Ebeveynlerin çocuklarını dudaklarından öpmesi normal bir davranış mıdır?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Ebeveynlerin çocuklarını dudaklarından öpmesi normal bir davranış mıdır?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Hayır normal değildir. Bazı diğer kültürlerde veya ailelerde bu davranış daha az yaygın olabilir veya kabul edilmeyebilir. Bazı insanlar, çocuklarıyla aralarında başka tür sevgi göstergelerini tercih edebilirler ve dudak öpücüğü gibi bir davranışı rahatsız edici veya uygunsuz bulabilirler. zaten bu yüzden de yapılmaması gerekiyordur. ayrıca hastalık da kapabilir.
Değil, lütfen normalleştitmeyin bunu. Çocuklara mahrem bölgelerini öğretirken, dudaklarını da söylemeliyiz, iyi dokunuş, kötü dokunuş bunu bilmeli, neden dudaktan öpülüyor? Başka birisi öpmek istediğinde çocuk hayır demeyecek ve başkası onu öpecek belkide, lütfen çocuklarınızın dudaklarından öpmeyin.
Ne demek
Hijyen bakimindanda psikoloji bakimindanda kotu bir durum cocuklar bunu anlamayıp ailesi yaptigi icin normallestiriyor ve bir yabancının ona boyle yaklasmamasi gerektiğini kavrayamiyor bu konu cocuk istismarına kadar uzar gider
Cevap
6Cevap
hayır normal değil
bunu normalleştirmemek lazım
Doğru bulmuyorum. Normalleştirilecek bir durum da değil.
Bu Avrupa'da özellikle yapılan bir şey, hayır ben doğru bulmuyorum.
Normal değil dudak ne yanak olur alın olur sarılmak olur ama dudak doğru olmaz
Değil. Çocuğun annesi babası olmak her şeyin yapılabileceği anlamına gelmez. Dudak çocuğun özel alanıdır, mahremdir. Nasıl ki bı yabancı tutup cocugu dudaktan opemezse anne baba da opemez. Bu bir İSTİSMARDIR. Yapmayın, yaptırmayın
Gayet normal sevgi dolu
Ben normal olarak görmüyorum
Kesinlikle karşıyım.(herkesin kendi tercihi)
İğrenç çok sapıkça
Kesinlikle doğru bulmuyorum
Normal değil
Hayır değil.
Değil😅
normal değil
sence normal mi
Doğru bulmuyorum.
Gayet normal
Değil bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?