Eşimden boşanıyorum ama para göz çıktı. Taksitlerini benim ödediğim eşyaları almak istemesi haksızlık değil mi?

3 ay evli kaldım eşim denen şahıs dolandırıcıdan beter çıktı. Ben eşyalarımı onun dahil alması gerekenleri haziranda aldım 150 bin tlye Ağustos da evlendik. Şimdi zinnet eşyalarını götürdüğü yetmiyor eşyalarıda istiyor. Benim üstüme faturalar şimdi taksit ödüyorum her ay mahkeme uzun sürüyor ben fatura ödüyorum.2 ay önceden alınan borcu devam eden evliliği 3 ay süren kadın hak talep edermi? Yuvam yıkıldı üzülüyorum ama karşı taraf para göz

Güncellemeler
+1 yıl
Sakın bilmediğiniz biriyle evlenmeyin...
Güncellemeler
+1 yıl
Beni polise verdi kadesten boğazını sıkıp yumruk atmışım darp raporu yok ama ki ben eşimi seviyordum elimi bile kaldırmadım. şu an 3 hafta oldu ayrıyız boşanma davası açtı benim cinsel ilişkiye giremediğimi vs yazmış ama böyle şeyler yok mahkemeden hastahaneye sevkimi istedik. Ayrıca eşim 1 evlilik yapmış birde nişan atmış benle beraber 3 oldu. Benim ilk evliliğim. Yuvam yıkıldı diye üzülüyorum o instgramda erkekleri ekliyor resimlerini beğeniyor. Ne kadar ayıp ya...
Eşimden boşanıyorum ama para göz çıktı. Taksitlerini benim ödediğim eşyaları almak istemesi haksızlık değil mi?