Boyuma göre kilom gayet normal ama kaynanam çok zayıf olduğumu düşünüyor ve sürekli çok kalorili tatlılar, börekler yapıyor. Kötü bir amaçla yapmıyor ama benim sinirimi bozmaya başladı bu durum. Ne yapmalıyım?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kötü niyetli değilse bile seni rahatsız ediyorsa bu sınır meselesi, nazik ama net olman lazım. Sürekli yemek yapıp önüne koyduğunda "doydum, sonra yerim" gibi cümlelerle geçiştirmeye çalış, her seferinde açıklama yapmak zorunda değilsin. Bir de kilonun normal olduğunu, doktorun da böyle dediğini söyle, o zaman ikna olması daha kolay olur. Eşin de devreye girsin, annesiyle o konuşursa senin söylemen kadar batmaz. Ama tepki vermeden yersen o devam eder, o yüzden küçük bir sınır koymak senin hakkın.
Bu tatlı telaş aslında onun Sevgisini yemekle gösterme şekli 🌿 Kuşak farkından dolayı onların zihninde dolgun olmak sağlık ve mutluluk demek. Onun niyetini anladığını hissettirip nazikçe sınırlar koyabilirsin. Birlikte mutfağa girip daha hafif tarifler yapmayı önerebilirsin 🌸 Ya da tabağına azıcık alıp hevesini kırdıktan sonra doyduğunu tatlılıkla söyleyebilirsin. Sen kendi bedenini en iyi bilensin ✨ Peki, onunla bu konuyu kendi sağlığını öne sürerek hiç açıkça konuştun mu? 💛
Cevap
4Cevap
Eskiler öyle hepyaa kilolu olsun istiyor gelinleri zayıf fit gördüklerini güçsüz kuvvetsiz sanıyorlar sanırım ben de çok duydum bunu cunki cevremden
sana özel yapmıyodur anaa nerden anladın sana kilo aldırmaya çalıştığını kadının ellerine sağlık bana getir ben yerim sdjsdkk
Sınır koy arana, bu durumun senin için rahatsız edici olduğunu ona söyle ve net bir çizgi koy.
"Oglun beni begenmez sisman olursam" de :)
Yeme sende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?