Annem bana maddi yönden hicbir şeyi eksik etmeyen ama manevi yönden derin yaralar açan bir insan.19 yaşındayım her sene bir önceki seneye göre daha çok asagilandim. Birisi beni över "Yok o bir halta yaramiyor" der. Ya 19 yaşındayım ben. Neden insanlara böyle söylüyorsun? Çok düşünen ve dalgın bir insanımdır. Genellikle duymam insanları o yüzden hemen aşağılar. Yanlış bir şey yaparım "Aklın yok ki. Sende akıl ne gezer?" diye aşağılar. Zekam hakkındaki hakaretlere sınır olduğumu bile bile. Komşu arkadaşları ile ters düşsem hemen onları tutar. Bir olay oldu ve ben kadına empati olsun diye bir şey söyledim. Yemin ederim hakaret veya yanlış bir şey değil. Hemen "Bizimkilerin akli bir tarafına kaçıyor" falan dedi. Teyzemgil varken zir rezil ediyor beni. Canım dedim diye azar yedim. Düşünün o derece. Insanların küçücük cocuklari konuşurken onları dinliyorlar ama ben ağzımı açınca lafı ağzıma tıkıyorlar. Kuzenlerin wp grubu kurdu. Orada sürekli asagiliyor. Kendince mizah falan mi yapıyor anlamıyorum ki? Bir kuzenim de "Hala bu kızı niye asagiliyorsun?" diye ses artı gruba. Bir hafta falan evde de normal davrandi. Cumartesi akşamı teyzeme konuşurken yine beni aşağıladı. Kendi çocukları ne yapsa toz kondurmayan insanlara beni aşağılıyor. Pazar günü küstüm ona. Bugun mutfakta iki konustum hemen asagilamalara, kizmalara başladı. Abimgil 8. Sınıfa giderken onlara kizdiktan sonra "Senin yüzünden gururunu kırdım çocukların" diyen kadın kaç yaşında geldim bende ne gurur ne de kalp bıraktı. Küçüklükten beri "Konuşunca saçmalıyorsun" bilmem ne falan dediği için ben 9 yaşından beri hep kendimden olgun davranıp konuştum. Niye? Sırf insanlar onu ovsun diye. Ama arkadaşlar artık cidden dayanamıyorum bu psikolojik şiddete. Bu hafta sonu intihara o kadar yaklaştım ki anlatamam size. Bir kere bunu söyleyince"Git intihar et. Beni neyle tehdit ediyor. Git et" falan dedi. Yaptıklarından kalbim kırılıyor ve bunu fiziki olarak da hissediyorum artık. Dayanamıyorum artık ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar