Eşcinsel miyim?

Aklım çok karışık yardım edebilirseniz sevinirim. Okuldaki yaşamımda çoğu kişi neden erkeklerle çıkmıyorsun hiç ilgini çekmiyor mu diye soranlar oluyordu. Bende kısaca beğenmediğimi ifade ediyordum. Çünkü gerçekten bir erkekle çıkınca ne yapacağım konusunda en ufak bir fikrim olmuyor (Şu an hala aynı şey geçerli). Okuldaki bir kız, atıyorum bir erkek ünlünün fotoğrafını gösterince en ufak bir beğenme yaşamıyordum. Zaman ilerledikçe internetten kitaplar okumaya başladım. Kitaplarda kız veya erkeğin olduğu değil de iki kızın hikayesi daha çok ilgimi çekmeye başladı. Şu an ki olay şu, yazlık evimizdeyiz ve neredeyse 3 yıllık bir arkadaşım var kendisi kız. Önceden kendisine arkadaşım gibi bakıyordum, sonra hep yanımda olmasını isteme duyguları başladı, şimdi ise elimi tutunca bile kendimi ilginç hissediyorum. Ona belli etmemeye çalışıyorum hatta bazen şakasına ''ne kadar da romantik.'' gibi espiriler yapıp da gülüyoruz. Ama içimde bir yerlerde üzülüyorum ve dile getiremiyorum. Onun beni sevip sevmediğini bilmiyorum bile hatta kızlara ilgisi olup olmadığını bile bilmiyorum. Bu durumu kabul etmek istemiyorum çünkü ailemdeki nerdeyse herkes Homofobik. Özellikle annem internette bunun gibi şeyler görünce ''Allahım sen benim kızımı koru şeytana uydurtma'' gibi şeyler diyor. Yorum yapamıyorum çünkü onlar gibi olma durumum var. Geçen sefer havaalanında iki gay çifti görünce ben sevinirken annem onları kınıyordu. İstemsizce onları savununca ''niye onları savunuyorsun ki'' dedi. Ben de cevap veremedim. Aklım çok karışık, erkeklere aşık olmak istesem de yapamıyorum, hep arkadaş olarak kalıyoruz. Şu ana kadar kimseyle çıkmadığımdan dolayı benden şüphelenecekler diye korkuyorum. Ne yapabilirim?
Eşcinsel miyim?