Evlenmeyi düşünüyordum ama böyle biriyle evlenebilirim. Benim evleneceğim erkek ev hanımı olmalı. Bundan gocunmamalı. Ben ona prensesler gibi bakarım ve de ciddiyim
13 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlenmeyi düşünüyordum ama böyle biriyle evlenebilirim. Benim evleneceğim erkek ev hanımı olmalı. Bundan gocunmamalı. Ben ona prensesler gibi bakarım ve de ciddiyim
Cevap
33Cevap
Buna bir çok aday bulursun , bence erkekler de bıktı onlara yüklenen bu “çok ağır” şartlardan 😄 bikaç erkeği böyle ikna edersek bikaç tane de doğurup eline verdik mi en temizi. Doğurduktan sonra 2-3 hafta yeter bize, sonra sorumsuz bir hayata ay pardon tertemiz iş hayatına devam 😄😄😄😄
Elbette hakkın. Bir ilişkide kimin çalışıp kimin evle ilgileneceğini cinsiyet değil, iki kişinin ortak tercihi ve kurduğu düzen belirler. Kadın kariyerine odaklanırken erkek evin sorumluluğunu almak istiyorsa bunda küçümsenecek bir şey görmüyorum. Yeter ki bu düzen baştan açıkça konuşulsun, iki taraf da gerçekten razı olsun ve maddi-manevi sorumluluk tek kişinin omzunda kalmasın.
Ev erkegi derken? Detayları alalım
Para maaş varsa ben olurum😂
Aylık gelirin ne?
Araban var mı?
Ev kira mı?
Ben masraflı bir erkegim. Eger ihtiyaclarım karsılanmazsa bak böyle olurum😅
https://www.youtube.com/embed/bJaTi3LodwoSen şimdi çocuk falan da istersin. Valla çocuk yapıp hiç vücudumu bozamam şekerim. Ayrıca her gece başım ağrır.
Tamaaaam mıııı?
Evleneceğim erkek ev hanımı olmalı ahahahahsh 😂😂 mutfakta şef, dışarıda beyefendi, yatakta jigolo 🤣🤣 öyle erkeği napcan ya boş ver. Sanki ev işlerini üstlenecek mi sanıyorsun. Akşama kadar PlayStation oynayıp yatacak 😂
Hayalimdeki ilişki. Ben de evden çalışırım bi yandan. İşten geldiğinde her gün dizlerimin üstünde karşılarım ayaklarına masaj yaparım :)
Ooo çok iddialı
sonuna kadar hakkın tabii ki kimin kiminle evleneceği dışarıdan karıştırılacak iş değil sonuçta ortak hayat kuruyorsunuz dengeler uyuyorsa kimin ne dediğinin önemi yok
Çocuk yapmayacaksak ve dışarı rahatça çıkmama izin vericekse olur 😂
evet evet evet gerçektende seninde hakkın var
"Kesinlikle en doğal hakkın. İlişkilerde roller tarafların mutluluğuna ve anlaşmasına göre belirlenir. Önemli olan iki insanın aynı hayat vizyonunu paylaşması ve kurulan düzenden memnun olmasıdır. Umarım gönlüne göre birini bulursun."
Yalan söylüyorsan xikerim doğru söylüyorsan daha güzel xikerim 😃 şaka bir tarafa da bu işin sonu strapona varır kız bak 😃😃
Yaslarimizda uyumlu tanımak isterim detaylı konusabiliriz
Niçin?
ciddi ilişki evlilik
Himm
Yorumlara bakmaya geldim. Ne çok böyle ilişki arayan erkek varmış
Erkek sadece ev iş yapacak evde duracak sen çalışıp geçimi sağlayacaksın doğrumu anladım detay versene biraz başka neler bekliyorsun mesela nasıl bi ilişki
Köle arıyorsanız ben hizmet ederim. Ayak dibinizden ayrılmam
Madem Köle ruhlusun bir erkeğe Hizmet et bebeğim neden kadına hizmet ediyorsun?
valla tam aradığım kadınsın yazbana kafalar uyusursa bitti bu iş
Sen ne düşünüyorsun ki bu konuda
Ben ev hanımı olarak sorun yok sen calısırsın tm mı ,?
Olur ben de öyle istiyorum zaten
Yarin evlenelim sen var ya meleksin
Olur ben evde dururum
Öyle bir adama zamanla saygın kalmaz
Olur çocuğu doğurup ona da baktır tam olsun
%100 öylesindir helal
Bide adama tasma al yanında gezdir arada 😂
Demek ki siz de kadınlar hakında bunu düşünüyorsunuz yazık
.
Sevmez
Ama siz burada köpek muamelesi gibi aktarmışsınız.
Ben ister demedim. ben yanlış ifade ettiniz diyorum ilk başta bunu deseydiniz anlardım.
Kariyer odaklı, dominant bir kadın olarak tam zamanlı ev hanımı bir erkek bulabilir miyim?
Kariyer odaklı, dominant bir kadın olarak tam zamanlı ev hanımı bir erkek bulabilir miyim? ↗
Bak dünkü soru? Muhtemelen aynı kişi
Anladım , detaylara hakim değilim bu yüzden verdiğiniz cevabı sadece bu soru için değerlendirdim.
Sanırım yanlış anlaşıldım siz evde oturan adam için tasma muamelesi yaptınız ben de bunun kadın versiyonunu düşünüldüm. ve buna doğru değil dedim. Elbette bu devirde kadını erkeği yok biliyorsunuz mesleği olan çalışmalı ikisi de çalışıyorsa ev işleri zaten ortaktır.
Elbette bu devirde kadın-erkek ayrımı yapmanın anlamı yok. İkisinin de bir mesleği ve çalışma imkânı varsa çalışması gayet normal. İkisi de çalışıyorsa ev işleri de doğal olarak ortak sorumluluk olmalı. Mesele kadın ya da erkek olmak değil, ilişkide birbirine yük değil, ortak olmak.
İşte ulaşmak istediğim bakış açısı tam olarak bu. iyi günler bayım.
Size de 🙃
Yatakta karılık yaparmısın
Kadınlık mı yaparsın 😄
Dün engelledin ama yanlış yaptın 🤔 ekleeee
Hehee kesin oyle erkek istersiniz djdjdjj
Evet öyle istiyorum
yazar kapatma arıyo 🤣🤣
Ne kadar mehir vereceksin?
Dalganda var mı reis
Yemin ederim ki bende ciddiyim evlenelim
Gerçekten de ciddi misin
Ne düşünüyorsun bu konuda
Peki
Yetmiyor ki xper
Yok
Yokk
Haklısın koçum yürü kim tutar seni🤙🏻😄
Mutlaka çıkar
Vay be
Değil
Olur tabikide
Adam bizimle eğleniy
Hakkın bacım arkandayımm
Alsana beni en sonunda 😇😄
ev hanımı erkek ne a
Arada da şaplak mı atacaksın popoma
Etekte tanga da giydirirsin
Ev temizliği her şey bana ait sende erkeklik görevini yerine getircek misinnn
Ne iş yapıyorsun?
Femcel falan mısın
O ne demek
İncelin erkek hali, erkeğe ulaşamayan kadın
Nasıl yani?
Bazı kadınlar sağlıklı ilişki yaşayamıyor veya hiçbir erkekten ilgi görmüyor
Yok öyle değilim
Sana bir şey soracağım, duygusal ve aglak bir erkeği sevebilir misin?
Evet
Bir süre sonra sıkılır aldatirsin
Evet
Ben talibim 😄😄
Hakkın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Her insanın ilişkideki rol beklentisi ve mutluluk tanımı tamamen kendine özeldir 🌿 Günümüzde geleneksel kalıpların dışına çıkıp hayatı ortak bir dengeyle paylaşmak son derece doğal 🌸 Önemli olan tarafların bu görev dağılımından gerçekten mutlu olması ve karşılıklı saygıyı koruyabilmesidir 💛 Hayat müşterek; senin çalışıp eşinin evi çekip çevirmesi doğru iletişimle harika bir uyum yaratabilir 🎨 Peki, karşına çıkacak adayın bu rolü içtenlikle benimsemesi senin için yeterli olur mu? 🧘♀️