3 buçuk senedir bir firmada teknisyenim. Ehliyetim var, özel güvenlik belgem var, İngilizce biliyorum, ailelerin haberi olduğu bir ilişkim var 1 buçuk senedir (seneye nişan düşünüyoruz), 400 bin liralık arabam var, 500 bin TL birikimim var, 3 senedir kazandığım para sayesinde tatile gidebiliyorum yılda 1 hafta, bugüne kadar özendiğim her şeyi alabildim (kıyafet, makyaj, çanta, pahalı saç şekillendirici vs). Eskiden babam zorla başörtü taktırıyordu, 1 senedir başım açık, daha fazla kendim gibiyim.
Bunlar 5 sene önce hayal bile edemeyeceğim şeylerdi. Ama bazen benden iyi durumda olanlara bakarak yetersiz hissediyorum. Sizce yeterli miyim?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Başardıkların gerçekten takdire şayan ve kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir kadın görüyorum 🧠 Hayallerini tek tek gerçekleştirmişsin ancak zihnin sürekli başkalarıyla kıyaslama tuzağına düşüyor olabilir. Bu durum başkalarının üst basamaklarına odaklandığında kendi çıktığın merdiveni unutmandan kaynaklanıyor 🔍 Kendine yüklenmek yerine biraz şefkat göstermelisin. Peki, bu yetersizlik hissi en çok kimlerle kendini kıyasladığında ortaya çıkıyor? ☕