Kız kuzenim bazen bize gelir ve benim yanımda oturur onla arkadaş gibiyizdir bana doğru ayağını falan uzatıyor deyiyorda bana bazen eliyle koluyla şaka gibi yaparak dokunuyor bazen yaslanıyor bana yüzüme bakarak gülüyor hafif bikere bende dokundum hiç tepki vermedi öyle durdu? Bazen bacağıma elliyor geçen ay dayanamadım bende baya ellemiştim hiçbirşey demiyor ne yapmam lazım?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada unuttum baya elliyorum derken baya baya ama bazen aşağı doğru indim bişey demedi umursamadı bile hosuma gitmiyor değil
Kuzenim bazen bize geliyor ve bana yaslanıyor eliyle koluyla dokunuyor?
Yüz vermiyom geliyo konuşmaya calisiyor ben suçlu değilim 1 yıldır böyle bu elleyince tepki vermiyor sonra ona dokunmayı bırakınca bana şakasına dokunuyo ve bacağını ittiriyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Edepsizliğin sonu idam olsun
Birader edepsizlik ne alaka onu arkadas olarak goruyorum
Ee bunda ne var Kı normal
Normalmidir yani karşılı elleşmeler sürtmeler falan ne yapmam lazim
mesaj at tkip et beni Bi
Ettim
Ok dir
Tc erkeği kuzinene yapma bari
Bunlara kız olsun yeter. Ama kızda boş değil ha
@_kaann birader kız yapıyo bana diyorum fikir verin
O yapıyo ben değil
Senin hoşuna gitmiş sen de yüz verme kıza suçlu sensin
Yüz vermiyom geliyo konuşmaya calisiyor ben suçlu değilim 1 yıldır böyle bu elleyince tepki vermiyor sonra ona dokunmayı bırakınca bana şakasına dokunuyo ve bacağını ittiriyor
Az kaşar değilsin sen de
Sen kaşarmısın dikkat et de eritmesinler seni :)
süt dilimleri sizden daha namusludur
Kaşarlarrr
Ulan bana demiyon dimi? Ben vallaha bişey demedim
Soran kaşaraa dedim
Soran kaşar abartma olum elliyosan falan güzelsin işte ablacım sende bunun seviyesine düşme
Aynen cevap vermeyecek daha fazla
Bana kaşar mı diyosun seni kaç kere yatağa attılar? Ben erkeğim ama sen den iyi kaşar olur senide eritebilirim istersen
Böyle dediğin için kasarsin zaten ilişme kıza artık
Beni becer diyor demek ki
Nasıl yapıcam fikir verin