Annem sürekli hakaret edip, beni kısıtlıyor. Ne yapabilirim?

Henüz 18 yaşındayım, 2. sınıftan beri fiziksel ve psikolojik şiddet görüyorum. Annem sürekli "Allah uzun ömür versin." "Seni doğuracağıma taş doğursaydım." "Ağzına s**tığımın çocuğu." "ne ayıp." gibi ağır ifadeler kullanan biri. Sülalemizde o**spu olan bir halam var, beni sürekli ona benzetiyor. Küçük bir kız kardeşim var, henüz 8 yaşında ve o bile annemin işten dönmesini istemiyor. Çocuk içine kapanık yetişiyor ancak bana oranla onu daha çok seviyor, bir dediğini iki etmiyor. Ben anneme şu yaşıma kadar bir kez olsun sarılamadım ancak kız kardeşime her işten geldiğinde sarılır, ben sarılmaya çalıştığımda ise beni iter. Ben hiçbir zaman yaşıtlarım gibi her istediğimde dışarı çıkamadım, evin tüm temizliğini ben yaparım. Yemek, kardeşimin dersleri, çamaşırlar, ütü derken günümün yarısı zaten bunlarla geçiyor. Dışarı çıkmak istediğimde dışarıya çıkmayı hak edecek bir şey yapmış olmam gerekiyor. Bana sürekli "Sen bizim emrimiz altındasın, ne istersek boyun eğmek zorundasın. Sen buna mecbursun." diyor. Kendimi artık köle gibi hissediyorum, kendim için yapabildiğim tek şey ders çalışmak. Oyun oynayarak kafa dağıtıyordum 20dk falan sürüyordu ancak onu da yasakladı. Babam sesini çıkarmıyor. "Ben deliyim, seni öldürürüm. Sinir hastasıyım ben." deyip duruyor annem. Ben kendimi savunabilirim, buna eminim ancak artık mental olarak çok yoruldum. Lütfen bir çıkış yolu gösterin...

Annem sürekli hakaret edip, beni kısıtlıyor. Ne yapabilirim?