Sevgiliniz size ayırdığı zamandan daha fazlasını arkadaşlarına ayırıyor. Bu sizin için bir sorun teşkil eder mi?
Dipnot : Doğa ana'nın armağan ettiği trip ile sevgilimi baş başa bırakırım 💔
Hadi bakalım pamuk eller klavyeye, tuşlara 🎈

Benim ki de yapardı rahmetli (ölmedi ama bugün benim için öldü). Kızardı bana arkadaşlarınla vakit geçiriyon diye bana çok tatlı ve komik gelirdi, hoşuma giderdi.. Memleketine dönünce kadir kıymet bilmez oldu, değişti.. Kız dediğin anlayışlı olacakmış meğersem.. bilemedim... haftanın 1 günü arkadaşlarımla takıldım, onu arayamadım diye dünyanın tribini yerdim. Şimdi olsa kes lan derdim ahhh ah. hep sonradan geliyor insanın aklı başına
Bana daha fazla zaman ayırsın isterdim
@__Gencaver__ yok ole dunya diyordum defismedi ben cok ayirdigimda trip yerdim 😄
Her iki tarafa eşit ağırlıkla davranmak gerekir.
yoksa kavga
Etmez ama o da bana karisamaz hohooo
Cevap
39Cevap
Bence dogru olan sey sevgilinin öncelikli olmasi gerekiyor : daima
O da dengeyi kursun bir zahmet ben elinden uçabilecek bişeyim benim heyecanımı taze tutmalı kendi bilir arkadaşlarıyla ilgilenmek miii benle ilgilenmek mii 😈😂
İstediğim Zaman Yanında Olabiliyorsam Mesela Arkadaşlarının Yanındayken Bende Tak diye Gidebiliyorsam ya da Arkadaşlarının Yanındayken Yanıma Cagırdıgımda bir süre Sonra Geliyorsa Sorun yok :)
Arkadaşlarına sevgiden daha çok önem vermesi dir. Veya beni yeteri kadar sevmemesi dir. Arkadaşlarıyla zaman geçirebilir ama sevgililer sevginin dışında arkadaş olarak da birbirlerine yetmeliler.
Sürekli buluşmayız zaten, haftada 1 en sık. Haftanın 6 gününü arkadaşlarına ayırıp 1 gününü bana ayıramıyorsa teşkil eder ✩
Öyleyse arkadaşlarına benden daha fazla değer veriyo demektir. Hayatında fazlalık olmaktan çıkarım kankalarıyla takılsın 😏
Evet sorun olurdu , ama kendimde de hatayi arardim , bir iliskide sadece tutku ve romantizm degil ayni zamanda arkadaslik da olmali cunku
Yok teşkil etmez öyle bir sorun olma ihtimali bile yok çünkü balım :-)
Dengeyi kurduktan sonra sorun değil ama kuramıyorsa sıkıntı.
Evet eder sevgilisine zaman bulamayan arkadaşlarıyla idare etsin.
Evet hem de çok.
Arkadaşlarıyla beraberken basar kaçırırm onu :D
Dipnot güzeldi bu sefer kız arkadaşına ayırırsa sıkıntı olmaZda erkekte olmuyoer
O arkadaşlarıyla ne kadar vakit ayırdığına bağlı. çok vaktini ayırıyorsa tabii ki sorun teşkil eder.
Ben de istediğim zamanlarda yanında olabiliyorsam sorun değil.
Tabi ki arkadaslari kim oluyor. Benimle olmali her zaman.
O da diğerleri gibi çekip gittiğinde o sevilmeyen arkadaşlar en kötü gününde yanında olacak bunu da bilin istediim.
Bana göre arkadaş dediği şey burda dosttan kastıysa hiç o muhabbete girmem saygı duyarım ama normal arada bir görüşülen birileriyse o konuda haklıyımdır arıza yaparım
Kızların ata sporu trip atma durumuna maruz kalıyoruz ama atılan trıp geri iade ediliyor. #Dasdfgj
Evet, büyük bir problem.
1. ci arkadaşına bağlı yani bn tanıyor ve onay verdiysem olabilir.
2. ciside her saat başı bana bildirecek
yoksa yok çünkü ne demişler babana bile güvenmiyecen arkadaş...
1den fazla sevgili eddinmek isteyenler için güzel bir durum olabilir
Gunlerdir kankileriyle manitam sorun mu? Hayir. Takilsin adam ya
etmez. beni az rahatsız edip az kontrol etsin yeter
Aşk ta çiftler birlikte vakit geçirip birbirine bağları artar
Arkadaşları kızsa hayır. Aksine sürekli konuşmak sıkar
Sevgili kullanmıyorum ya.
o dengeyi kursa iyi olur tabi
Canı nasıl isterse öyle yaşar..
Ayrılık sebebi gibi bir şey benim için.
Denge diye birşey var.
Evet eder daha çok benimle ilgilenmesini isterim
Onu trip yağmurunda şemsiyesiz bırakırım
Giden bir daha gelirmi?
Çok fazla vakitte geçirirse evet sorun eder.
Fazla ilgilenmem benim özgürlüğümu kisitlamasinda
Bende Ona aynısını yaparım
hem cinsleri ise takılmam
Bende aynı şekilde karşılık veririm
Elbette sorun teşkil eder.
Eder. bana hep bana bana. hep bana hep bana.💃
Benim icin sorun olur
Anında ayrılırım çekemem öylesini
Eder tabiki
Kesinlikle eder.
Mantık hatası :D
Vururum onu 🔫