Konuşma üslubumu asla beğenmiyormuş. Kırılıyorum, aynı ev içinde nasıl davranmalıyım?
20 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Konuşma üslubumu asla beğenmiyormuş. Kırılıyorum, aynı ev içinde nasıl davranmalıyım?
Cevap
3Cevap
Aynı evde sürekli eleştirilmek ve üslubunuzun beğenilmemesi üzücü ve yıpratıcı bir durumdur, bu hissettiğiniz kırgınlık çok normaldir. Sınırları ve İletişimi Düzenleme YollarıSakin kalın: Tartışma anında tepki vermek yerine derin bir nefes alıp ortamdan kısa süreliğine uzaklaşın. Ben dilini kullanın: "Sen hep böyle yapıyorsun" demek yerine, "Bu şekilde eleştirildiğimde kırılıyorum ve kendimi kötü hissediyorum" deyin. Sakin bir anı seçin: Gerginlik anında değil, ortalık sakinken bu konuyu rahatça konuşmayı teklif edin. Kişisel algılamayın: Eleştirilerin bazen karşı tarafın kendi stresiyle veya o anki ruh haliyle ilgili olabileceğini unutmayın.
Hep böyle ben evde olunca hep aynı şeyler
Aynı ev içinde sürekli eleştirilmek ve üslubunuzun beğenilmemesi kendinizi değersiz ve kırılgan hissetmenize yol açar. Nasıl Davranmalısınız? Sınır koyun: Eleştiriler başladığında sakin kalıp, "Bu şekilde eleştirildiğimde kırılıyorum" diyerek sınır çizin. Ben dilini kullanın: "Sen hep böyle yapıyorsun" yerine, "Ben evde bu tarz sözler duyduğumda üzülüyorum" deyin. Mesafeyi koruyun: Gerginlik anında ortamdan uzaklaşarak kısa bir yürüyüş yapın veya kendinize ait bir alana geçin. Üzerine oynamayın: Tartışmayı uzatmamak için sessiz kalmayı ve olayları kişisel almamayı deneyin.
Anladım😔
Üzmeyin kendinizi lütfen
Ne yapayım 😒 bir gün mutluysam on gün hüzün , yıpranma
Rabbım kalbine inşirah ferahlığı versin inşallah rabbim yar ve yardımcın olsun
Amin çok sağol🌸
Ne demek her zaman Rabbım ayağına taş degdirmesin saglık sıhhat huzur mutluluk versin inşallah sana 🙃
Evet iyi oldu bu yazı biraz😊 sa🙃ol
Ne demek her zaman kendini kötü hissetme yeterki üzülme
Alıştım ya 🫤🫤🙂🌸 yapacak bir şey yok da işte🫠🫠
Alışma iyiliğini isterim kötülüğünü istemem asla pes etme güçlü kal sen çok degerlisinn bunu asla unutma olur mu 🫠
Olurr☺️😇 siz de
Teşekkür ederim 🙃
Rica ederim🌸
Kendini kötü hissettiğinde yazabilirsin her zaman buradayım sizin için 🙂
Ne hissedeceğimi bazen şaşırıyorum , sanırım hissetmiyorum şu genç yaşımda😃 kırmayım diyorum ya da bazen dayanamıyorum kullandığım cümle karşı tarafta ne hissettiriyor ölçemiyorum desem boş demesem boş oluyor herkes mi böyle acaba
Herkes aynı değil iyi niyetli insanlar azda olsa var
Onların da nesli tükenmek üzere😂😂 bir de onları tüketen kesim var
Beni çok yordular be
Niyee🥲🥲 aşk ise normal😂😂🙄🫢herkes aynı
Aldatıldım yarı yolda bırakıldım
Yaaa🙄🥺
Öyle alıştım artık
Bence Allah sizi kurtarmış..
Bencede
Üzülmeyin.. sizi arayacak ama bulamayacak... boşverin pişman olur 🙂 moralinizi düşürmeyin.. yani zamana bırakın sevdiyseniz üzüleceksiniz ama affetmeyin 😢
şu an ilişkiler çok bozuldu herkes tuhaf
Gerçekten tuhaf
Yeterince üzüldüm boş verin
Üzülmeyin bana dediniz aynısı siizin içinde geçerli😊
. Anladım🥲
Hayat kısa üzülmeye değmez inan
Öyle🙂
Herkese inat gül herkese inat namaz kılıp dua et dediğim gibi her şey iyiliğin için
Ediyorum , çalısiyorum başka elimden gelen yok 🙃 gülmek şart yani hep üzül üzül o kadar sıkıcı ki
Bana bi söz ver pes etmiceksin daima güçlü kal
Rabbim seninle olsun inşallah
Tabi inşallah🙂
Amin hepimizinn
Aminn🙃
😊🤗🤗
Konuşmak iyi geldi mi pekii
Ewt iyiyim biraz dha😅
İyi olduğuna gerçekten çok sevindim 🙃
🙂 umarım siz de iyi olursunuzz
Umarım
Başım çok kötü agrıyor
O zaman dinlenin bir an önce. düşünmekten de oluyor
Gece 3 te yatıp 8 de uyanıyorum
Uyku tutmuyor mu? Papatya için😀
Tutmuyor içerim olur 😄
😀.🫣
Sohbetim sardımıı
Normalde sohbet etmiyorum ama üzülen insanlara yardimci olmak isterim tabi bende üzülüyorum arada ama işte
Bende yardımcı olmak isterim tabikii
Ben gideyim yavaştan uykum geldi mini sohbet için sağolun kendinize çok çok cici bakın🥲🥲 takmayın kimseyi mslesef umurlarında olmuyoruz zaten sevselerdi bizler kadar bu kadar gitmek kolsy olmazdı..🫠🙃🙃iyi geceler dilerim🌸Allah yardım etsin bizlere
Ara sıra halini hatırını sorarım sizi rahatsız etmek istemem Allaha emanet ol kendine çok iyi bak hepimize Allah yardım etsin inşallah 🫠
🌸🤲amin
🫠🫠
Kırılma kabullen bence. Değişmeyecek ise en mantıklısı böyle yapmak
Bir şekilde yoruluyorum bazen huzur istiyorum ne biliyim
Yası kaç senin onun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evde sınırları korumak ile sevgiyi göstermek arasında denge kurmak bazen yorucu olabilir 🌿 İyi niyetle yardım ederken yorulmandan ve çabanın görülmemesinden dolayı kırılman çok doğal 🌸 Annene sakin bir anınızda, yardım etmeyi sevdiğini ama üslubunla ilgili sürekli eleştirilmenin seni incittiğini hislerinle anlatmayı deneyebilirsin 💛 Kendi duygusal alanını korumak için kısa molalar veriyor musun? 🧘♀️