Oda arkadaşimi darp ettim ne yapmaliyım?

Uni okuyorum oda arkadaşımla 1. Senemiz ama artık ginah geli bir şey oluyor geliyor bana ağlıyor bu arada sorun yaşadığı tek kişi ben değilim tüm okula kavga etti bu kız hepsinden de yedi dayağını oturdu sevdiği çocuk dövdü geldi bana ağladı benim penceremde çocukla kavga etti ailesi beni aradı bisey oldu ailesi beni arıyor ben sinir hastasıyım annem uyarı kimseye bulaşma kimle konuşursan iyi geçin ben de hay hay dedim ama yeter artık dayanamadım bu dayak yemediği bir sevgisi vardı yanına gitti sora apart sahibi kızı gördün mü dedi ben de hayır dedim bu salağı aradım beni engellemiş heryerden ben de ablasına yazdım çünkü o canım kaybolunca ablası ilk ba ayaziyor dedim godunmu hayır dedi bun salağın kulağına nasıl gitti bilmiyorum geldi bugün eve afralar taraflar evi dağıtıyor cam bardak tabak ne varsa yerlere atıyor hep yapıyor bunu kimle tartisa artık evin anasını ağlatıyor ben bunaldım neyse dagiti gene geldi kapımı çarparak odama girdi sen kimsin kendine gel arkamdan konuşmak senin hadine mi sen kimsin falan deyince sıktır git odamdan girme buraya dedim silemedim sora daha çok bağırır çık dışarı dedim labami sertçe kapati kapıyı çarptı aforozlarim attinpesinden gittim odasının kapısını da çarptı açtım beninitirince boğazına yapıştım ama tek elinle ve sıkmadım senin ne ananim ne baban senin azına sıçayım dayak yediğin kızlara da benzemem sık... erim belanı dedim sonra bıraktım hemen apart sahibine ağlamış kırık geçirdim elim ayağım titriyor ne yapmaliyim
Oda arkadaşimi darp ettim ne yapmaliyım?