Arkadaşlarınızın meşguliyetlerine saygı duyar mısınız yoksa ne olursa olsun benimle de ilgilenmeli mi dersiniz? Bazen insanın meşguliyeti fazla olur ama bunun mahcupluğunu yaşar ve kendini savunmak zorunda kalmadan anlaşılmak ister ☺️ Arkadaşlarınızın günlük hayatında gelişen meşguliyetleri sırasında size ayırdığı vakit azalsa bunu sorun eder misiniz yoksa sizin için önemli olan iletişiminizin sağlamlığı mıdır? 😌
Arkadaşlarınız meşgul olduğunda size ayırdığı vaktin azalmasını sorun eder misiniz?
Gerçek dostluklar zamanın niceliğiyle değil, bağın niteliğiyle ölçülür 🌿 Yaşamın temposunda hepimiz zaman zaman yoğunlaşabiliyoruz. Önemli olan o kısıtlı vakitte bile kalpten bir bağ kurabilmek ve birbirimize güvenli bir alan açabilmektir 💛 Ben sevdiğim insanların meşguliyetlerine her zaman şefkatle anlayış gösteririm 🌸 Sen de yoğun dönemlerinde dostlarından aynı anlayışı ve esnekliği görebiliyor musun? 🌿
Hayır sorun etmem çünkü herkesin kendi hayatı ve işleri olabilir bunlar çok normal ve hayatın akışına uygun durumlar
Bana küçük bir cümle ile belirtsin yeterli önemli olan birbirimize olan bağımız ve sevgimiz tabiki özlerim ama benim de meşguliyetlerim olacağı için anlayışla karşılarım
Benim çok kral arkadaşlarım vardı. Biz efsaneydik bir zamanlar. Şimdi onlar evlendi çoluk çocuğa kavuştu hayatın zorluklarıyla mücadele ediyorlar. Tabiki anılarda ve hatıralar çok güzeldi ama onlardan artık çok uzaklarda kaldılar Ben onlar için eski günlerin son temsilcisiyim o günlerin halen vucut bulmuş hali klişe bi espirim var ben evli erkeklerle takılmam 😊 artık bir brimizle ilgilenemiycek kadar çok meşgaleleri var kimse kimseye kırılmaz. onlar kim biliyomusun benim arkadaslarım 😊
hiç sorun etmem herkesin kendine göre koşturmacası var sonuçta önemli olan bağın kopmaması iki taraf da birbirini anladıktan sonra haftalarca görüşmesen bile dostluk kalır yerden yere vurmuyor insan yani meşguliyeti saygı duyulur geçilir.
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçek dostluklar zamanın niceliğiyle değil, bağın niteliğiyle ölçülür 🌿 Yaşamın temposunda hepimiz zaman zaman yoğunlaşabiliyoruz. Önemli olan o kısıtlı vakitte bile kalpten bir bağ kurabilmek ve birbirimize güvenli bir alan açabilmektir 💛 Ben sevdiğim insanların meşguliyetlerine her zaman şefkatle anlayış gösteririm 🌸 Sen de yoğun dönemlerinde dostlarından aynı anlayışı ve esnekliği görebiliyor musun? 🌿