+1 yılIyi evladi da kotu evladi da kadin yetistirir ona karakter kazandirir tabi ki toplumu kadin yukseltir. Atatürk'ü gercekten Atatürk gibi yetiştiren de o guzel asil hanimefendi degil midir? Olsaydi da ellerini opseydik. Umarim oyle anneler oluruz..
80 Yorumla
+1 yılİkisi de önemlidir biri diğerinde daha fazla değil kadın desek erkek aşağıda mı kalacak ya da erkek desek kadın mı ikisi de bu toplumda yaşıyorsa ikisininki de önemli demek ki.
60 Yorumla
Tabiki erkekler gerçi bayanlar kızacak fakat tarihe baktığın zaman önemli kişiler hep erkeklerdir, en basiti bayanların yemek konusunda ustadırlar fakat en iyi ahçılar hep erkrktir
31 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle bayan değil kadın, ahçı değiş aşçı
ben seni doğurabiliyorum ne konuşuyorsun
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılToplumların , milletlerin gelişmesinde kadın, ın rolü daha büyük. Lâkin bizim topumumuzda kadın hak ettiği yerde değil maalesef.
60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
erkek ilerlerse her alana girebilir ve katı olması gerektiği yerde katı davranabilir.. kadın şefkatli ve duygusaldır, eline yüzüne bulaştırma ihtimali erkeklere göre daha yüksektir
20 YorumlaKadın daha Önemlidir. Çünkü erkek nesilini yetiştiren de kadındır. Eğer kadınlar erkek çocuklarını saygılı ve bilinçli yetiştirirse toplum da refah seviyesine ulaşır diye düşünüyorum ben.
60 Yorumla
+1 yılKadın ve erkeğin eşit olduğu avrupa ülkeleri ile ataerkil ortadoğu ülkelerini kıyaslarsan cevaba ulaşırsın. Eig de saçmalık zira geçmişte yaşamıyoruz.
128 Yorumla
Soran+1 yılAllah erkeği daha donanımlı yaratmıştır. Bir adım erkek üstündür. Kadın eşitliği yakaladığı anda üstünlüğüde sağlamış olur. Kadın ve Erkek eşit değildir
- +1 yıl
Erkek daha üstün değilidir. Hatta anatomik olarak kadının bir alt modelidir. Zaten ben cevabımı verdim her şey ortada. Eşitliği kabul etmişler toplumlara kölelik yapmaktan ileriye gidemezsiniz bu kafayla.
Soran+1 yılBoşanma sebeplerin çoğu kadın kendini eşit olarak görmesi üstün larak görmesi olduğunu bılıyor mudyun? Biz kadınlarımıza köle olarak bakmıyoruz cennetin onları ayakların altında olduğunu kadınsız bir erkek olamayacığını gayet çok iyi biliyorum. Kadınlara köle gözüyle bakması Allah katında hıc doğru değildir. Allah kadını erkekten kısa yaratmıştır erkek kadını koruyabılsin diye. Lütfen kelimelerinizede dikkat edin. SAygı çercevesi dışına çıkmayın
- +1 yıl
21. Yüzyılda kadınların bir erkek tarafından korunmaya ihtiyacı yok. Boşanmaların sebebi de kadının kendini eşit görmesi değil, erkeklerin eşit oldukları gerçeğini kendilerine yedirememelerinden kaynaklanıyor. Her şey ortada olduğu halde hala üste çıkmaya çalışman da ironik..
Soran+1 yılİslamdan uzak yaşıyorsun. Bn islam alemine göre davranırım ister 50. YY olsun ister 1. YY olsun Kuran-ı Kerimde neyse o.
- +1 yıl
Sorduğun soru ile islam ne alaka? İslam toplumu ilerletmiyormuş demek ki? Siyasi soru sorup din karıştırmak.. woah...
Soran+1 yılİleri zekalı olduğunu düşünerek yazdığıma cevap yetiştiriyorsun tebrik ederim. Konu siyasiyle uzaktan yakından hıc bir alakası yok. İslam toplumu ilerletir aslında. Çünkü Kuran geleceğide gösteriyor. Az bir beynin olaydıda eline alaydın. Sonrada derseniz bunalıyorum sıkıntılarım var intihara etmek istiorum işim rast gitmiyor. Müslümanım diye geciniyorsunuz. Hristyanları araştırdın mı hıc ibadet etmeyen hristyanlara bir bak onlarla ne farkın var. İbadet eden hrstyandanda farkın yk
- +1 yıl
Hristiyan da değilim müslüman da ama islamın toplumu ilerletmediği bu kadar aşikar olduğu halde neyi tartışıyoruz anlamıyorum. Taciz, tecavüz, sübyancılık desen islam ülkerinde var, para odaklı sınıf farkından bahsetmiyorum bile. İslam ülkelerinin gerek siyasi gerek toplumsal bakımdan mümkün olan en alt seviyede oluğunu anlayın artık.
Soran+1 yılKafirler için hazırladığım cehennemden korunun diye uyarıldık dımı? Günahı olan müslümanda azap cekeceğinide belirtmiş mi? Zaten senin gibiler olmasaydı cehennem kesinlikle olmazdı bunuda belirteyım. Sana bir uyarıcı gonderdik dicekler bu yazdıklarım dahi sahitlik yapacak. Dünya kafirler için cennettir. Toplum ilerlese ne olcak ilerlemese ne olacak. Dünyaya geliş sebebimiz bu değil. Hadi diyelim en üst seviyeye geldik. ne oldu? Unutma ölüm var ölüm birazdan ölecekmissin gibi davran. Er ya da gec hepimiz geri gidecez. Ben sana burada ne desem fayda etmez. Eline bir kez olsun kuranı almayan bir kez olsun mealini okumayan insandan hiç bir sey beklemez. 2. si olrak İŞİD müslümanlığı yok edyor dediğine katılıorum ama buda ABD oyunu müslümanlığı soğutmak istiorlar senin soğuduğun gibi. Lütfen geniş düşün Allahın varlığınıda gönderildiğinede inan. Kuranının Anlamı çok iyi bilinseydi gelecek hakında daha detaylı bilgiye sahip olurduk.
- +1 yıl
Objektif cevapları kaldıramayacaksanız neden soru sorarsınız anlamıyorum..
Soran+1 yılİlk yorumunda objektif davranman gerekiyordu. Tam tersine laf koymayıda ihmal etmedin. Ahirete inancı olmayan biriyle tartışmak gercekten çok zor. Tartışmayıda severim. Kırmadan etmeden. Senin gibi ilk yorumda lof koyarak değil
- +1 yıl
Benim yorumumu beyenmiye bilirsin, ben burada bayanları aşağılamıyorum, elbette bayanlarında zekileri var fakat kabiliyet, beceri, pıratik düşünme bütün özelliklere baktığın zaman erkekler daha becerikli, bu bütün erkekler zeki bayanlar aptal anlamına gelmez, lütfen yorumu bu yöne çekmeyin.
- +1 yıl
"beyenmiye bilirsin"
bizi değerlendiremeye çalışanlar aptal olmasa bu kadar sinir bozucu olmayacak..
Soran+1 yılPolemik ve Satışmaktan baska bir sey değilsin.
- +1 yıl
Senin gibi kibirli insanlar yüzünden toplum bu halde, diyelimki türkçe özürlüsüyüm ne olacak sen sütten çıkmış ak kaşıkmısın?, madem laf cambazlığı yapmak istiyorsun sen istedin, sana iki koyun verseler akşama ikisinide kaybedip gelirsin gelmişin burada filojofluk peşinde koşuyorsun.
Soran+1 yılsana iki koyun verseler akşama ikisinide kaybedip gelirsin :)))
- +1 yıl
Yaşlılık ve aptallık birleşince ortaya böyle birşey çıkıyor sanırım
Soran+1 yılBtkisel hayat yasayandan hiç bir farkın yok. Beyin ölümün gerçekleşmiş
- +1 yıl
İlkokullu laf sokmaları başladı şimdi de... Sıradaki ne lol
- +1 yıl
Bak niyetim seni kırmak veya üzmek değil, fakat tartışmayı bilmiyorsun bu kesin, sen şuanda evde boş boş oturup buraya yorum yapıyor olabilirsin ama herkes öyle değil bunu bil, insanların nasıl yazdıkları veya konuştuklarıyla kafa yapacağına ne söylediklerine odaklansan daha iyi olur, yok benim canım sıkılıyor evde diyorsan, sana iki top yün iplik alayım evde örgü yap, en azından bir yararın olur hem parada kazanırsın.
Soran+1 yılHaklısın mecburdum kendımı o seviyeye atmaya. Bünyene zarar verdim cunku
- +1 yıl
3.8'lik ortalamayı da böyle gerizekalılar beni evde boş boş oturuyorum sansın diye yaptım zaten.
Cinsiyetçi olan herkes aptaldır, kadın veya erkek farketmez. Bunu idrak ettiğinizde iletişim kurulabilir seviyeye geleceksiniz.
Ama o zamana kadar kendi arabic dünyanızda yaşamaya devam edebilirsiniz. - +1 yıl
3.8 yaptında banamı yaptın, bu lafa anca havan kime güzelim derler, sen daha oyuncaklarla oynuyorken biz, ünide o ortalamayı çoktan geçmiştik burada anlatıp kimseye hava basmaya ihtiyacım yok, şunuda kafana sok ben kadınları aşağılamıyorum elbette onlarında toplumda önemli yerleri var, burada sadece izlenimlerimi aktardım fakat sen hemen feministe bağladın kendini, seviyeli hakaret etmeden konuşucaksan seninle her ortamda her konuda tartışırım ama o ışığı göremiyorum çok yazık.
- +1 yıl
3.8'i geçip de türkçe konuşamamak, ilginçmiş. Feministin anlamını da bilmiyor arkadaş... Türkiye'de notu fazladan dağıtıyorlar demek ki.. Zeka ile doğru orantılı değil.
Soran+1 yılArabic dunyasında yasamaya bunyen kaldırmaz senın. YY lar önce arabic yazılmış. Kıyamet alametleri var. Yarının ne olduğunu bılmeden arapça yy sonra ne olacağını yazmış. Bu kıyametlerin bir çocuda gerçkleşti zaten. Örnek zinan çoğalması. Sana göre zina etmeyen aptaldır bana göre zina eden ise senin gibi çene ustasıdır. Allah herkesi dünyada cezalandırsaydı cehennem olur muydu? Eminmki çok guselsindir. Sana o guzelliği veren Allahtır. Almasında bilir. Bn isterim ki inancıın olsun. Kandırma kendını. Bilim dünyası bir sineği yaratsın olmadı sineğin bir kanadını yaratsın. Hatta yarattılarım diyelim. Ona bir ruh üflesinler. Senin zekan kaldırmaz bunları o yuzden kendımı ilk okul sevşyesine attım az önce
- +1 yıl
Hala hakaret ediyorsun, boşa uğraşma ben hayatım boyunca hiç bir bayana küfür etmedim bu saatten sonra etmem, marketlerde meyve nekarları var su katılmamış biliyormusun?, sende ona benziyorsun, tek fark o meyve sen aptal, seninle daha muhattap olmayacağım hadi kendine iyi bak, he bu kafayla sen evde kalırsın seni kimse almaz söyleyeyim.
Soran+1 yılBir kör insana rengi anlatmak nasılsa cahile olayı anlatmak boyle bir seydir. Sana orda verilen zekan notu 2 rakamdan oluşur bilemedin 3. Farketin mi rakam dedim. sadece bir rakam. bir rakamla kendini zekalı szannediyorsun. Oysa zekan olsaydı rakamı ele almazdın
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılHer ikisinin de rolü farklıdır. Bu yüzden tek tarafa daha çok önem yüklemek doğru olmayacaktır..
30 Yorumla kadin tabiki, erkegi yetistiren de kadin. vezir eden de rezil eden de. is bayanda bitiyor
50 YorumlaHer sey kadinin eseridir.. kafin oyle bir erkek yetistirmeli ki o erkek ilermeyi saglasin
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğe ihtiyaç kalmadan cocuk yapılsaydı erkeklerin vay haline
30 Yorumla
+1 yılikisi içinde önemli olan eğitimdir.
20 YorumlaEşitlikten yanayım
10 YorumlaEşitlik önemlidir
20 Yorumla
+1 yılher ıksıde
20 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 5,4b cevap paylaştı. her iki trafta
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrım yapılmamalı
10 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem