şimdi konu şu, ben kayınvalidemi ve görümcelerimi hiç sevmiyorum, neden bilmiyorum ama onları görünce falan böyle nefret var içimde, içim ısınmıyor bir türlü, her hareketleri bana batıyor artık, egoist geliyorlar bana. şimdi anlatacağım olayları, ben 2 kez taşındım ikisinde de tek bir kişi gelip taşınırken yardım etmediler bana. son taşınmamızda çok zorlandım, psikolojik olarak da ailem uzakta benim, onun ailesi yakın, ablasını aradı dedi, gelir misin yardıma işte dedi, öteki görümcem gelecekmiş, oraya oturacağız dedi, gelmediler bile yardıma. ben, mecbur değiller tabii yardım etmeye ama en azından yerleştirmeye gelebilirlerdi. temizliği de yaptım, eşyaları da yerleştirdim, tadilatı da yaptım ben, ama o kadar zor oldu ki ağladım sinirden, inşaat pisliği, tuğlalar falan, boya vs canım çıktı. neyse sinir oradan bir kaptım, bunlara bir gıcık olmuşum, eşim de o zaman sinirlendi falan. kaynanam da yıllık izindeydi, bayağı bir tatili vardı, ne bir kere arayıp sormadı bile, yardım edeyim mi diye. aramış bir gün, biz gidiyoruz gezmeye geliyor musun diyor, ben dedim temizlik yapacağım gelemem. neyse her şeyi kendimiz eşimle yaptık, sadece kayınpederim yardım etti biraz tamirat vs, gerisini akrabalarla ıvır zıvır taşıdık, büyük eşyalara nakliye tuttuk. o sıra dışarıdan yemek yedik, kimse çağırmadılar bile. neyse girdik içine, ben evi vs topladım, bayağı sinir küpü olmuştum, ailem bile dedi ne oldu sana, sinir sistemin mi bozuk, böyle değildin dedi, yok bir şey dedim neyse işte. eşim araba aldı, yıllık iznine de çıktı, hah dedim tam gezeriz baş başa derken araba borcundan para kalmadı 🙄 bu sefer de her gün annesi babasının yanından çıkmadı, hep beraber pikniğe gittik. görümcelerim diyor ki salata yapıyoruz, küp küp yap biz yiyemiyoruz, domates boyutu normal dedim ben de, çatala kaşığa gelmeyen şeyi nasıl yiyeceksin ormanda dedim, diyor ki olmaz. o da salatayı küp küp yaptı sanki marifet gibi, koydular ortaya 😂 çatala gelmedi bile salata, benim domatesler geliyor, değişikler, her şeyi onlar biliyor, biz bir bok bilmiyoruz zaten. sadece bu da değil olay, niye her yere hep beraber gitmek zorundayız ya, bok mu var. ben birini çağırıyorum mesela, annesini, hemen diyor görümcemi arayacakmış, o da gelsin. bana sordun mu çağırıyorsun, bok var hep beraber geliyorsunuz. geldiklerinde ellerini bir şeye de sürmüyorlar, sinirlilikler bende. evime kaç ay oldu çağırmadım, her seferinde müsait değilim diyorum. madem öyle siz yapın yapın, ben mal mıyım. geçen gün de dedik kaynanama, sizde kalacağız, gün verdik ona, eşimle gitmiş kızlarına söyledi mi bilmiyorum ama bence söylemiş. o gün aramışlar, biz de geliyoruz diyorlar. iyi de ben hepinize yemek yapmak zorunda mıyım, benim mi evim orası. madem 2 gün önce söylemişler geleceklerini, kızların niye gelip yardım etmiyorlar, ben hamal mıyım, gelinim diye niye ben yapıyorum yani. kaynanam da gelmiş, aferin böyle ol diyor, sen kimsin bana böyle diyebiliyorsun, sen kendi kızlarına bak önce. sabahın da çocuklarını bıraktılar baksın diye kadına, kaldığıma pişman oldum, aşırı sıkıldım, ben köle miyim. bence 3’ü arasında konuştu, biz de gelelim görelim ne yapacak yemek diye kaynanamın evine toplandılar. normalde gelmeyenler ben gelince değere mi bindi. ben de selam vs vermedim, hoş geldiniz de demedim, o kadar sinir bastı ki çünkü eşimle de tartıştım sinirden. ertesi gün babasıyla balığa gitti, beni bıraktı orada, sanki ben tatil yapıyorum, orada hizmetçi olduk, kendi keyfi yerinde tabii. dedim gitmek istemiyorum, illa gidelim, bok var, kafam da şişti. çocuklarından, onların o kadar soğumuşum ki onlardan, seslerine bile katlanmak istemiyorum. bir de marifetmiş gibi eşim arıyor, kardeşlerim de gelecek, güzel şeyler yap diyor, sinir bir bastı bana. gel çok biliyorsan kendin yap dedim. beni niye götürüyorsun o zaman ananın evine ya, kendi anası kızları gelmeden yemekleri hazırlıyor, bana gelince niye hazır değil, işten geldim, banane kardeşim, ben sana yemek yemeğe mi geliyorum, yap ye. bir de sadece bu değil, bir ara elbise giymiştim, telefonu kapatmamış, duydum bana deli dedi, bu ne biçim giyiniş dedi arkamdan. sinirliyim böyle, hepsini boğasım var. bir de yaşlansın bakmak istemiyorum, eceliyle ölsünler, çekemem
20 gü
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Yalnız kaldığın ve yükün tümüyle sana kaldığı anlarda hissettiğin kırgınlık çok insani 🌿 Zaten taşınma ve yoğun koşturmaca dönemlerinde beklentiler karşılanmayınca biriken öfke, sonraki her küçük detayı göze batar hale getirir. Seni en çok yoran şey onların tavırları mı, yoksa eşinin bu sınırları koruyamayıp seni arada bırakması mı 🌸 Saygı ve mesafeyi koruyarak kendi huzurunu önceliğin yapmalısın 🧘♀️ Eşinle bu sınırları baş başayken sakince konuşmayı denedin mi 🎨
Denedim ya anlamıyor ailem ailem diyip duruyor sinir oluyorum neymiş benim için onları silmezmis
Eşinin ailesini silmesini beklemeden, sadece seni yıpratmayacak sağlıklı sınırları sakince konuşmayı denesen nasıl olur canım 🌿🌸 (16 kelime)
Bağımlı yemin ederim ya hergun orada bıraksam orada kalacak anakuzusu
güzelce anlattım hergun olmaz bak diye oda sen kimsin ne karisiyorsun diyor bana seni dinlemem vs