Sevgiliniz arkadaşlarına zaman ayırmak isterse buna tepkiniz ne olur?

Sevgiliniz arkadaşlarına zaman ayırmak isterse buna tepkiniz ne olur?

Yani hep onlara olmaz Sevgilisi bensem en çok bana zaman ayırmalı
Ama onlarlada vakit geçire bilir düzgün bir arkadaş ortamı olması şartıyla tabi
Ki bu konuda şanslıyım çok şükür Sevgilimin çok arkadaş çevresi yok olanlarlada pek vakit geçirmez 🙂🤗
erkek arkadaşlarına zaman ayırabilir vakit geçirebilir dilediği gibi ama ortada bir kadın arkadaş var ise işte o zaman rengi değişir işlerin
Arkadaşlarına zaman ayırması başka, hayatının merkezine onları koyması başka. Arkadaşlarına olan ilgisini benim önüme geçirmediği müddetçe sorun yok ama ilgi odağı onlara kayarsa cıngar çıkarırırım 😂😂
Benim önüme geçmese de ben kriz çıkarabilirim.. 😂
Arada kriz çıkması iyidir, antrenmansız aslan çaptan düşer o yüzden arada antrenman yaptırmak iyidir o başka ama bir insanın sevgilisiyle konuşacağı konular başka, arkadaşıyla konuşacağı konular başka, ailesiyle konuşacağı konular başkadır. O yüzden arada bir arkadaş imkanı da sağlanmalı. Yoksa hep sevgili hep sevgili konuşacak, paylaşacak şey kalmaz.
Aynen büyükler hep tuzu biberi derler.. Sürekli aynı olursa tadı olmaz.. 😂 Yaşasın krizler.. 🤣
tabiki ayıracak ama benden iyi arkadaş bulabilirmi bilmem :D
ne demiş ünlü şair torak olur taş olurum yolunda yoldaş olurum istersen gardaş olurum :D
yoldaş derken haff bir kominizim mesajıda var :D
🤣🤣 Soralım bulabilir mi.. 😄
Sen yaşlı mı dedin sevgiline şimdi.. 😄
Ay pardon.. O inci çizgiyi atlamışım.. 😄
Cevap
20Cevap
Hayatı benden ibaret olan sevgiliyi terk ediyorum ben. Kendine ait hayatı olsun, arkadaşları ile gezsin ki benim hayatıma musallat olmasın
Vaktin çoğu sevgiliye aittir hem kadın hem erkek için bu baştan böyledir nett. Yüzde doksan beşi sevgiliye/ eşe aittir o vaktin, hem kadın hem erkek için nett ve kesin bilgi..😎
😄
Elbette arkadaşlarına da zaman ayıracak. Hep ben hep ben olmaz ama gel de bunu bana anlat ahsjs. Birazcık kıskanırım
😂😂
Sorun etmem gitsin biraz arkadaşları ile vakit geçirsin ne olacak ki
Benim ilgimi alakamı sevgimi suyumu versin sonra naparsa yapsın 😂
🤣🤣
Ayıracak ayırabilir esir değil sevgilim olacak kisi
Esir olmakla alakası yok.. Paylaşmak istenmediği için..
Her insan farklıdır.. Bazıları aşırı kıskanç olduğumu için.. Sadece kendisiyle vakit geçirmesini ister..
Aynen öyle..
Zaten her şey dengeli olmalı. Sevgilim tabii ki yakin arkadaşlarıyla vakit geçirmeli bu çok normal. Hatta ara ara değil sık sık görüşüyor olması lazım. Sosyal insan severiz.
Yolun açık olsun derim arkadaşların daha önemliydi Sosyal medya aklıma geldide tabi onlar seni güldürüyorsa sana daha iyi geliyorsa. onlarla konuş derim
Arkadaşlarınada zaman ayırsın sakınca yok ama banada zaman ayırması lazım arkadaşlarına zaman ayırdığı kadar
Bütün hayatı benden ibaret olamaz kişisel alana saygı.
Banada vakit ayırsın kendinede arkadaşlarınada.
Olur bende arkadaşımla zaman geçirmedim ebey bir süre güzel olur derim
Hakkıdır tabi ki ayırabilir ama benden fazla zaman ayırmasını doğru bulmam
Hiçbir tepkim olmaz ona zararı olabilecek biri yoksa tabiiki...
Arkadaşlarına da zaman ayırabilir ama öyle her haltı yapamaz.
Olumlu olur yani bisi yok bunda erkek arkadaşlarıyla vakit gecirebilir bı sakıncası yok
Abartmamak şartıyla iki taraf da arkadaşlarına zaman ayırabilir, onlarla vakit geçirebilir. Bu anormal bir durum değil.
Arkadaşı kadın mı erkek mi?
İkisi de olabilir bilemem..
Karşı cins olursa orada dur demek gerek
Evlenmeden önce çok gezdi, şimdi benimle kesinlikle gidemez. oyle Bi sıkıntımız da yok ama yinede gidemez.
neden benimleyken ayıramıyor mu
Bilmem bunu sevgilinize sorun.. 😄
yok ayıramıyorum derse, ayırırım, kendimden : )
İlgiyi sadece kendinize istiyorsanız olabilir yani.. 😄
Arkadaşlarına zaman ayırmak isterse anlayışla karşılarım
Saygı duyarım;Değişik arkadaşlarıyla buluşması onu psikolojik olarak daha iyi hisettirir.❤️
Bundan daha doğal bir durum olaamz tabi ki hemcinsleri sadece olmalı
Kim ne yapıyorsa yapsın
Gidebilir o da insan.
Kız olduktan sonra sorun değil
Oda ayırsın bende gayet normal bir durum
Ayırırım onlar canlarimiz
Ayırabilir gayet doğal
Karışmam ya niye karışayım 😄
Ara sıra olabilir böyle şeyler
Eee normal durum. Tepki göstermem
Otomatik olarak hayatımdan çıkar🤷
Onlarla devam etsin ben olmam