Bugün ilk defa tacize ugradım :( ?

İş görüşmesi icin gittim. Hayatimda ilk defa tacize ugradim. Şoka girdim. Ne yapacagimi bilemedim. Kimseye bisey diyemedim. Birine anlatsam aglasam disi kopek kuyruk sallamadikca diye baslar cumleye diye korkuyorum. Halbuki hic bisey yapmadim :( Ciktim ve sinirimden nasılda sokak ortasinda agladim. Siz erkekler nasil bunu yapiyorsunuz, nasil da vicdaniniz rahat edebiliyor! Hepiniz mi boylesiniz. artık erkeklerden korkuyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Hava hala soguk oldugu icin bol paca bir kot ve uzun kol bir gomlekle. Acik olan tek sey sacimdi. Size bile gizliden soyledim yine bayanlari sucladiniz.. susmasaydin vurup kirip dagitsaydin savunsaydin kendini diyenler var. Ama gel gor ki isin aslı oyle olmuyor. Siz bile bilmeden beni suclandiniz, millete nasil anlatacaktim kendimi baskasinin is verinde. Ne yapti onu da anlatsana diyenler var, dokunduysa, dudugima yapistiysa, elleydiyse veya her neyse ne degisecek?
Güncellemeler
+1 yıl
Cok sayın ön yargılı kardeşlerim. Yakında kız olduğum icin suçlayacaksiniz anladım. Sadece sunu diliyorum Allah'tan. Allah oylelerinin yönünu sizin Ananiz bacıniz kariniz kızınizdan uzak tutsun.
Bugün ilk defa tacize ugradım :( ?