Çocuk işten geleli bir saat olmadı, annesi beni hastaneye götür diyor üstelik saat 12 de ve çocuğun ondan bugün iki abisi falan var evlenince de annesi böyle yapar mı?
Sevgilim gün boyu çalışıyor eve gelince de annesi onu yoruyor, ne yapmalıyım?
Annesi hastalanmış normaldir tabiki ilgilenecek bu yormak değil. Ama asıl olay 2 abisinin elini kıpırdatmayıp her şeyi sevgiline bırakmasında patlıyo. Hoş bir davranış değil. Sevgilin de enayi gibi koşturmasın her şeye koskoca abileri var onların da annesi değil mi yani çok saçma
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
ya ondan bahsediyorum işte her şeye benim canım sevgilim koşuyor
Ailesini eleştirmek yerine destek ol sen, bir şey olacağı varsa da olur. Abileri kardeşleri hep evde veya daha erken geliyorlar ama onlara hiçbir zaman bir şey demez diyorsan da belki senin sevgilin daha ılımlıdır, iyi huyludur, ondan isteyebiliyordur.
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
buna alışır yarın bir gün evlensek hep bir şey bekler ben bunu kabul edemem
Ama bunu bu şekilde yapmamalısın. Senden soğur ama ailesini bırakmaz. Bir de iyi bir şey demiş gibi yazmışsın 😁 daha çok sorumluluk alabilir. Farklı yollar dene. Yani sorgulayıcı ol ama saf kal biraz "kız beni değiştirmek istiyor" sezgisi uyandırma.
Olabilir. Abilerin evde değil miydi ki, sen yeni geldin gibisinden... Bir de bunun dengesini de sen sağlarsın. Anneci olmamasını istiyorsan ona nasıl bir erkek olması gerektiğini aşıla. O ışığı gördüm sende 😄
Annesidir onunla ilgilenmeyecek de başka ne yapacak? demek diğer abilerinden hayır yok bu çocuk annesine yardım ediyor, sen de çocuğun üzerine saçma sebeplerle gidip daha fazla canını sıkma bence
Ah canım ya, durumun gerçekten zor 😕 Sevgilinin hem iş hem de evde annesinin talepleri yüzünden yorulması seni üzüyordur tabii. Böyle bir durumda onunla bu konuları sakin bir şekilde konuşmak en iyisi. Belki de ailesiyle konuşup, biraz daha adil bir iş bölümü konusunda anlaşabilirsiniz. Sen de destek olabilirsin tabii ama onun üzerindeki yükü azaltmaya yönelik fikirler bulmak önemli. Ben de sevgilimle bazı şeyleri konuşarak çözüyoruz, her şeyin başı iletişim sonuçta. Umarım bir çözüm bulabilirsiniz 🌸💪
Kadını hastaneyedemi götürmesin? Karısı değilsen karışma hakkın yok haberin olsun
0
4 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Koynuna beni alıcak diyosun nerden biliyosun Bu kadar eminmisin? Annesi bu tavırlarına karşı senden sogutup ayırırsa gidip başkasıyla evlendirirse napicaksın?