Eşimle 6 senedir ailemin evinde yaşıyoruz. Evden ayrılınca yaptığı tadilatın parasını istemesi normal mi?

Arkadaşlar ailemin evi var biz oturduk hatta mobilyası ailemdendi. Yani 6 sene boyunca 1 kuruş kira vermeden oturdu. Şimdi de 6 sene içinde evde yaptığı tadilat parasını istiyor. Balkona ve camlara demir taktırdı, boya badana yaptırdı. Mutfağı beğenmedim yeni mutfak dolapları yaptırdık. Şimdi de bunların parasını istiyor. Ya yaptırdı da biz kullandık yani boyayı biz evde güzel yaşayalım diye yaptı. Yok yaptırdığı şeyler evin değerini arttırıyormuş bu yüzden geri verin diyor. Ya kimse istemedi ki senden böyle bir şey kendi mutfağı duvarın rengini beğenmedi gitti yaptırdı. Çok maddi hesap yapıyor yani babama anneme söylemeye utanıyorum bunu 😔. Kızlar akıllı olun eşinize ekstradan bir rahatlık sağlamayın tüm insanlar nasıl yaşıyorsa siz de eşiniz de öyle yaşayın. Tüm insanlar kira ödüyor o da ödesin ve normal herkes gibi bir hayat yaşayın.

Hatta düşünün eşimin abisi dedi ki kesin bu adama 10 bin dolar verdiler ev dışında. Yani bunu şey anlamında söyledi ben o kadar kötüyüm ki güzellik yok ahlak yok hani ailem de kocam beni dışarı atmasın diye hem ev verdi hem para oysa böyle bir şey yok para vermedik ki kocam gidecekse babamın vereceği 10 bin doları bana versin ben zaten boşarım onu 😂 yani bunlar alışık değiller kadının destek olmasına ve kadının ailesinin destek olmasına. Hep karıları paralarını çarçur eder e biz yardım edince se kesin ben ayıplıyım ya da bir hastalığım bir problemim var sanıyorlar 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ psikolojik rahatlığınız için eşinize ekstradan yardım etmeyin ve diğer kadınlar nasıl yaşıyorsa siz de öyle yaşayın. Yoksa suçlu siz oluyorsunuz sonra

Güncellemeler
1 ay
Arkadaşlar biz ayrılmıyoruz karı koca olarak. Eşimin işinden dolayı farklı bir şehire taşınacağız bu yüzden evden ayrılıyoruz
Eşimle 6 senedir ailemin evinde yaşıyoruz. Evden ayrılınca yaptığı tadilatın parasını istemesi normal mi?