
Unutma kimse senden daha değerli değil!30 Yorumla
+1 yılEşcinsel olmak bir sınav değildir hetero olmak nasıl bir sınav değilse. Düzelmeye çalışmak istiyorsun neden? Eşcinsellik bozukluk mu? Sen normalsin psikolog desteği alabilirsin fakat 'düzelmek' için alman senin için daha kötü sonuçlar doğurabilir. Yani sen kadınlara aşık oluyorsun onları arzuluyorsan bu ne hastalık ne de günah olur sadece AŞK olur :) Kendini kötü hissettiğinde yazabilirsin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatınızı dolu dolu geçirmeniz gerekiyor. Yatağa bile tam uykunuz gelince girin. Bu büyük oranda boş vakti olanların daha yoğun karşılaştığı bir sıkıntıdır. Kendinizi, bu işin hastası olarak görmeyin. Bu, sizin karşınıza çıkan bir sıkıntıdır, biiznillah geçer. Elbette, gözünüzü korumak zorundasınız. TV’den bilgisayardan zorunluluk dışında uzak durun.
Yaşınız ve evlilik durumunuzu belirtmemişsiniz. Bekarsanız hemen evlenin.
Asla içinizden geçen bir şeyi denemeye kalkışmayın; bir deneme ile uçurumun dibini bulabilirsiniz.
Çokça dua edin. Cemaatle namaz kılın. Muhakkak Kur’an okuyun. Sohbetlere gidin.
Beyninizde bu yoğunluk oluşunca tevbe edip kendinizi toparlamaya çalışın.
Gıdanızdan protein ve benzeri şehvet yükleyiciliği yüksek olanları azaltın.
Hoşunuza giden bir sporu sürekli yapın.
İyi haberlerinizi bekliyoruz.20 Yorumla
+1 yılAslında eşcinsellik denilen bir şeyin var olmadığını insanların ruhsal olarak, bedenen olmayan bir şeyi kabul etmeleri olarak görüyorum. Ki şeytan ciddi manada bazı insanlarla bu hususta uğraşıyor. Şeytan sıklıkla insanları dürtüyor. Yerinde olsam psikoterapistleri bırakıp, daha çok Allah a yönelirim. Bir de bu eşcinsel şeyleri daha çok kız çocuklarının anneleri gibi olamamaları ve babalarıyla çok vakit geçirmelerinden kaynaklandığını biliyorum. Allah yardımcın olsun.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 458 cevap paylaştı. bir erkek için içinde bir his olmaması başka, eşcinsel olmak başka bir şeydir. senin içinde olan vesvese. eş cinsellik kendi cinsinle yakınlaşma arzusudur. kendi cinsine aşık olabilmektir bunlar sözkonusu değilse eşcinselsin diyemeyiz. daha sonra eğer bunlar var ise Allah katında kurtulunmayacak dert yoktur. hepimiz her şekilde sınanabiliriz o ayrı ama tek başına atlatamazsın her şeyi. ben derim ki Allah'a sığın.
20 Yorumla
+1 yılBirgün gelir öyle birine aşık olursunki ne gece ne gündüz aklından hiç çıkmaz heleki birde karşılık yoksa ciğerlerin kanar için yanar yüreğin kanar oysa tek şey onu sevmek oysa herşeyden çok ona kavuşmak bekle birgün seninde aşkın gelir dua ette karşılıksız olmasın
20 Yorumla
+1 yıleş cinsel olmak bir suç değil yanlış anlaşılmazsa tamamen çocukluktaki tuvalet eğitiminden kaynaklı veya hatta büyürken karşınıza lez veya gay çıkarsa herhangi bir yakınlık görülürse hem cinsler arasında veya böyle bir deneyim yaşanmışsa bunu siz engelleyemezsiniz bilinç altına yerleşmiş ve yıllarca devam etmiş daha fazla bilgi isterseniz özelden mesaj atabilirsiniz...
20 Yorumla
+1 yılBu bir suç değil, senin sınavın falan da değil. Böyle olmak senin elinde değil. Lezbiyen ya da biseksüel olan dünyadaki tek kişi sen değilsin. Umarım hayatının kadınını bulursun. Kendini değiştirmeye çalışma. :)
30 YorumlaBöyle kötü şeylerle Rabbim hiç kimseyi sınamaz. Yanlış anlama sakın ama hem psikolojik olarak iyi değilsin ve bence iman boşlugun olabilir yanlış anlama kimsenin imanını sorgulayamam haşa bana düsmez ama biraz oturup namaza yönelsen kurana yönelsen eminimki düzeleceksin ALLAH kimseye kötülük vermez biz seceriz iyi ve kötüyü. Sana en güzel tavsiyem oturup biraz daha dinine yönelmen Böyle seyleride asla kınamam umarım en kısa zamanda allah hidayete erdirir :)
41 Yorumla- +1 yıl
Ne guzel bir yorum yaa
Eşcinsellik katil olmak ya da hırsızlık yapmak gibi sonradan edinilen bir şey değildir. Eşcinsellik doğuştan oluşmuş bir hissiyattır. Hormonlarla, genlerle alakalıdır. Dolayısıyla bu insanları katillerle ya da hırsızlarla aynı kefeye koyamazsınız.
10 Yorumla
+1 yılBunu neden elzem bir problem olarak görüyorsun? Sevgi her türlü sevgidir. Hayatta kendin için yaşıyorsun, başkaları ya da inandığın Allah için değil. İçinden geldiği gibi hareket etmelisin. İnsanlar garipsiyorsa kimin umurunda. İş senin içinde bitiyor. Ayrıca bu tür ayrımlar zor belirlenir, belki de henüz doğru erkekle tanışmamışsındır. Eşcinsel olsan da günün birinde doğru kişi ile karşılaştığında geriye dönüp kafana taktığın bu probleme güleceğinden eminim. Takma kafana, mutlu ol...
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHormonlarına baktır. Tıpta eşcinsellik hakkında tam netikesin bir açıklama yapabilmiş değil. Bazıları psikolojik diyor bazıları genetik diyor. Bazıları dünyaya bakış açılarına göre eşcinselliği yorumluyor. Ben eşcinsel bireyleri kınamıyorum, oldukları gibi kabul ediyorum fakat normalleştirmekte istemiyorum. Çünkü doğa gereği insanlar amacı üremektir, çoğalmaktır. Eşcinsellik bu açıdan doğaya ters bir durum. Dediğim gibi duygularını inkar etmiyorum faat tıbbın geldiği şu noktada biraz karmaşa hakim maalesef. Aslında eşcinsel bireylerle sohbet etmek çok istiyorum. Tam anlamıyla nasıl düşündüklerini bire bir onlardan işitmek istiyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir cevap kardeşim bence gizlenmeyin
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım öncelikle merhaba senin dediğin şey bir hastalık ya da bir psikolojik sorun değil nasıl bir erkek bir kızdan hoşlanıyorsa bir kız bir erkekten hoşlanıyorsa bir kızla bir kızdan bir erkekte bir erkekten hoşlanAbilir bu çok normal bir şey neden bu kadar taktın da bilmiyorum bu bir hastalık değil yani psikolojik sorunlar Degil bende lezbiyenkizlardanhoslaniyorum ve birsevgilim. var guabunu sen kendin kabul etmen lazım neden kendini böyle düşünceler veriyorsun bu kötü bir sey değil allah böyle yaratmış bu sınava da değil bu senin hayatın kişiliğin tercihin olan birşey ama neden bu kadar korktun da anlayamadım ama bence bu kadar tedirgin olmana gerek yok çünkü bu doğal bir şey bir hastalık değil normal bir şey.
00 Yorumlabüyük bir kusur, büyük bir hata eşcinsel olmak !
kişinin tamamen kendi seçimi eşcinsellik.
topu hastalığa ya da başka şeylere atarak vicdanınızı rahatlatmaya çalışmayın.
eşcinsel olan sonradan köpekkk gibi pişman oluyor. bunun örnekleriyle dolu heryer.10 Yorumla
+1 yılbu senin en büyük ve en çetin sınavın.. Allah sana bir akıl verdi ve bunu haram kıldı öyle duygular hissetmen haram değil fakat cinsel bir birliktelik içine girmen haram.. ve insan akıl sahibi bir varlık Allahta bunu haram kıldı sen bir insan olarak aklını kullanırsan bu çetin sınavı kazanacaksın, fakat nefsine kanarsan büyük sınavda başarılı olamayabilirsin bunu Allah bilir...
30 Yorumla
+1 yılBu bir kusur değil veya bir suç değil veya bir sınama değil. Seni böyle bu şekilde yaratan içine o duyguyu verende Allah. Suclu değilsin hata değil. Kendini lütfen suçlama. Sende bir insansın ve senin tercihin bu. Bunun sebebini sorgulayıp hayatı kendine zindan etme. İstemediğin hiçbir şeyi yaşamak veya yapmak zorunda değilsin. Sen sen olduğun sürece güzelsin unutma. Bırak ne derlerse desinler.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen de kimseye karşı birşey hissedemiyordum. Aşık olana kadar kendimden şüphe ediyordum. Anormal derecede hissizdim. Ama aşık oldum herşeyi en uçta hissetmeye başladım. Sevmeyi, kıskanmayı, üzüntüyü, özlemeyi aklına hangi duygu geliyorsa. Yani diyorumki sen de belki sadece o kişiye rastlamadın sadece bu. Kafana takmamaya çalış akışına bırakmayı dene. Kendini hiçbirşeye zorlama. Allah yardımcın olsun.
00 Yorumla Bunu bence sorun ya da sınav olarak düşünme.. Belki böyle bir evredir hayatında. Olay üzerine bu kadar çok kafa yormaktansa herkesle güzel sağlıklı ilişkiler kur.. Adı ne olursa olsun. Hayatını yaşa sonra zaten sen istemesen de bir şeyler eninde sonunda şekillenir..
00 Yorumlazor bir durum olsa gerek. Yaşamadan bilmemiz mümkün değil. Bilmek için de bunu yaşamaya hevesli olanlardan değilim açıkçası ama şunu diyebilirim ki şu an inkar aşamasındasın. Bence kabul ettiğin noktada her şey senin için daha iyi olacak. Ben eskiden homofobik bir insandım ama onları tanıdıkça ne kadar hata yaptığımı anlayıp kendimden utandım. Bence bu genetik bir rahatsızlıktır. ama tedavi olur mu onuda bilemem. Belki bir yöntemi vardır.
00 Yorumla
+1 yılOlabilir ne varki bunda?
Türkiyede aşıldı böyle şeyler abi gericilere aldırış etmeyin kimseyi ilgilendirmez tercih meselesidir. Bunu ayıp olarak görmek yanlıs ve kimsenin haddine değil kusur ve ayıpmış gibi yorum yapan arkadaslar'a diyecek sözüm yok sende sallama
not:hetereseksüelim yanlıs anlasılmasın ama gericilere karsıyım00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. cinsellik hissetmiyorsan kafana takma, bunu kafana takacak bir şey yok illaki bir aile kurarım diyorsan kendin gibi aseksüel birini bulur evlenirsin. Ha lezbiyensen zaten hemcinsinle cinsellik yaşamaman gerek o yüzden aseksüel olmaktan başka çaren yok
00 Yorumla
+1 yılsende ne gıbı bır ıstek var bence bunu dusun ve adam akıllı ısını ıyı yapan bır psıkologtan ya da psıkıyatrıstten yardım al bence. belkı oyle degılsındır ve bunu kafanda takıntı yaptıgın ıcın oyle dusunuyorsundur. ılk once onu ayırt et. takıntı mı yaptın yoksa gercekten ısteklerın farklı mı?
00 YorumlaAllah yardımcın olsun kardeşim sana hak veriyorum
Hergün eşini döven, öldüren, kesip biçen bir kişiye cinsiyete nasıl güvenebilir ki?
Ben kız olsam ki çok şükür erkek doğmuşum çok şanslıyım. Kesinlikle lezbiyen olurdum. Veya asla birisi ile evlenmezdim312 Yorumla
+1 yılEigteki goruse katilmiyorum kendi goruslerini beyninde bitirmen lazim umarim karsina asik olabilecek bir erkek cikar ve seni degistirebilir insanlar degisebilir escinsellik dogustan olan birsey degil ve eigteki orgutlere katilman sadece seni mutsuz eder hem pisman olursun ve inancliysanda buyuk bir gunah bu konu hakkinda peygamber bile gonderilmis Allah boyle bir konuda uyari bile yapmisken bundan kacinmak gerekir eigteki sadece kendini kandiriyor imtihanin bu senin sabret kardesim
00 YorumlaEvet canım. Herkesin kendine göre bir sınavı var. Bu sınavı geçebilmek senin elinde. Eigteki öğütlere uyma lütfen. Ama kendini sevmen gerektiğine katılıyorum. Eğer çabaladıysan ve yine de olmadıysa bu şekilde yaşamanız gerekiyor. İnşallah bu sınavı geçtiğinizde Allah sizi Cennetinin en güzel köşklerinde ağırlatır...
02 Yorumla- +1 yıl
Firdevs cennetinde..
Escinsellik bir hastalik degildir. Bir tercihte degildir. Normaldir anormal biri degilsiniz. Nasil erkekler kadinlardan, kadinlar erkeklerden hoslaniyorsa, erkek erkekten, kadin kadindan da hoslanabilir. Allahla dinle onunla bununla alakasi yoktur. Gecmiste escinselligi insanlar hastalik olarak sapkinlik olarak dusundukleri icin din kitaplarina da boyle yazilmistir. Kendinizi boyle gormeniz cok yanlis bence en yakin zamanda bu durumu kabullenin. bu hayati cevreniz degil siz yasiyorsunuz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 930 cevap paylaştı.
+1 yılbelki de doğru sınanıyor olabilirsin. çünkü sen tedavi olmaya da çalışmısşın bu durumdan rahatsızsın açıkça belirttin :/ sen Allaha sığın ve dua et... mutlu bir yuvası çocukları olsun ister her genç kız.. senin de buna hakkın var. Allah inşaAllah yardım eder sana belki birgün hayatının aşkı karşına çıkar ve o zaman bir şeyler hissedebilirsin :)
00 Yorumla
+1 yılCanım bunu biz bilemeyiz ama bunu düşündüğüne göre Allah'a inancın var. Bunu bir imtihan olarak gör ve geçmeye gayret et nefsine uyma çokca dua et namaz kıl Allah'ı zikret. Herşey beyinde biter sonuçta aşılamayacak bir problem olduğunu düşünmüyorum ki Allah kimseye kaldıramayacağından fazlasını yüklemez.. Allah yar ve yardımcn olsun kardeşim..
00 YorumlaEşcinsellik geniş bir kavram. Bazı ülkelerde hollanda , amerika mesela, yolda birbirini open iki erkek ya da kadın görsen sasirmazsin. Normali de sasirmamak olmali.
Sanırım senin üzüntün aslında toplumsal baskıdan kaynaklanıyor , bana ne derler , hoş karsilanmazmiyim. Bence bunları düşünme. Bu senin tercihin değil, ya da isteyerek yaptığın birşey değil. Turkiyede inanılmaz rakamlarda eşcinsel var. Baskiliyorlar. Normalsin yani , kendinde bir anormallik arama.00 YorumlaHiç bir zaman eşcinsellere önyargım olmadı herkesin kendi tercihi.
Bence sende bu kadar düşünme
Oluruna bırak..
Bu senin sınavın falan değil hormonların ve dürtülerin40 YorumlaŞimdi sen nasıl desem ki. Sevemiyorsan içinden gelmiyorsa zorlamaya , dalga gecmeye , eve kapanmaya , intihara kalkismaya hiç gerek yok bak sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap ben seni yargilamam hatta sıkı arkadaş bile olurum gerek yok böyle şeylere rahat ol ailenden başka kimsenin lafını dinleme.
00 Yorumla"Mutlaka sizi biraz korku ve açlıkla ve mallardan, canlardan ve ürünlerden biraz eksilterek imtihan ederiz. (Ey Peygamberim!) Sabredenleri müjdele. Onlar başlarına bir musîbet gelince, ‘Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz’ derler. İşte Rableri tarafından bol mağfiret ve rahmete nail olacak kimseler bunlardır. Doğru yola ulaştırılmış olanlar da bunlardır" (Bakara, 2/155-157)
“Sana gelen her iyilik Allah’tandır, sana gelen her kötülük de kendi (yanlışın yüzü) ndendir.” (4Nisa/79)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılherhangi bir kıza karşı ilgi duydunmu duymadıysan fazla sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü herkes bazı sınavlardan geçer buda senin sınavın olabilir sadece sabret bol bol dua et ve bekle mutlaka karşılığını alırsın senin içinde eşcinselmiyim acaba korkusu olduğundan dolayı kafana çok takmışsın ondan kaynaklanıyor olabilir allah yardımcın olsun
10 Yorumla
+1 yılburada eşcinselliğe normal diyen arkadaşlar var. Canım benim sen dini inançları olan bir kızsın çükü Allah beni bunla mı sınıyor diyosun. Günah olduğunu biliyosun.
Psikoloğa gitmene gerek yok sadece kuran oku ve dua et. Sorun hallolacaktır insallah. Allahın gücü herşeye yeter ol der ve oluverir. Normal diyenlere aldırma bide takip edersen özelden konusalım. Sormak istedigim bir kac soru var sende istersen? 😌18 Yorumla- +1 yıl
kuran okuyup 5 vakit namaz kıldığın halde yıllardır düzelmiyorsan sorun nerde :/ yanlış yapılan şey ne
- +1 yıl
İnanc meselesi canım tam inanmıyodur 😌
- +1 yıl
Haktan gelen biseyse diyebilecegim bisey yok 😌
- +1 yıl
Ateist misin gardaş? @_naRkOz_
- +1 yıl
Hikaye yazan kim olum ozaman 😠
Öncelikle sakin olmalısın. Dünyada nasıl insanlar var bir düşün, eli, kolu, bacağı olmayan, zihinsel engelli, savaşın ortasında doğmuş, somailede açlıktan ölen ve daha niceleri. Sen bunlardan biri değilsin, onların bunu düşünmeye bile fırsatları yok belki. Öncelikle haline şükretmelisin. Sonra bildiğim kadarıyla kimse eşcinsel doğmuyor bu sonradan gerçekleşen bir şey. Bunun tedavisi olduğunu düşünüyorum, eğer yoksada kendini olduğun gibi kabullen. Allah yardımcın olsun.
00 Yorumla- Devamını Gör (218)
Devamını Gör(263)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem