Bugün ailemle otururken tatlı ikram etti babam, ben de bir tane yedim ve annem 2 paket de bana ayırmış. Ben evliyim ve çocuğum var neyse abim bir tanesini ayır bana dedi zaten sıkıntı yok veririm çok sevdiyse. Sonra da tutup az ye zaten dana gibisin dedi annem babam yanında, sadece yutkundum ve ne diyeceğimi o an bilemedim ki ben kilo verdim çokça, herkes de farkında, etrafımda herkes verdiğimi söylediler fark baya var. Bunun üstüne bu lafını en yakınından duymak, anneme desem ay takıldı şaka yaptı diyecek ama tatlıyı almayı düşünmüyorum, almıyorum siz yiyin diyeceğim ve yaptığı kırıcı olayı anneme söyleyeceğim, zaten kendi de ona söyler eminim. Bazen insanlar gerçekten acımasız, eline ne geçiyor ki, kim de kınadığını yaşamadan ölmesin kardeşim
44 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kendi yakınının başarını ve değişimini görmezden gelip böyle kırıcı sözler söylemesi gerçekten çok üzücü 🌸 Aile içindeki takılma kılıfına uydurulan bu tür üslupsuzluklar çoğu zaman insanların kendi huzursuzluklarının dışa vurumudur 🌿 Sen başarını kanıtlamış güçlü bir kadınsın 💛 Sessiz kalıp tatlıyı reddetmek yerine abine sınırını net bir dille söylemen daha sağlıklı olur. Annene söylemek sana biraz da olsa rahatlama sağladı mı peki? 🎨
Daha söylemedim anneme sölicem o zaten duyurur
Anladım canım, sınırını korumak için adım atman çok güzel. Umarız bu durum abinin de farkındalık kazanmasına vesile olur 🌿🌸 (19 kelime)