Annem sürekli beni azarlıyor, bana karşı yüzü hep asık ve en küçük hatamda beni eleştiriyor ne yapmalıyım?

Annem çocukluğumdan beri beni eleştirdi en ufak bir hatam da beni ya döver ya azarladı. Sürekli beni arkadaşlarımla kıyaslar arkadaşlarımı sevmez di kaç kere okulma gelip kızımdan uzak durun diyip beni rezil etmislligi de var sürekli ben sana bunu yaptım hak etmedin hata yapamazsın dedi. Beni sadece güzel bir şey yaptığımda ya da kendisi njn istediğim bir şeyi yaptığımda dinler. Beni sürekli kendisinin istediği bir şekilde anlatır. En basit örneği oyumu istediği kişiye vermediğim için artık benim için yoksun dedi. Kardeşleri onun için çok değerlidir. Onlara karşı asla hata yapamam beni incitselerde konuşmalıyim. Kuzenlerime karşı çok iyidir. Bana sürekli kendini rezil ediyor sun. Kendini kullandırıyorsun. Der sürekli yüzük asıktır. Bir şey yaptığımda saçma sapan şeyler söyler. Örneğin ben her bayoya girdiğimde gusül alıyorum demiştim niye cenebet misin der. En kötü olduğum günlerde yanımda olmaz konuşmak istemiyorum der ya da nedensizce küstür. Ama kardeşi ya da gelini olduğunda susmaz. Hep başkalarının lafı onun için çok önemlidir ben ne olursa olsun hep onlardan üstün olmalıyım kimseye kendim hakkında kötü laf etmemeliyim. Evet benim dde hatalarım var anneminde güzel yönleri var ama artık ben dayanamıyorum ve gittikçe uzaklaşıyor um. Zaten babamla hiçbir iletişimim yok yaşıyor ama yaşamıyor. Her an annem gelip bni azarlayacak gibi hissediyorumm. Kuzenim benimle konuşmak istedi kesin sen onunla bir şey yaşadın hastaneye götüreceğim seni dedi. Ya anlatacak o kadar şey var ki. Benim tek istediğim keşke bana yeteri kadar ilgi verseydi keşke ilgilenseydi. Bana doğruları yanlışları anlatsaydi her hatamda yanımda dursaydi bana yapılmayacak şeyleri anlatsaydi ben şu an belkide bu kadar acı çekmezdimmm

Annem sürekli beni azarlıyor, bana karşı yüzü hep asık ve en küçük hatamda beni eleştiriyor ne yapmalıyım?