Takmasam da bu evde kalmam çok sağlıksız şu an üniversite online iş bulamıyorum iş bulsam da bu evde kalmam otel işi olur. Ona da kalkıp İstanbul’a gitmeye cesaret edemiyorum gözüm yemiyor ama bu evde kaldığım her gün kadın durduk yere özgüvenimi kırmaya çalışıyor her yolu deniyor aşağılamak için benimle alakası olmayan şeyler söylüyor p. iç misin dedi ben de p. iç olsam daha iyiydi senin çocuğun olacağıma dedim p. içe benziyosun zaten dedi falan filan bunun gibi saçma sapan şeyler tek derdi kendi içindeki eziklikten dolayı beni aşağılamak utançsın her yerde utançsın felan dedi kapalı güzel biriyim bu arada hani züppe falan değilim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
birçok evdeki anne kız ya da anne evlat diyalogları. kimse benim annem gibi olamaz ama zannetmiyorum. annem bi başlasın var ya hiç durmadan 6 saat konuşabilir. ama şöyle bir durum var. bir arkadaşımın annesi yıllardır konuşmuyor ve kadını hiç yalnız bırakamıyorlar yıllardır nöbetleşe yanında duruyorlar o yüzden. biz evde annem bana ben anneme atışıp duruyoruz. böyle olsun bari napalım yani şimdi.
Ben de hiç kimsenin annesinin benim annem gibi olamayacağını düşünüyorum annem anne gibi değil kuma gibi davranıyor bana
ben ekşi sözlükte de yazarım örneğin. o kadar çok kız gördüm ki orada da bu şekilde. çok kızla da mesajlaştım. çok var yani. ama işte annelerinde çatacak birileri olacak işte bir arkadaşımında annesi birkaç sene önce intihar etti öldü. sonra da babası acısına dayanamadı o da öldü. çocuk kaldı tek başına. varsın benden çıkarsın anacığım atsın stresini rahatlasın napiyim yani.
Ama benim annemin tek derdi beni aşağılamak
Abi annemle yaşıtsın nasıl senle özelden konuşayım
abiciğim sana yürümüyorum ki. belki burada anlatamazsın o yüzden özelden yaz dedim. ben özelden ekşi sözlükte de burada da yüzlerce kadınla kızla konuştum hepsine yürüsem ohoo yandım yani. özellikle ekşi sözlükte hergün bir çaylak yazıyor neredeyse mesaj.
Ekşi sözlük kapanmadı mı
vpn den giriliyo. şu an yine aktif yani. birçok insan giriyo yine. sadece başlık sayısı atıyorum 500 se şu an 250 olmuştur.
orada özel olarak çaylaklardan mesaj bekleyen yazarlar veri tabanı var. zaten bi entry girdin mi hemen bi çaylak etiketleyip hemen mesaj atıyo
neyse madem özele gelmiyosun buradan yaziyim o hâlde. şimdi bizim bilinçaltımız var tamam mı. orada ilkel benlik var ego var bir de süperego var. ilkel benlikle süper egonun çatışması var. ego da arayı dengeliyo. ilkel benlik saldırgandır genelde süperego da daha ılımlıdır. annen muhtemelen çoğu zaman ilkel benliğiyle hareket ediyo. yani henüz bilinçaltını kavrayamamış. hani nefsini tutmak nefsine hakim olmak deriz ya. işte o bunu bilmiyo. nefs ne derse onu yapıyo. belkide senin gibi bir gençlik yaşayamadı onun annesi de onu ezdi. senin imkanların on da olmadı belki. ya da sen onun gençliğinden güzelsin ya da daha kısmetlisin. bilmiyorum birçok şey olabilir. ama muhtemelen senin de kendisi gibi olmanı istiyo. senin rahatlığın onu rahatsız ediyo. istiyor ki sen de çile çek. eğer ilkel benlik yerine süperego tarafı daha ağır bassaydı. sana bunları daha tatlı dille anlatabilirdi. daha tatlı dille yaklaşabilirdi sana ben yaşayamadım bari kızım gençliğini yaşasın diyebilirdi. ama ilkel benliğine teslim olduğu için diyemiyor. yapacak bir şey yok katlanacaksın. evden kaçarsan muhtemelen yağmurdan kaçıp doluya tutulursun pişman olursun yani haberin olsun.
Vayy teşekkür ederm ama yaşım geldi inşallah bu sefer elimden tutacak bana hep sadık olacak istediğim gibi adamla olurum amin
yani İnşallah bulursun. ama dikkat et ince eleyip sık doku. aynısını ablam yeğenime yapıyordu yeğenim sevdiği çocukla evlendi çocukta şu an üsteğmen oldu ablam artık yeğenime prensesim diyo çok seviyo onu. şu an bir de torun oldu çok mutlular. hatta şu an ablam onun evinde kalıyo torununu seviyo. yani sevdiğin insanla evlenmeye çalış kaçıp gitmenin yolunu arama
Peki Brnim gibi annesini anne olarak görmeyen nefret eden kızlar var mu
çok var ama kız iyi biriyle evlenince maddi durumu da iyi olunca anneler değişiyo. dünya menfaat dünyası yani. hem evden bir boğaz eksilmiş oluyo hem de gurur duyuyo kızıyla damadıyla falan işte. orada burada anlatırken göğsünü gere gere anlatıyo yani. maalesef bunlar birçok insan için önemli şeyler. özellikle 40 yaş üstü dediğimiz insanlar için çok önemli yeni jenerasyonu bilmiyorum onlar çok takmıyor galiba böyle şeyleri ya da belki büyüyünce onlar da kişilik olarak değişir orasını bilemiyorum
Yok herkes takar
yani maalesef öyle. insanlar takıyorlar böyle şeyleri. hiç takmam diyen ben bile mesela söylerken hafif gururum okşanıyo yani içsel bir şey. örneğin arkadaşlarım soruyo işte yeğenin kimle evlendi falan diye tanıyorlar onlarda. lise 1 den beri birlikte olduğu erkek arkadaşıyla evlendi diyorum 12 sene sonra evlendiler çocukta şimdi denizci üsteğmen diyorum. mesela bir arkadaşımın da kızkardeşinin eşi doktor. yani tabi o da anlatırken rahat anlatıyo ben de. hatta bizimkileri saf sanıyorduk meğer bizden akıllılarmış biri doktora biri teğmene gitti hahaha falan diye espride dönüyo yani. damatlarda çok iyi ikiside çok saf temiz çocuklar gül gibi geçinip gidiyorlar. yani insanın hoşuna gidiyo şimdi annenin de babanın da abinin de dayının da hoşuna gider yani bu.
İnşallah sen de öyle bir şey yaparsın da annen kızım prensesim diye gezer. hatta sosyal medyası yoksa bile özel olarak seni paylaşmak için profil açar kendine emin ol.
Ìş çok var ama neden bulamiyorsun ki
karşılık verme
Vermediğimde daha çok konuşuyor hem de öyle çok aşağılıyor ki utançsın falan insanın gururu var gururunu ezdirmemek için konuşuyor
işe girmen en mantıklısı gibi ya da evlilik
Evlenecek adam yok şu an hayatımda
o zaman çalış yani bence, ikiniz mi yaşıyorsunuz
Babam Almanya’da. Annem ve karfeşkerim yaşıyoruz. Artık hayatımda biri olup elimden tutmalı farkındayım inşallah gelir tez zamanda ama çıkmıyo karşıma işte
o işte babanın olmamasından dolayı travma yaşıyor size sarıyor evden uzaklaşınca belki kıymetini anlar ne diyim inşallah bir an önce çıkar karşınıza nasibin
İnşallah. Soruyu beğensenize sohbet edelim gece sıkıldım
beğendim