Halı tavırları sanki çivisi eksik gibi uzatır her şeyi cahil gibi herkes alay ediyor onunla biz aramıza aldık başımıza kalkıyor şimdi
6 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
maalesef öyle kadınlar var haklı haksız olsa bile patavatsiz olur
Cahil köylü biri herkes gülüyor alay ediyor biz insan yerine koyup aramıza aldık başımıza kalkıyor
Dikatli olun :( odada kaç kişi kalıyorsunuz
8 kişi
Bununla kimse muhattap olmuyor ben acıdım şimdi ise kudurdu Allah'ın köylüsü bana diyor ki benimle kötü anlaşanın burnundan getiririm
8 kisimi iş yeri lojmaninmi burası :) yurt desen hiç sekizkisilik duymadım.. boş ver he he de geç
Sinirim. bozdu
Çak bitane gitsin :)
Cezayla uğraşamam atılırım
Siz nerdesinizki ogrencimisiniz
Hata bende 2 kuruşluk kıza 5 kuruşluk adam muamelesi yaparsam böyle olur Allah'ın köylü cahili işte ne bekliyorsun dünya bişey görmemiş en başta muhattap olmasam daha iyi di ama artık değer vermeyeceğim yeter başıma kalktı delinin biri kimse muhattap olmuyor bide demez mi benimle kötü Anlasana hayatı zindan ederim
Ooo tehdit bide ediyor :) musaitsen gel konuşalım
🤣 de ki sen kimsin ne yapabilirsin buraya gelen herkes uzaktan yanlız gelmiş kalıyor
Gel işte hoşuma gitti yorumların konuskansin dobrasin daha nolcan
🤣 öylesi sevilmez
Neden beh ben sevdim ama
Daha önce seninle konuştuk
Banada yabancı gelmedin biliyonmu
O yüzden konuştuk uzun sürmedi
Gel bekliyorum :)
Olmaz
Sen bilin tabiki :(
Başkası var konuştuğum
Ne alaka Allah aşkına şimdi sevgilimiyiz sanki
fazla kafaya takma bence net konuş bi kere, uzatıyosa da her seferinde peşinden koşma kendi bilir.
Artık konuşmayacağım
Sizde onla alay edın o zaman
En iyisi
Cahil köylü birisi hatasını söyleyince inkar ediyor ve bişey söylüyor sonradan ben demedim diyor çok değişik bişey herkes alay ediyor gülüyor bende kendine çeki düzen ver millet alay etmesin seninle dedim birden hemen savunmaya geçti yok sana gülüyorlar diye ya bana gülseler selam mı verirler her yerde
Aynı odada kalıyoruz yerlerde pisliği üstüme geliyor üstümde kalıyor dikkat et dedim bana diyor ki senin hatani söylesem bir dünya vs vs
Millet muhattap olmuyor ben acıdım muhattap oldum ama şimdi iyi anlıyorum insanlar neden onunla muhattap olmuyor herkes haklıymış
Olmayacağım hata bende 2 kuruşluk kıza 5 kuruşluk değer verdim olacağı bu köyden gelmis aklı eksik cahil bir kız ne gibi bir anlayış bekliyorum fazla yüz verdim ondan normalde kimse sohbet etmiyor onunla ve başka kız var birde onunla daha önce öbürüde böyle bir olay yaşadım ikisi köylü cahil
Aynı odada bir yıl kalacağım valla dile kolay
Aynı sınıf aynı oda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ortak yaşam alanlarında bu tür gerginlikler yaşamak insanı gerçekten yorar 🌿 Ancak birine cahil veya eksik demek yerine, altındaki iletişim sorununa odaklanmak daha sağlıklı olur. Belki de kendini grubun dışında tutulmuş hissediyor ve savunmaya geçiyordur 🌸 Onunla alay etmek yerine, bir çay eşliğinde hissettiklerini suçlamadan açıkça konuşmayı denediniz mi? Sence sakin bir anda onu gerçekten dinlemek aranızdaki bu buzları eritebilir mi? 💛🧘♀️