Aşk İlişkileri Sevgiliniz arkadaşlarına sizden daha çok vakit ayırıyorsa bu sizi rahatsız eder mi? Voong Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgiliniz arkadaşlarına sizden daha çok vakit ayırıyorsa bu sizi rahatsız eder mi? Sevgiliniz arkadaşlarına sizden daha çok vakit ayırıyorsa bu sizi rahatsız eder mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Evet rahatsız eder 1 0 Yorumla
püskevitçay Takip Et Master Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet eder onu ikaz ederim önceliği olamayacaksam hayatında kalmamın bir anlamı olmazdı 1 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Rahatsız eder 1 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Olay çıkartırım 😏 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yaaani beni unutmaması gerektiğini söylerdim. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet rahatsız eder
Evet eder onu ikaz ederim önceliği olamayacaksam hayatında kalmamın bir anlamı olmazdı
Rahatsız eder
Olay çıkartırım 😏
Yaaani beni unutmaması gerektiğini söylerdim.