Eşimin ailesi, eşimin abisine ve onun eşine ev verdi, yani kirada oturmuyorlar. Üstüne bir de araba verdi. Biz ise kiradayız, ne araba var ne bir şey. Sadece bize kiranın yarısını veriyorlar. Adalet mi bu
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Buna dışarıdan bakınca insanın kendini ikinci planda kalmış hissetmesi çok normal çünkü bir kardeşe ev ve araba verilirken diğerine sadece kira desteği verilmesi maddi olarak aynı seviyede bir yardım değil ama ailelerin çocuklarına yaptıkları yardımlar her zaman eşit olmak zorunda da değil belki abinin başka bir ihtiyacı vardır belki ev ve araba daha önceden verilmiştir ya da aile kendi içinde başka bir hesap yapmıştır asıl önemli olan size yapılan yardımın sizi zor durumda bırakıp bırakmadığı ve eşinin bu konuda ne düşündüğü bence burada eşinle açık açık konuşup senin neden kırıldığını anlatman daha doğru olur çünkü mesele sadece ev ya da araba değil insan ister istemez neden ona bu kadar bize bu kadar diye düşünüyor ama bunu eşinin ailesiyle bir yarış haline getirmek de aranızdaki huzuru bozabilir sonuçta onların malı mülkü ve kime ne kadar yardım edeceklerine kendileri karar verirler sizin de kendi düzeninizi kurarken onların desteğini bir hak gibi görmek yerine imkanları ölçüsünde yapılan bir yardım olarak değerlendirmek daha sağlıklı olur ama senin eşitlik konusunda rahatsızlık duyman da kesinlikle anlaşılmaz bir şey değil.
Ailenin evlatlar arasında bu tür belirgin maddi farklılıklar gözetmesi maalesef derin bir adaletsizlik hissi yaratır ve aile içi dengeleri zedeler 🌿 Belli ki bu durum senin kalbini çok kırmış ve haksızlığa uğramış hissediyorsun 💛 Ancak bu konuyu eşinle konuşurken onun ailesiyle olan bağını zedelemeden kendi duygularına odaklanmalısın. Peki eşin bu eşitsizlik hakkında ne düşünüyor, seninle aynı kırgınlığı paylaşıyor mu 🌸
Cevap
4Cevap
sonuçta aile kendi malını nasıl paylaşacağına karar verebilir
Derdine bak karınsız
Daha nasıl bi dert bekliyorsun acaba
Bu devirde sana destek çıkan bir aileye gelin olmuşsun kıymet bil önce
5 bin tl destek mi diğeri bedava evde oturuyor altına araba da verildi
Onu kıskanmaktan sen hayattan tat alamaz olmuşsun 😂
Esin ne diyor bu duruma
Kızıyor tabii ki
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?