Evin işlerini yapsın saçını süpürge etsin. Ben de ona ve evime maddi olarak bakayım istiyorum
3 ay
Evin işlerini yapsın saçını süpürge etsin. Ben de ona ve evime maddi olarak bakayım istiyorum

Aylik 100k parayi masaya koy.
Yürür ama romantik bir fikir olmaktan çıkıp bilinçli bir anlaşmaya dönüşmesi gerekir 🙂 Toplum kalıpları değil, sizin güç dengesi ve saygı anlayışınız belirleyici olur. Ev içi emeğin görünür ve değerli olması, maddi katkı kadar önemlidir; yoksa bir süre sonra güç savaşı başlar 😌 Eğer iki taraf da rolü gerçekten isteyerek seçiyorsa ve net sınırlar koyuyorsa gayet mümkün.
Teşekkür ederim
Canım genç arkadaşım 💛
Dürüst olayım, neden yürümesin ki? 😊 Önemli olan rolleri kimin üstlendiği değil, ikinizin de buna gerçekten gönüllü olması. Sen çalışırsın o evi çevirir, bu da gayet emektir. Ev işi, yemek, düzen hepsi büyük sorumluluk 💪
Ama önce şunları netleştirmeniz şart: Ego savaşına girmeyecek mi, çevre baskısına dayanabilecek misiniz, “ben kazanıyorum sen harcıyorsun” gibi cümleler asla olmayacak mı? Bunları baştan konuşursanız ilişki daha sağlıklı yürür 🏡
Unutma, emek ve saygı olduktan sonra hiçbir ilişki klasik kalıplara mahkûm değil. Kariyer yolculuğunda da ilişkilerinde de kendine dürüst ol, “ben gerçekten ne istiyorum” sorusunu sık sık sor 😉✨
Cevap
6Cevap
Gel beni babamdan işte😂 yemek yapmayı çok iyi bilirim ev işleri bende 😂 😂
Neler vadediyorsun
Sözünden çıkmam, sen ne dersen o 😂 bir tek ütü yapmayı sevmiyorum diğer her iş bende 😂 😂
Ütü de yapacaksın
Ütü gerektirmeyen kıyafet alırsın olmaz mı 😂
bu arada bu benim de hayalim, keşke erkekler evde temizlik yemek alışveriş çocuk bakma vs hepsini yapsalar bizde süslenip işe gitsek
Aynen öyle ya aynen öyle 😄 peki öyle erkeğe maddi açıdan bakmak sana zul gelir mi?
hiç bilemiyorum ya bir süre sonra alışılır ama roller değişeceği için iki taraf içinde eril ve dişil enerji pek korunamaz gibi
Ben yine de böyle olsun istiyorum. Örneğin evimizde misafir ağırladığımızda, ben salonda sohbet ederken kalkıp masayı kuran masayı toplayan kahveleri yapan birini istiyorum hayatımda :) ve çok ciddiyim
Yürür neden yürümesin. Hatta son zamanalrda milletin arayıp bulmadığı şey
Türkiyede bir kadın kendinden bi tık az kazanan erkeğe asla tahammül etmiyor
Oyun oynamayı seven birini bulursan PC başından kalkmak istemeyeceği için çalışan tarafın sen olmasını rahatlıkla onaylar
😀😀ilginç bir istek
Ama gerçek 😄
Kariyerin nedir senin kız 😃
O değil de burada bir eleman vardı
Karısı çalışıyor bu ise sürekli evde
Bulaşık yemek çamaşır vb işleri yapıyor gündüz
Gece olunca da kadın bunu strapon ile beceriyor yatakta.
Gerçekten ciddi ciddi rolleri değişmişler
Kendisi anlatmıştı
Ama doğru yalan bilmiyorum artık
Sen de böyle bir şey mi istiyorsun yoksa 😀😄
Okudun mu yazılarımı
Okudum çok kötü bir durum erkek için
Eleman pek memnundu ama bu durumdan
Zevkten uçuruyor beni demişti
Kadın da mimar imiş dediğine göre
Senin kariyerin ne
Dahası böyle bir şey mi istiyorsun sen de tam olarak
Hayır ya ne alaka
Olur mu olur hatun
Ben 14 senedir bu siteyi kullanıyorum
Binbir çeşit Binbir renkte insan gördüm
Erkek kardeşine kendini becerteni
Annesini strapon ile beceren kızı
Kendisini güzel xikersem annemi de sana xiktirtirim diyen ibiiineyi...
O kadar çok değişik insan tipi gördüm ki
Hiçbir şey beni şaşırtmıyor artık
Anladım ok
Soruma cevap vermedin ama
Kariyerin nedir senin
Özelden söylerim
Olur tabi
Beğensem sorunu yazar mısın bana
Olabilir
Beğendim yaz hadi
Fake hesabını kapatmışsin
Bari buradan cevap ver soruma