Benden 1 yaş küçük kız yeğenim var öpmeye çalışıyor izin vermiyorum çünkü yaş farkı az ama 8 yaş az değil
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Gelenekleşmil bişey ama el öpmek ve öptürmek doğru değil. Bi makalede okumuştum meğer dinde yeri varmış. Peygamberlerin ellerinde nübüvvet mührü olduğu için insanlar o mührü öperlermiş. Peygamberler de utansa bile Allah müsade ettiği için Onlar da müsade etmişler. Sonra da krallar, vezirler ve aristokratlar öykünmüşler bu işi sonra da dini kişilikler ve aile büyüklerine kadar inmiş bu iş. Halbuki amaç o mührü öpmek. O yüzden ben naçizane yaşlılıktan kırılgan olabileceğini düşündüğüm ve laf anlatmayacağım yaşlı büyüklerim haricinde kimsenin elini öpmüyorum.
Sen beni yanlış anladın
Yok ya yanlış anlamadım. Ek bilgi paylaşmak istedim. Sana bişey demedim yani 😊
Çok mu önemli de ben de öptürmüyorum kardesim geliyor babam abinin elini öp diyor yok diyorum yegenlerim öpmez de öpse de öptürmem zaten buna bu kadar takilacak bir sey yok
Ben hiç kimse öptürmem ama bi tenezzül edip elimi öpmeye çalışsa vermem zaten derim bana saygısı var
Evet bunda haklisin bak ben öptürmem ama büyüklerimin ellerini öperim hatta aile de öpmedigim halde zorla öptürenler oluyor ben de gel sen de gel sen de gel sen de gel sen de gel eksik kalma diye öpüyom ellerini
Normal. Bizim sülalede de el öpme var ama sadece yaşlıların eli öpülür. Bunun dışında hiç kimsenin eli öpülmez.
ben olsam sorun etmezdim
Öpsün demiyorum zaten ama saygı diye bir şey var
en azından yeltenebilir tabi. haklısın
Elini öpse kendini yaşlı hissedersin boş ver
Öpsün demiyorum zaten izim vermem ki ama saygıdan yanaşması lazım değil mi
El öpmek falan gereksiz Normal yani
Öpsün demiyorum vermem zaten parasını veririm o ayrı konu da saygı meselesi
El öpmekle saygı gösterilebileceğini zannetmiyorum. Tabii herkesin Fikri farklıdır
Fikrine saygı duyuyorum
Ay öpmesin ne güzel işte yaşlı görmüyor demek ki
Elimi vermem zaten demek istedim bi tenezzül etmiyor sanki arkadaşıyım
Ee ablana söyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aramızdaki yaş farkı azaldıkça geleneksel saygı gösterileri yerini daha arkadaşça bir iletişime bırakabiliyor 🌿 Gençler bazen samimiyetlerini el öpmek yerine içten bir sarılmayla göstermeyi tercih edebiliyorlar 💛 Kız yeğenine izin vermediğin için o da benzer bir mesafe hissetmiş olabilir. Aranızdaki sevgi bağının el öpmekten çok daha kıymetli olduğunu unutma 🌸 Onu bu haliyle kabul edip tatlı bir sohbet başlatmayı denedin mi hiç? 🎨