Tüm dürüstlüğümle söylüyorum ki ben eğitim hayatım boyunca ablamdan daha başarılı oldum ayrıca kendime de vakit ayırabildim hobilerimle uğraşarak kendimi geliştirdim ancak ablam telefondan kafasını bile kaldırmadı ben bunları yaparken. Bunun yanında ev işleri de hep benim üzerime yıkıldı ben yine de her şeyi içime attım umursamamaya çalışarak yoluma devam ettim. Hep çok çalıştım, dayandım ve kendi yoluma bakmaya çalıştım. Ancak bazı şeylere anlam veremiyorum sahiden. Annemle ablam hakkımda ileri geri konuşup duruyorlar, tüm işleri yapmama rağmen "Hiçbir iş yapmıyor" diyorlar ya da en ufak bi başarısızlığımı görseler "Hiç çalışmıyor ki o yapamaz zaten" gibi şeyler söylüyorlar. Kötü olduğumda gördüklerinde durumumu beter yapmaktan kendilerini alamıyorlar. Beni aşağılayıp durmaları sinirimi bozuyor umursamamaya çalışsam da. Rahatsızlığımı düzgünce anlatmama rağmen hiç dinlemediler ben de bi daha anlatmadım zaten. Onları değiştirmeye de çalışmıyorum bu yaşına gelmiş insanları değiştirmekle vakit kaybedemem ben. Ancak ben de insanım sinirleniyorum ister istemez. Kendi özgüvensizliklerini benim üstüme yıkamaktan başka bir şey yapmıyorlar. Mesela ablam da annem de yalnız kalmaktan çok korkarlar yalnız kalmamak için de binbir türlü sorun yaşadıkları insanlarla ilişki kurmaya devam ederler. Benim öyle bi sıkıntım yok hatta yalnız kalmayı da çok severim, arkadaşlık ilişkilerim de iyidir buna rağmen, 1-2 arkadaşım anca var ama bana yetiyorlar. Böyle olduğum için "Hep yalnız kalacaksın, kimse çekemez seni" deyip duruyorlar. Ne komiktir ki arkadaş çevremde de öyle sorunlar yaşamam yani. Öyle işte biraz dert yanmak istedim. Bu yıl da çalışmaya devam ediyorum üniversite sınavında istediğim sıralamayı yapmak için de elimden ne geliyorsa yapıyorum. "Onlar ne derse desin ben kendimi biliyorum o yeterli bana" diye avutuyorum kendimi. Bu günler de geçecek umarım. Benzer durumu yaşayanlarla dertleşiriz belki diye yazmak istedim, belki yardımcı oluruz birbirimize:)
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer