Onu fiziksel olarak yıpratmayacağı bir işte çalışması, beden ve ruh sağlığı için çok önemli. Sabah akşam sadece ev işleri ile ilgilenmek gerçekten çok sıkıcı ve psikolojik olarak yıpratıyor
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen öyle ama yaptığı iş yıpratıcı
Para lazım vs diyor yapma diyorum para lazım vs diyor evi var emeklisi var kira geliri var daha ne ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Onu fiziksel olarak yıpratmayacağı bir işte çalışması, beden ve ruh sağlığı için çok önemli. Sabah akşam sadece ev işleri ile ilgilenmek gerçekten çok sıkıcı ve psikolojik olarak yıpratıyor
Aynen öyle ama yaptığı iş yıpratıcı
Para lazım vs diyor yapma diyorum para lazım vs diyor evi var emeklisi var kira geliri var daha ne ki
Çalışma demek o sebeple çok mantıklı gelmiyor bana, yıpratmayacak bir iş bulabilirsin
Yapacağı iş yok ki yani
Ev temizliğine gidiyor kendisi sonra geliyor evde yemek temizlik vs kendini yoruyor bu yaştan sonda kimse kolay kolay iş vermiyor
Ne diyim uygun bi çözüm bulursunuz umarım. Annenize hürmetler
Teşekkür ederim
Vazgeçecek gibi durmuyor ki 😀 para yok diyor duruyor ama evi var 2 tane emeklisi de var yeter yani
Kendini zorlamak yerine git spor yap gez diyorum
Belli bir yaştan sonra para ya da dünya malı biriktirmek yaşlılar için bu dünyaya kazık çakma isteğinden gelir, varoluşsal bir durum.
Aslında çok yaşlı değil daha 52 de ama cidden öyle baya bir paraci gibi ama aldığı şeyler hep pahalı 😀
Haklısın öyle cidden
Bir bakıyorum girmiş alışveriş yapmış en pahalı şeyleri parayı bitirmiş bir bakıyorum girmiş artı temizlik işi bulmuş çözemiyorum ki
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!