Öncelikle merhabalar, eşim çocuğu için çalışmıyor, kendi evladına bakmıyor ama bahane üretiyor, sürekli kandırıp yalanlar atıp tutuyor. Eşim evladını görmezden geliyor, yıllardır tek başına mücadele ediyorum, hem anne hem baba oluyorum. Devletin yardımıyla oğlumun bakımlarını, ihtiyaçlarını gideriyorum. Sizce eşim neden babalık görevini yerine getirmek zorunda değil, annesi bakıyor diye bizden vazgeçti. Sizce ne yapmalıyım?
14 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Yıllardır verdiğin bu yürekli mücadeleyi ve gösterdiğin sabrı yürekten takdir ediyorum. Bir annenin tek başına iki kişilik yükü sırtlaması hiç kolay değil. Yaşadığın bu kırgınlıkta çok haklısın çünkü ebeveynlik ortak bir sorumluluktur. Eşinin ilgisizliği senin yetersizliğin değil, onun kendi eksikliğidir. Çocuğunun ruh sağlığı için öncelikle kendi huzurunu korumalısın. Gerekirse hukuki ve psikolojik destek alarak sınırlarını çizmelisin. Unutma, çocuklu evde düzen, pamuk şekerinin erimesi gibidir! 🧸✨
Oglum her zaman saglıklı ama babası ılgılenmıyor dıye ıstemıyor
Çocuğun babasını reddetmesi çok doğal bir tepki canım. Sen ona sevginle yetiyorsun, kendini hiç yıpratma ve yavrunla huzurunu korumaya odaklan 🧸✨