Kendimin düşmüş bir melek olduğuna inanıyorum. Çünkü kanatlarım var. Ama diğer insanlar yani siz, yani basit insanlar kıskanıyor diye uçmuyorum...

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendimin düşmüş bir melek olduğuna inanıyorum. Çünkü kanatlarım var. Ama diğer insanlar yani siz, yani basit insanlar kıskanıyor diye uçmuyorum...

Cevap
8Cevap
Dünyada bir sürü tezat, çıkar ve karmaşa var, evet. Ama ben tüm bunlara rağmen iyi biri olduğuma inanıyorum ve iyi kalmak için de çaba sarf ediyorum. Bu benim bilerek aldığım bir karar. Biri beni yanlış anlayabilir ya da birinin hikayesinde kötü görünebilirim, bu çok normal. Ama benim içim rahat, niyetim temiz. Hak edene kalbimi açarım, kalbimi yormak istemediğim yerden de uzaklaşırım. Yani 'lşartlara göre değişirim'den ziyade, ben iyiliği seçiyorum, şartlar da bana ayak uydursun :))
Kırmayın ebruyu ayak uydurun sizde acanım hallahalla. D
Gitsin be
Evet hak edene iyi bir insanım.. hak etmeyen kötü ve karaktersiz insanlara da kötü olurum. kim ne hak ediyorsa veririm bu hayatta.
Aslında kotulere karşı kotu olmakta iyiliğie bir iyilik. Ulan yine şair gibi konustum not alacam bu lafımı :D
hoş geldin fazla redbul içip kanatlanmissin galiba djdj
Hoş buldummm sende hoş geldin kızıl öfke hanımefendiciğim. Mümkün :D Monster punchline severim genelde ama evett eskiden red bull lila az içmedik :D
Eheheheh gel birlikte koşuya çıkalım. Spora başlayalım ne biliyim kalori yakalım protein alalım D:
İyi bir insanım bence. Kimseye kötülüğüm yoktur
Maşallah diyorum (çiçek)
ihtiyacı olan birine yardım etmeyi biliyorum, tabi istekleri makulse. kimsenin etlisine sütlüsüne de karışmam, kendi halimde yasıyorum kimseyle yarışmadan.
kimsenin hakkında kötü düşünmemeye , yaptıkları yanlışlara da bi kulp bulup masum ilan ediyorum. bazen de kendimi suçluyorum sanırım ben iyi degil enayiyim
Yaa aaahhaha kıyamammm. İyilik ile enayilik arasında çok ince bir çizgi var gerçekten. Birazcık diğer tarafa doğru bükülsen ya enayisin ya da iyi. Buna kesinlikle katılıyorum. Anlattıklarından yola çıkarsak iyi insansın. Lakin iyilik bazen kötülüğe karşı kötülük yapmaktır. İnsanların yaptıklarına kulp bulma insanlar düşünmek istediğin kadar masum yaratıklar değiller.
Eheheh est. Madem farkındasın bunu dğeiştirmek istemez misin?
aslında cogu kişiye nazaran değiştirdim bile isteye özellikle akrabadan basladım anane falan kısmına anneme davrandığı gibi davranışı teyzeme davranmayınca teyzemin dışlanmış olması beni üzdü ben de ananeme mesafe koydum jahjahsjahs annemle de sık sık gitmiyoruz mesafe iyidir teyzeme yazık diiiğğğlll mi. bana yapılan seyleri de artık suratsızlıkla karsılık veriyorum devam edilirse siliyorum. ama baya sabırlı oldugum için bu süreç uzun devam ediyor
Anlıyorum. Dğeişim iyidir. Yaşadıklarından dolayı üzgünüm. Hayat sürekli bir meşgale yapacak bir şey yok. Umarım her şey gönlünce olur (çiçek)
İyilik izafi bir kavram.. birine çok iyi gelirken biri bizi şeytan görebilir.. dinamikler koşullar çıkarlar olduğu sürece mutlak iyilik ya da kötülük diye bir kavramdan vahsedemeyiz. Birine bir sebebi yokken yardım edersin birine bir sürü sebep varken ermeszin.. birini seviyor diye sevemezsin seni sevmeyeni peşinden gidersin.. kısaca iyi miyim kotumu bilmiyorum. ama mevcut şartlar sağlanırsa bende uçarım :)))
Ahh bu koşullar ahh :D
Kendim hakkımda çok iyi biriyim demek bana pek doğru gelmiyor. Kişiden kişiye değişir. Sadece vicdanımla aramı iyi tutmaya çalışıyorum. Geceleri rahat uyuyabiliyorsam sorun yok.
Peki geceleri rahat uyuyabiliyormusun :)
Ebet 😊
Maşalalh diyorum o zamann (çiçekler)
Tişikkür 🙏
genel olarak kimseye bir zararimm yok, hatta elimden geldigince yardim etmeye calisiyorum bu bile iyilik gostergesidir küçükte olsa.
İyisin sen cansın (çiçek)
bugun biraz ciddi olduk duygulandim.. sen de cansin (kalp)
İyi niyetimi suistimal eden kişilere tırnaklarımı çıkartıyorum.
Normalde iyi birisiyim.
Bakım tırnaklarını kestin mi bugun. Kesmediysen okula almam velinin çağırırım haberin olsun.
Tırnaklarımı kestim ( şüpheli) 💅🏻
Görmeden inanmam cetvelde elimde hadi bakalım.
💅🏻💅🏻💅🏻 kestim
Pembe ojelerimi de sürdüm
Yakısırr
İyi bir insan olup olmadığımı kanaat getiremem ama kötülerin içerisinde de bakılacak olursa hiçte fena değilim sanki🫡
Ben sitede ki durusundan herhangi bir kötülük fitnelik fesatlık görmedim ya inş reelde de boylesindir. (çiçek)
Teşekkür ederim 🌸
İyi olmam gerekene çok iyiyimdir kötü olmam gerekene bile minicik kötü olup hemen iyi oluyorum ben de böyle bir aptalım😄
Tovbeli esttt :D
Yazık 😄
Ne iyiyim, ne kötü kusursuz da değilim kendimin farkındayım iyisiyle, kötüsüyle insanım
Sizi bilmem ama ben meleğim bi kere hheuheu
Bu bi gerçek bak sen bir meleksin en azından bu senin canısın 💫🙏
Bu sitenin*
Bak yaa ehehe (çiçek, kalp)
(Çiçekli kelebek)
Kimsenin işine aşına karışmam, kimseleri yargılamam bence iyi biriyim
Bence kötüsün. Yardıma ihtiyacım var bi el at diyorum. ''yuuuukk ben işine karışmaaaam '' diyorsun. Tuzzum bitmiş yemeğe tuz atmam lazım ver bi tutam diyorum '' yuuuk ben senin aşına karışmam'' diyorsun. Bu ne biçim iyilik jkasfbahskjbf
Ama ben içindeki iyiliğie inanıyorum. Başaracaksınn biliyorum :) Ponçik heartsın bi kere
https://www.youtube.com/shorts/WprMp1fUHA8
(çiçekelr, kalpler)
İyi biri olmaya çalışıyorum ama çok daha iyi insanların olduğuna inanınıyorum.
Maşallah diyorum efendim o düşünce de iyiliğinizden kaynaklı.
İyi bir insanım bunu kötü insanlarla karşılaşınca anladım
Tebrikler. Bende ne zaman kötü bir insan olduğumu düşünsem diğer insanlarla kıyaslarım kendimi sonra da ne kadar mukemmel olduğumu tekrar hatırlarım :D
İyi diyecek kadar iyi kötü diyecek kadar kötü olmamak 😕
Neden denen? :D
En azından dürüst jjasbfkjas
İyi bir insanım. Çünkü içimde art niyet kötülük yok
Peki sana kötülük yapanlara karşı nasıl bir durusun var?
İnş amin
iyi miyim bilmiyorum ya insan kendine kolay kolay dürüst cevap veremiyo, bazen yaptıkların ele veriyo seni zaten
Kesinlikle katılıyorum sana. İnsan kendine karşı dürüst olmaktansa alt ya da üst egonun uydurduğu bahanelere sığınmayı seçer. Çünkü beyin sorun istemez sürekli kendini korumaya alarak zihni etkiler. Güzel yorum ve gözlem tebrikler.
Kime göre neye göre, bazen ben de kötü olabiliyorum ama bazen de çok iyiyim. İyi ve kötüye nasıl baktığımızla alakalı.
Genel olaraktan iyilik. Hiç bir beyaz saf dğeildir hiç bir siyah ta full karanlık değildir zaten. Milyonlarca eylemi tek bir çizgiye indirmek dediğin gibi mümkün olamazdı zaten
Evet😊
Kendime iyi başkalarına değişken :))
Bencillik mi yoksa ben merkezcilik mi? Kötü anlamda soylemiyorum :D Kendine iyi davranman mukemmel bir şey.
Hhehehe (çiçek)
Kanatsız bir melek
Melekler nası ses çıkarırlar? Mesela kediler miyaw der. Peki melekler ne der?
Konuya ve kişiye göre değişiyor o sesler bence
Nası yaa hsabfhjasb
Deli dolu biriyim efendim, belkide ben deliyim..
Dleiler iyimidir ki acaba?
Pek değil olmaya gayret ediyorum diyelim
Ben sana inanıyorum (çiçek)
Teşekkür ederim (kalp)
kalps kalps
Herkesin bir gölgesi vardır -jung
Jung soylemese biliyoım ben güneşte çok belli oluyor sjsj
Evet çoğu insan da iyi olduğumu söyler
Tanıdığım kadarıyla kötüsün sjsjs
değilim sebepsiz
Heee canım istedi diye mi?
aynen ele kötüyüm ben kötüyüm
Değilim , empati eksikliği yaşıyorum jvbhhv
Neeee empati eksikliğimi? Bunu neye bağlıyorsun peki dost? Duygusuzluk mu? Tecrübe mi?
Sen kazıktya mı atıyorsunn insanlara :D Üzerine konduramıyorum :D
hAHFAHBA
Bir gün inş. D
Değilim
Kötüsün sen kötüüü
Allah bilir
Kulu da bilir eğer dürüst ise...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsan zihni, anlaşılmadığını veya haksızlığa uğradığını hissettiğinde kendini dünyadan soyutlayıp özel bir sığınak yaratabilir 🧠. Kendini üstün görüp başkalarını basitleştirmek, aslında incinmiş bir ruhun savunma mekanizmasıdır 🔍. İyilik, başkalarından üstün olmakta değil, sınırları koruyarak empati kurabilmektedir ✨. Bu kendinden uzaklaşma hissi ve kırgınlık sana ne zamandır eşlik ediyor 👁️?