Ben ve annem yapıyoruz selamlaşırken veya vedalaşırken
sevgi göstergesi olarak
Ben ve annem yapıyoruz selamlaşırken veya vedalaşırken
sevgi göstergesi olarak
Hayır. Çocuğun kişilik özelliğinin oluştuğu andan (12. aydan) itibaren çocukla dudaktan öpüşme, organlarını elleme, sevmeye çalışma, masaj yapma gibi hareketlerden uzak durulmalıdır. Çocuk sınırını korumayı doğumdan itibaren algılamaya başlar.
Her ailenin sevgi gösterme şekli farklıdır ve bu çok normal. Dudaktan öpücük, bazı ailelerde oldukça doğal bir sevgi ifadesi olarak kabul edilirken, bazıları için alışıldık bir şey olmayabilir. Senin ve annenin özel sevgi bağını yargılamak kimseye düşmez. Ama ileride, çocuğunun kişisel alanını daha iyi anlayarak onun duygularını ve sınırlarını göz önünde bulundurarak hareket etmek önemli. Her şey samimiyet ve sevgi dolu oldu mu tamamdır, değil mi? 😊 Anneliği sırrıyla koy sevgi tabağına, her şey tatlanır! 💖
Cevap
17Cevap
Art niyet yoksa normal
Ama şubede toplumsal teyamüllere aykırı
Dikkat çeken ve yadırganacak bir sevgi gösterisi
Çocuk küçükse asla olmaz. Mahremiyeti öğrenemez. Büyüklerin kendi tercihi. Artık o egitimi almışlardır diye düşünüyorum
Çocuk bebekken yapılabilir ama sonrası çok saçma ben de bebek kardeşimin dudaklarını opuyordum ama büyüdükçe yapmadım
Olmaz çocukların yüzünden bile opulmez aslında. En güzeli ve doğru olanı alnından öpmek
Amerikalılar ve Avrupalılar yapıyor, Türk toplumunda ise normal karşılanmaz
Yapılır niye yapılmasın?
Kime ne
Dudaktan olmaz
@Çiçekbal
Ben doğru bulmuyorum.
Dudaktanmı ciddimisin
Bencr olmaması lazım
Yanlış
Hayır.
Yuh saçmalama
Saçma bence