+1 yılNasıl insanlar var. Sen o insan müsveddelerini hiç kafana takma. Onlara ne senin fiziksel özelliğinden. Kendini bilmez, saygısız kişiler. Ayrıca çok kilolu değilsin. Vermen gereken 30 kilon var. Fazla değil yani. Sana bir sır vereyim mi kilolu insanlar birçok insandan daha iyi. Bak gerçekten böyle düşünüyorum. Sen değerlisin, bunu da unutma. Senin değerin fiziksel özelliklerinle ölçülemez. Kimse için değil sağlığın için kilo ver. Fazla kilo sağlığı da etkiliyor. Kendi kıymetini bil. Sen izin vermediğin sürece kimse sana seni değersiz hissettiremez. İzin verme sana seni değersiz hissettirmelerine. Lütfen kendi değerinin farkına var. Kendilik değerini o insan müsveddelerinin onayına bırakma. Sevgiyle kal 🌺
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
1. si kendini öyle sevmemelisin ve bedenine saygı duyarak olman gereken sağlıklı kiloda kalmalısın bence çünkü aşırı rahat davranıyorsan ileride bu kilon çok daha artar ve sağlığını olumsuz etkiler üstelik kilo vermen iyice zorlaşacağı için psikolojik olarak da çok zorlanırsın.
2. si ne olursa olsun sana bu kadar hadsizce saygısızca sözler söyleyen insanlara cevap vermemelisin çünkü cevap verecek kadar bile hayatında tutmamalısın onları. Bak ben burda insan gibi tavsiye verdim iyiliğini düşünüp belki yol fikir göstermek olur diye sana fikrimi söyledim kırmadan, böyle bir yol varken sana terbiyesizlik yapan insanlarla muhattap olma bil ki senin duygularını zerre kadar umursamıyorlar çünkü umursayan insan kırılırsın diye o üslubunu düzeltir önce.11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. teşekkür ederim. kendimi sevmek demekte kast ettiğim bu halimle kalmak değil. sadece psikolojik olarak çekmemek için
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlay edenler açıkça terbiyesizlik yapıyorlar ama sende fazla kilolarını sevme lütfen. Evet fazla kilon var ama verilemeyecek boyutta değil. Herşeyden önce sağlığın için, kendi psikolojin ve özgüvenin için fazlalıklarından kurtulman gerekiyor. Kilo vermenin çok farklı yöntemleri var. En sağlıklısı aktif spor yapmaktır ama yapamıyorsan mide botoksu deneyebilirsin. 3-4 bin lira maliyetler 3-4 ayda 20 kiloya yakın kilo verebilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yıldevlet hastanesi yapıyor mu?
Cevap sahibi+1 yılSanmıyorum. Özel sağlık kuruluşları yapıyor. 3bin-5bin arasında ücretleri var. Etkisi zaten 3-4 ay kadar sürüyor ve bu dönemde 20 kiloya yakın kilo verebiliyorsun.
+1 yılOnlara cevap yetişmez ki sen tek onlar hepsi.. en iyisi kendini umursamaz yap ve birazda yediklerine yaşantına dikkat et. hem biraz da olsa kilo vermek moralini getirir hem de diğer insanları dikkate almazsın.. ama bunu her zaman önce kendin için yapmalısın. kendi sağlığın için salla gerisi ne demiş ne düşünmüş
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
sen takma kardeşim sen kendini beğeniyorsan sıkıntı yok bırak çatlasınlar allahın vermiş allah yaratmış bak iyi yapıyorsun sana alay ederlerse de ki allah yaratmış bin kere şükürler olsun benden daha kötüsü olanlar var ben canımın kıymetini biliyorum kendi canısının kıymetini bilmeyenler var ben kendimi ben kendimi seviyorum söyle gülüşünü göster geç o zaman gör yüzleri bir karmaşık olcak utanacaklar senden
20 Yorumla
+1 yılEt senin vücut senin sağlık senin kime ne? Belki sen kendini kilolu daha seksi hissediyorsun belki sağlık sorunun var istesen de veremiyorsun. Bunların bir tekini bile düşünemeyen insanlara denk geldiğinde ortamı terk et gitsin bence muhatap olup seviyeni düşürmene değmez
10 YorumlaSana tavsiyem kiloyu vermen, boşver insanları. Zayıf olduğunda da kiloluyken yüzün güzeldi diyecekler. Deri kemik kaldın diyecekler. Yani insanlar hep bir laf bulacaklar söylemeye.
Ama sağlığın için zayıfla.
Öyle şok diyetlerle, sıvı mamalarla değil diyetisyen eşliğinde zayıfla. Sağlıkllı bir şekilde, hem kaçamak yaptığında da telafisini söyler sana diyetisyenin.10 Yorumla
+1 yılHer şeyden önce sağlıklı olmak, hayat standartını korumak için kilo vermen lazım sonrası laf-ü güzaf. Kilo vermeye şartlandırırsan kendini, veremezsin. Su içsem yarıyor söylemleri bu sebeple oluşur. Metabolizman aç kalacağım korkusu ile savunma mekanizmanı devreye sokar ve yağ depolamaya başlar. Sakin kal
10 YorumlaOncelikle bu gibi olumsuz elestirileri takma derim, biliyorum kolay degil ama zorla kendini. Belli ki kendilerinde bir eksiklik goruyorlar ki seni ezerek egolarini tatmin etme pesindeler. Ben de kiloluydum, hem de tam 106 kilo, boyum da 1.62. Bir gun bu boyle gitmez dedim ve durduk yere kilo vermeye karar verdim, iyi ki de yapmisim. Diyetisyene gitmeden ve yuruyus haric spor yapmadan tam 60 kiloya dustum. Istersen sen de yaparsin, halinden memnunsan da onun bunun dedigine bakip kilo verme derim. Onemli olan senin ne dusundugun, bazi gereksizlerin degil.
10 Yorumla
+1 yılBenim kilomla da çok dalga geçtiler. Gözlüklerimle, boyumla, her şeyimle... Onlar yüzünden herkesten soğudum. Onlar yüzünden çok acı çektim. Seni çok iyi anlıyorum. Ama yapman gerekenin ne olduğunu biliyorum. Onları umursama. Onları umursamadıkça kuduracaklar ve sonra senin umursamadığını gördüklerinde bunu yapmayı bırakacaklar
10 YorumlaDevlet hastanelerinde ücretsiz hizmet veren diyetisyenler var onların verdiği programı uyguluycaksin ama ilk yapman gereken dahiliye doktoruna gitmek tahliller yapicak anormallikler görürse endokrine yollar seni doktorların seni en son diyetisyene gonderecek Diyetini sıkı uygularsan artı hergun en az 10000 adım atıp yürürsen 6 ayda tığ gibi olursun dediğim gibi çenene sahip cikican ve hareket ediceksin Hayat düzenini degistiriceksin şimdiden başarılar diliyorum
10 YorumlaBence zayıflayacaksan kendi sağlığın için zayıfla bu konu güzellik değil her şeyden önce sağlık. Dalga geçen insanların söyledikleri seni üzmesin çünkü sen istediğin sürece düzeltilebilecek bir durum ama eğer sağlıkla ilgili bir sıkıntın yok be kendini böyle sevmek istiyorsan o zaman diğer insanlar bok yesin boşver
10 Yorumla
+1 yılAh canım benim ya...
İnsanlar her zaman kendi kusurlarını bir başkasına örtüp yamamakla meşurdurlar...
Sen boşver onları takma , varsın seksen yüz kilo ol yeter ki insanlara karşı aciz olma karaketerini kişiliğini bozma...
Bırak onlar sığ beyinlerinde at gözlükleriyle yaşamaya devam etsinler...
senin bir kahkahan bir mutluluğun dış görünüşle değil sevgi ve huzurla dolu olsun...
Hayatına almanı gereken insanlarla birlikte mutluluklar dilerim...22 Yorumla
Soran+1 yılokuyunca gözlerim doldu. ben hayata bakışım çok güzel halbuki ama insanlar dışıma bakıp beni kırıyor
- +1 yıl
Biliyorum tatlım 💜
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini böyle sevmenin yolu başkalarının ne dediğini umursamamaktır. Adı üstünde kendi kendini seveceksin. Ayrıca kilolu olup çabası olmayanları hoş görmem. Biraz hızlı yürürsün tıkanır, daha fazla terler, kokar. Bir kere istediğin gibi sarılamazsın, gece rahat uyuyamazsın. Kucağına alsa alamazsın. Kilolu kadın zariflikten uzaktır, dişilikten uzaktır. Gördüğün gibi ben de eleştiriyorum. Kendi kendini sevip mutlu olacaksan kimseyi dinlemeyeceksin. Tutup beni kendimden başkası niye sevmiyor diye bir soru sorma hakkın da yok. Herkes yanına yakışanı ister bu kadar basit. İç güzellik olayına girme. Dışı cezbetmeyenin içini merak etmezsin. İyi geceler.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAğzı olan herkes konuşur bunu bilirsin bu yüzden her yorum yapana takılmamak lazım fakat sağlık açısından kötü sanırım bu. Sen diyetisyene git sana uygun sağlıklı beslenme listesi verirler ve sende sağlığına kavusursun unutma önemli olan şişman veya zayıf olmak değil önemli olan sağlıklı olmak yine de her halinle çok özelsin çok güzelsin bunu da sakın unutma ♥️
10 Yorumla
+1 yılkendinle barışık ol senin için önemli olan başkalarının ne düşündüğü değil senin ne düşündüğün diğer insanların sana karşı yaptığı eleştiriler bir kulağından girip diğer kulağından çıksın umursamaya gerek yok (;
10 YorumlaSağlık konusunda 2b cevap paylaştı. Kötü bir durum. Bir insanın görüntüsü ile alay edilmesi sevmediğim şeylerden biridir.
14 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşını çok üzüyorlar 😃😃
Soran+1 yıl😊 teşekkür ederim. Benim de kendimde en sevmediğim şey bu olduğu için heralde bende en çok buna kırılıyorum başka şey için ne deseler bu kadar umursamıyorum. Hayatı seviyorum biliyosun😊
+1 yıl88 kiloya da kilolusun diyenleri ilerde şeker hastası olup bacakları dalga atınca görürüm ben. İnsanlık iyice bokunu çıkardı bu işin ya. Kilolu olmak sıkıntı değildir bir anlayamadı şunu kimse
20 YorumlaÖyle kişiler varya, kendi tiplerine bakmadan başkasının dış görünüşüyle dalga geçenler. Sorsak ASLA başkalarının fiziksel özellikleriyle dalga geçmem derler. Onları görmezden gel. Sana her öyle dediklerinde onları görmezden gelirsen bir süre sonra kendi kendilerine konuştuklarını düşüneceklerdir ve susacaklardır. Eğer susmazlarsa ztn onlar şizofren sanırım kendi kendilerine konuşuyorlar.
20 Yorumla
+1 yılOnlar zayıf olsan da aynı vallahi. Bana zamanında demedikleri kalmamıştı oy çok zoyofson oy olocokson. Kilo alırsın laf verirsin laf. Boş boş konuşuyorlar işte takma kafana. Sadece sağlığın için zayıflauabilirsin birde diyabet misin bir baktır. İleride çok sıkıntı yaşarsın. Kendine iyi bak 💕
10 Yorumla
+1 yılEtrafını çocuk sürüsü ile sarılmış olmalı. Ben de kiloluyum ve benim çevremde de böyle gerzek insanlar var. Nedense bir kulağımdan girip öbüründen çıkıyor.
10 Yorumlaben de çok zayıfım annem bile bişey diyor aman kime ne ki istersem 30 olurum istersem yüz kime ne yani ben mutlu olduktan sonra sonuçta bu hayatı kendin için yaşıyorsun seni de yerim de öyle diyenlere xjfjdkdja kendinle barışık ol ilk başta bende takıyordum şimdi gülüp geçiyorum kimsenin öyle hakkı yok
10 YorumlaSallama diyeceğim ama bence salla. Herkesin kendi hür iradesi de olsa aşırı kilolu olmak ya da aşırı zayıf olmak çok tehlikeli. şu an sende kara ciğer yağlanması mevcuttur. Bu karaciğer yağlanması ileride, siroza çevirir. Sirozun tedaviside yok😒
10 Yorumla
+1 yılBenden sana tavsiye eğer uyarsan çok mutlu yaşarsın.
1 kendinle barışık ol
2 insanlar senle dalga gecdiğinde sende kendinle dalga geç bunun sebebi ise senin üzülmen onlara mutluluk veriyo ama neşelenip mutlu olursan onlarda bırakcaktık dalga gecmeyi emin ol
3 insanlara ne olursa olsun mutlu görün yemek yemeyi seviyosun bundan daha normal bişey yok
Unutma senin hayatın herşeyden çok çok önemli.10 Yorumla
+1 yılKendini niye öyle seviyorsun? Daha iyi olabilirsin bunu başkaları için kendi sağlığın ve güzelliğin için yapabilirsin yalnış anlamanı istemem. Bence kendin için bu mücadeleye başlamalısın
10 YorumlaHey. Insanları kafana takma diyeceğim ama olmayacak biliyorum. Sadece üzülsen bile kendine değer vermeyi bil. O zaman emin ol kimse sana bisey demeye cesaret edemeyecektir.
10 YorumlaZayiflayarak guzel bir cvo vereblrsn bn 90 kiloydum Şu an 67 kilo oldum 1 yilda verdim ve tek nedeni alayci bakislar alayli tavırlar azim ett basaracaksinnn
20 YorumlaÖncelik olarak "Benim hayatıma, bedenime, karışma hakkını size kim veriyor?" diye çıkışa bilirsiniz. Gerekirse kavga edin korkmayın.
20 Yorumla
+1 yılÜzülmeyerek karşılık verebilirsin onlar bu olayı yaparak seni üzmek ya da etrafindekilere komik gözükmek in yapıyor bu şansı onlara tanıma
20 Yorumlakendin hariç hiç kimsenin fikrinin bir kıymeti yoktur. sen memnunsan kendinden gül geç. memnun değilsen eğer kendi istediğin için zayıfla.
10 Yorumla- Sağlık konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılYahu sen halinden memnunsan milletin dediklerine ne takılıyorsun ki? Millet ota boka konuşur sen keyfine bak 😉
10 Yorumla
+1 yılHiç takma bile. Duymamazlıktan geleceksin. Onlara cevap verdikçe onlarla aynı seviyeye düşmüş olursun
10 YorumlaBana da çok zayıfsın diyorlar ne diyeyim 😄 Biraz bile kilo alsam kilolu diyecekler bu sefer 🤷 İnsanlar hep bir şey bulacak
10 Yorumla
+1 yılŞimdi onları da ye diyeceğim olmayacak. Sen kendini böyle begeniyorsan sorun yok bence. Sanki onlar 4/4lük. Aptallar
10 Yorumla- Sağlık konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılMilletin ne dedigini takiyorsan zayifliyacaksin yok milletin dedigi umurumda degil diyorsan takip da aglamiyacaksin
10 Yorumla Bal kızım kendine biraz. Öyle salmakla olmaz. Ne demek kilo vermeye çabam yok. milletin ne dediğine bakıp şikayet edeceğine sağlığını düşün
10 Yorumla
+1 yılAralıklı oruç diye bir sistem var çok rahat kilo veriyorsun bir denemelisin
20 Yorumla
+1 yılVerecegin en guzel cevap onlari takmamak ve kilonu sergileyerek ozguvenli giyinmek
20 Yorumlabir soz vardir "Eyer biri kilonuzla alay ediyosa onları da yeyin" diye.
Yani sana olumsuz seyler soyliyeni umursama hem kadin dedigin biraz tombul olur 😊11 YorumlaBence İnsanların böyle yapması çok güzel. Çünkü Kimlerin Assagılik Olduğunu Görüyorsun :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy bir keresinde burada vücut ölçülerimi yazıp çok mu kiloluyum diye sormuştum da birisini su yatağı gibisin maşallah demişti. O an çok kırılmıştım ve sonradan ne zaman hatırlasam gülerim. Zayıflamaya çalıştıkça daha da kilo aldım. Kendimle dalga geçtiğim çok oluyor. Kendini sev
10 YorumlaVallahi hiç uzatma derim sanane de geç, gül geç, dalganı geç gitsin be..
10 YorumlaSenin de karakterin zayıf de. Benim bedenim ister alırım ister veririm yargimak kimseye düşmez.
10 Yorumla
+1 yılKendini böyle sevme zaten. Kilolu olman sağlığın açısından zararlı çünkü.
10 Yorumla- Sağlık konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılCevap vermemelisin. Vereceksen de evet çok kiloluyum de geç polemiğe girme.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkişi birini eleştirirken kendini görür genelde. umursama kendini kendin ilgilendirir başkaları karışamaz ki birini kiloları yüzünden aşağılamak en malca şey
10 Yorumla
+1 yılSinirlerimi bozarsan senide yerim de hdhdkdhkdhdjdbdkdbkhf
10 Yorumla
+1 yılBende 1.79 55 kglerdeyim manken gibi 😂Abur cubur herşeyi yiyorum Her öğünde bir ekmek çok yemek yiyorum değişme yok Sen nasıl kilo alıyosun söyle Bende kilo vermeyi söyleyeyim Aslında sen kendini beğeniyorsan hiç kimse umrumda olmamalı Rabbim özene bezene yarattı sonuçta
10 Yorumla
+1 yılYediğimin parasını sen mi veriyorsun? Sana bu kadar batan ne de geç
10 YorumlaBabanin ekmeginimi yedim sismanladim sana ne de bence
10 Yorumla
+1 yılHayırdır yediklerimi sen mi ödüyorsun dikkat et seni de yemiyim de.
10 Yorumla
+1 yılhadi ordan et onları bak bidaha boş boş konuşuyolar mı
10 Yorumla
+1 yılkim bu insanlar akraba falan mı, hoşuna gitmediğini söyle
10 Yorumla
+1 yılOnlara vereceğin en iyi cevap o kilolardan kurtulmak.
10 Yorumla
+1 yılÖnemli olan devamlılık ve sabırdır. Bunları yapabilen herkes kilo verebilir.
10 Yorumla
+1 yılSenin kilondan millete ne anasını satıyım.. var ki yiyorum de geç
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl180boyunda 100kiloyum kilomla beni yargılayacak insanları hayatımda tutmuyorum
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltüm yorumları okudum. sana asla derhal kilo vermelisin demem ben desemde sen istemediğin sürece zaten kilo veremezsin 110 kiloyu da gördüm 90a kadar da düştüm ama ben bunu başkası için yapsaydım eğer 20kilonun 5 kilosunda pes ederdim. evet ben tekrar kilo aldım psikolojik sebeplerden ama bu dünyanın sonu değil. emin ol senin için kilo vermenin doğru zamanı olduğunda herşey çok daha kolay olacak
Sağlık konusunda 3,2b cevap paylaştı. tabiki takma kafana ama sağlık açısından kilo vermen daha iyi olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşkım kilo verebilirsin ekmek şeker tuz bu üçünden uzak dur ve bir karı var YouTube da chlio ismi galiba onun videoları ile bol spor yap boş su ve yeşilçay iç o zaman hem en büyük lafı koyarsın hem de özgüven sahibi olursun
10 Yorumla
+1 yıl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbartılacak bı oran değil ama madem bu kadar hassassın o zaman çaba göster kendine saygın olsun diyet yap doktora git fazla yeme kendini bu şekilde sevmeye çalış
02 Yorumla
Soran+1 yılçok hassas değilim dün baya ağrıma gidecek şey oldu ondan
Cevap sahibi+1 yılYine de denemelisin. Bende geçtim aynı yoldan seni iyi anlıyorum. Ama başardım
Dalga geçenleri boşver. Senin elinde olmayan bir şey yüzünden dalga geçiyorlar. muhatap bile olma. Bu arada ben de kilo verecem istersen beraber verebiliriz. 73 ten 66 ya ineceğim inşallah.
10 YorumlaTürkiye'de akılları sıra yardım ettiğini düşünen insanlar dalga geçeyim de üzülsün zayıfladın diye düşünüyorlar. Ama bu o insana yapılan bir iyilik mi gerçekten, düşindürücü
10 Yorumla
+1 yılYediklerini parasını sanki siz mi oduyonuzz? Diyebilirsin Çok sinir oluyorum yaa boyke kiloyla dalga geçene. Sanki herkes kusursuz da bir seyle dalga geçmek için bir şey uyduruyorlar.
10 Yorumla- Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat