Annem sürekli damatçılık yapıp beni haksız buluyor, bu durumla nasıl başa çıkabilirim?

Ben yıllar önce boşandım, sebebi ise eski eşim iyi bir insandı ailem çok severdi, şiddeti vs yoktu fakat ben çok zeki ve kuşkulu bir insanım doğuştan, durduk yere kuşkulanmam birşeyden ama. Eski eşim in belli bir sene sonra iddia oynarken, kredi kartımla iddiaya para yatırırken, esc... lar ile yazışırken yakalamıştım. Psikolojik olarak kötüyüm bilerek yapmadım dese de sorumsuzluklarını ve yalanlarını baz alarak boşanmıştım ve boşanmadan önce annem sürekli bana hak vermezdi, bilerek yapmamıştır isteyerek etmemiştir sen kuruyorsun derdi hep beni delirtirdi hep damadını savunurdu çok inceliyorsun derdi. Aradan yıllar geçti birini sevdim şimdi, annemi bir konu için aradım fikir almak için şuanki nişanlım ile ilgili, haklı olduğum bir konu diyor ki ne yapabilir nişanlı adam, yahu bu hoş değil yapmaması lazım diyorum, önceden de sürekli damatçıydın diyorum noldu ben haklı çıktım diyorum. Konu aldatılma vs değil arkadaşlar şu an düğününe az kaldı kapa çeneni otur adam bişi yapmaz sen kurcalıyorsun demeye getiriyor. Bir kerede haklısın kızım bu konuda ama karşına al konuş sakin ol demesi lazımken ne yapabilir, sen kuruyorsun, yine başına gelecek diyip damadını tutuyor. Delirmek üzereyim bu kadına bir şey anlatmaktan soğudum artık anlatmayacağım.

Annem sürekli damatçılık yapıp beni haksız buluyor, bu durumla nasıl başa çıkabilirim?