• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Eğitim & Kariyer

Kadının çalışıp erkeğin yattığı bir evlilik yürür mü?

revizecibaşı
revizecibaşı Takip Et
FenomenYoda Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
16
Yapay Zekaya Sor
Hep erkekler mi kadınları çalıştırmayacak, biraz da kadınlar çalıştırsın.
Evlilik Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• acınındibinde
    acınındibinde Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 75%
    +1 yıl

ben kadrolu öğretmen ya da psikolog olarak atanayım o da atanmamışsa kesinlikle kabul etmezdim şu an ki sevdiğim adama aşkımdan gebersem de evlenmezdim imkanı yok. kaçarım nikah masasından yine de imzayı atmam. tek kabul etmeyeceğim şey bu.

fikrimi sorarsanız yürümez arada işsiz kaldığı zamanlar istisnadır ama tamamen bir kadın üstünden geçinen erkekte ne bileyim insan olarak sakıncalıdır. çünkü erkek ne ev temizliği ne de çocuk bakımında anne gibi olamaz anneyi rahatlamaz tek işe yaradığı konu eve maddi girdi yapmasıdır onu da yapamıyorsa ne bileyim kişilik olarak sorunludur bir erkek bir kere kadına bu yaptığım doğru mu değil mi diye düşünebilmeli. evi kadın temizlesin çocuğa kadın baksın eve de parayı o getirsin. o ilişki ne bileyim olmaz eninde sonunda problem boşanma olur. kadın tükenir. birde evlilik cidden güç bir iş kolay olsaydı erkeği var etmez Allah tek kadını var eder onla hallederdi her şeyi. olabildiğince kadın ve erkek ortak katkı sağlamalı.

4
    13 Yorumla
    • ersoymadrid
      ersoymadrid
      +1 yıl

Erkeği çok beceriksiz anlattın. En iyi aşçılar erkektir. Ben bekar olduğum halde birçok kadından iyi yemek yaparım ve temizliği de söylemiyorum. Ama şu bir gerçek ki annenin yerini bir baba doldurmaz. Babanın yerini de anne dolduramaz.

Yorumla
    • acınındibinde
      acınındibinde
      +1 yıl

@ersoymadrid kahvaltı ve akşam yemeği yapıp evi de temiz tutup çocuğa ben yokken bakıcaksa sorun olmaz canıma minnet. atanmamışsam denerdim bunu. ama hepimiz biliyoruzki erkeklerin çoğu yapmaz bunları. evi kadın temizlesin çocuga kadın baksın evi kadın geçindirsin erkek süs gibi dursun insanlık dışı olur.

fkt ben kadrolu öğretmen ya da psikolog olarak atanayım o da atanmamışsa kesinlikle kabul etmezdim şu an ki sevdiğim adama aşkımdan gebersem de evlenmezdim imkanı yok. kaçarım nikah masasından yine de imzayı atmam. tek kabul etmeyeceğim şey bu.

Yorumla
    • ersoymadrid
      ersoymadrid
      +1 yıl

İlginç. Seven adam atanamadıysa başka bir iş bulur. Bulduğu iş ile belki senden düşük maaş da alabilir. Sen bu durumu da kabul etmessin sanırım. Önceliğin mantık evliliği ama sevgi önceliğin olmaz ise en küçük bir sarsıntı da evlilik dağılır.

Yorumla
    • acınındibinde
      acınındibinde
      +1 yıl

@ersoymadrid benim güven problemim var güvenmem imkansız. ne demişler agzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. o agzın bir yansın hayatta güvenemezsin. zaten kimse kimseye sevgi adı altında da güvenmesin tavsiye etmem. güvenen de her sonucu kabul etmiş sayılır. ama ben resmi olrk o şartlar altında şu an çok sevdiğim adamla evlenmem.

Yorumla
    • Rodeocu10
      Rodeocu10
      +1 yıl

ev temizliğini çok güzel yapan arkadaşlarım vardı, çocuk bakımı konusunda bir şey diyemem, tek işe yaradığı konu eve girdi çıktı demen tamamen vizyonsuzluktur erkek sadece para aracı değildir böyle görüyorsan ciddiyim evlenme

Yorumla
    • acınındibinde
      acınındibinde
      +1 yıl

mantık evliliği yapsaydım atanmaya gerek kalmaz şeyma şubaşı olurdum fkt sevdiğim insanlayım ben. beş kuruşsuzda olsa. ama benden atanırsam resmi bir evlilik isteyemez kabul etmem. yine ilişkime devam ederim sonsuza kdr da beklerim atansın gelsin ama benden atanmadan resmi evlilik beklemesin.

Yorumla
    • Rodeocu10
      Rodeocu10
      +1 yıl

dediğimle ne alakası var senin erkeği soktuğun kalıp saçma

Yorumla
    • acınındibinde
      acınındibinde
      +1 yıl

@Rodeocu10 gerçek hayata bakalım bana öyle olmayan erkek göster de görelim. erkeklerin çoğu sanki evli değilmiş gibi eve para getirdiklerine şükrediyor kadınlar. çocugu yıkayan yediren altını temizleyen ev temizleyen erkek var da ben mi göremiyrm gercek hayatta. erkekler için evlilik bence paha bıcılemez. dusunsene temız bı eve gelıorsn yemegın pısmıs gıysılerın temız ccoocuguna bakan bı kadın aksam ssekkks var yapacagı tek sey eve para gırdırmek. ayrıca sıgortası yatan erkek emeklı olanda o. kadın olmak cok zor. para gırdırmeyeceksenız napcaksınız ınsan utanır bence ben ne ıse yarıyorum dıye. ben ev temızler cocuga bakarım yemek yaparım dersenız hava hos kadın da gıder dısarda calısır. ama gıdıpte kadın eve para gırdırsın cocuga baksın evı temızlesın yemek yapsın bende evde boş boş durayım derseniz bence bir utanmanız lazım ınsanlık dısı olur bu.

Yorumla
    • acınındibinde
      acınındibinde
      +1 yıl

@Rodeocu10 erkekler benim soktugumu dusunduugun kalıbı gerceklestryr gercek hayatta yalan mı? sen sanırım dunyada yasamııyrsn.

Yorumla
    • Rodeocu10
      Rodeocu10
      +1 yıl

bak çok saçmalıyorsun senin göremediğin kadar benim gördüğüm şeyler var kafanda bir tabu var erkekler para dışında çöptür şeklinde ben onu anladım bu gafletten kurtulman lazım, evlenince erkek senin dediklerinin hepsini bir yerde yaparsa çoğu kişiye erkek değildir ve bu baskı oluşturur ama ben mesela bunları elimden geldiği kadar yapıcam toplum ne derse desin, erkekler için evlilik paha biçilemezse kadın için nedir cefa mı? efendi kendine gel ben eşimin çalışmasını sonuna kadar isterim eğer çalışmazsa da ev işleriyle ilgilenir başka seçenek yok ben evde boş durayım tarzında düşüncem yok kadın çalışırsa ev işlerini ortak yaparız dediğim gibi vizyonsuzluğu kenara atın

Yorumla
    • Rodeocu10
      Rodeocu10
      +1 yıl

erkekler dersen tüm erkekleri tanıman gerekir ki bu imkansız ben öğrenci evinde kaldım birçok arkadaşım yapıyordu yani benim yaşadığım ülkeyle senin yaşadığın ülke aynı da sen at gözlüğüyle bakıyorsun

Yorumla
    • acınındibinde
      acınındibinde
      +1 yıl

@Rodeocu10 erkek paradan ibaret olsaydı beş kuruşsuz insanla sevgili olmazdım gider paralı adamla olur nikahta yapardım. sorun para değil. sorun şu ki kimseye yüzde yüz güvenemezsin ha sen güvenirsin beni ilgilendirmez.

Yorumla
    • Rodeocu10
      Rodeocu10
      +1 yıl

bak konuyu değiştirip duruyorsun konu güven konusu da değil tek kalıpta düşünüp saçma sapan örnekler veriiyorsun, sen erkeği para girdisi olarak gördün evet, böyle görüyorsan evlenme hiç ikinize de yazık olur konu paralı parasız adam değil senin erkeği soktuğun kalıp

Yorumla

En İyi Cevaplar

• DusunenHanim
    DusunenHanim Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 69%
    +1 yıl

Birincisi birinin calisip digerinin yattigi bir evlilik diye birsey yok. Normalde erkegin disarida calistigi kadinin ev hanimi oldugu durumda kadin da evde calisiyor zaten.

Ikincisi kadin ve erkek esit filan degildir. Her iki cinsin de fitratina gore sorumluluklari vardir. Kadinin dogum yapma cocuk buyutme durumlari oldugu icin her zaman calismasi mumkun degil zaten. Bu yuzden finansal sorumluluk temelde erkekte olmali. Kadin da cocugu olmadigi ya da buyudugu zaman cocuklarina yatirim amacli calisabilir tabi.

Bahsedilen evlilik tipinin yurumesi icin once erkeklerin cocuk dogurup buyutme fonksiyonuna sahip olmasi gerek. Birileri "hani esiittik" filan demis ama kadin ve erkek deger olarak insan olarak esittir. Sorumluluk konusunda tamamen esit olamayiz.

3
    3 Yorumla
    • selman_kingof
      selman_kingof
      +1 yıl

Kitap yazdı ablamiz

Yorumla
    • merzifonferhat
      merzifonferhat
      +1 yıl

Çok dogru bir laf katiliyorum

Yorumla
    • selman_kingof
      selman_kingof
      +1 yıl

Sorumluluk konusunda eşit olmadığımız için zaten evlenecek ve eğlenecek gibi karakterler çıktı

Yorumla
  • ŤƏĐ_MÒSBÝ
    ŤƏĐ_MÒSBÝ Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 70%
    +1 yıl

Yürüten var bizzat biliyorum. Adam evde çocukla ilgileniyor karısı çalışıyor.

Kendi görüşümü soracak olursan, hiçbir şey yapmadan yan gelip yatmak benim doğamda yok. Ev işleri benim için bir iş değil, sadece bir sorumluluk. Evlilikte ortak yapılır zaten.

Ama benim bir şeyler üretmem ya da bunun üzerinde çalışmam gerekir. Şahsen böyle bir eşim de olsun isterim. Bir hedefi, idealleri olsun; boş insan olmasın. Ev işlerini ortak da hallederiz ya da birini tutarız sorun değil.

1
    0 Yorumla
  • Klasier
    Klasier Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 74%
    +1 yıl

Valla yurtdışında bu model var. Erkekler evde çocuk bakıyor, kadınlar çalışıyor. Stay-at-home Dad mi ne diyorlardı. :D

Tabii, bana göre erkeğin her türlü çalışması gerekiyor ama bilemiyorum, yürütebilenler vardır.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

166

Cevap

215

Cevap

• Tersy
    Tersy Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 48
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Eşitlik önemliyse herkes için geçerli kadın da çalışmalı ki sosyal olsun ve eşit halka sahip olmayı isteyebilsin.

0
    0 Yorumla
  • OzgurGüneş
    OzgurGüneş Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Guzel olur bence ev işleri beni bekliyor :p

0
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Yürümez gdasi ama erkek kadın gibi her işi yapar ise sorun olmaz

0
    1 Yorumla
    • kalbikirikkkbirkiz
      kalbikirikkkbirkiz
      +1 yıl

Abi bir sorum varda yorum yapar mısın?

Yorumla
  • LunaLibeli
    LunaLibeli Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 52%
    +1 yıl

Soruyu soran kişi size ilk basta bir uyarım var. Kadın yatmadı evde evi topluyor, temizliyor, çocuğu varsa ona bakıyor. Bu bir meslektir bilginize. Bazı kadınlar hem ev de hem de dışarıda çalışıyor. Ve erkekler genel olarak yatıyor bizim toplumumuzda. Düşünce sıfır. Ya da utanıyor yapmaktan. Erkeklerin genelinde erkek yatar kadin yapar kafası var. Anlayamadım gitti. Nasil bir düşünce yapısı. Bu zaman diliminde kadın da maaşlı bir iş ve erkek de maaşlı bir işte çalışıyor. Ama kadının maddi durumu iyi ve erkeğin çalışmasına pek gerek duyuluyorsa çocukları küçükse ya da istemiyorsa erkek evdeki işleri yapması gerektiğini düşünüyorum. İş dağılımı yapılıyor sonuçta.

Bazilari da en iyi aşçılar erkekler demis nedenini bilmeyenler adına söylemek istiyorum. Kadının vücut sıcaklığı cok fazla olduğu için bazı yemekler cok hassas hemen pişiyor. Erkeklerin vücut sıcaklığından dolayı daha kolay pişmiyor bazı yemekler bu yüzden erkekler dünyanın en iyi aşçılarıdır. Ama bu aşçılar genelde dünya mutfağı yemekleri bilen her erkek değil.

Biz kadınlar lütfen baska kadınları küçük düşürmeyin. Birbirimize destek olmamiz gerekirken onu yerip kendiniz üste çıkar gibi yapmanız hiç hoş değil. Çirkin tabirler.

Insanların bazı konuları, tabuları aşıp yıkması lazim anca o zaman gerçekten guzel bir hayat yaşarız. Teşekkürler..

1
    1 Yorumla
    • revizecibaşı
      revizecibaşı
      +1 yıl

Ev hanımlarına saygım var ama bir meslek değil gözümde, teşekkürler uyarı için

Yorumla
  • DarkloveMoonshine
    DarkloveMoonshine Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 56%
    +1 yıl

Geriye kalan tek şey sewişmek ve çocuk yapmak ama neden bunlar benim işim bir kere.. kadın bünyesi sonsuza kadar çalışmaya müsait te değil üstelik zayıfız yani herkesin bal kaymak masa başı bir işi olamayacağına göre TABİ Kİ DE YÜRÜMEZ !!
    bir zahmet erkek erkek kadın da kadın olsun 😬

3
    0 Yorumla
  • SmellSmoke
    SmellSmoke Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 90%
    +1 yıl

Eğer eşlerden biri çalışamayacak durumdaysa hastaysa ya da geçici süre işsiz ise diğer eş tabi ki destek olmalı. Ama durduk yere yan gel osman bir çuval bostan olmaz yani. Kimse kabul etmez etmesin de zaten. Herkes kendi ayakları üzerinde durmalı. Keyifli geceler.

1
    1 Yorumla
    • Altin737383
      Altin737383
      +1 yıl

Benim düşüncemi yazmışsınız bende aynı fikirdeyim sizinle

Yorumla
  • hsılaa
    hsılaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 75%
    +1 yıl

Kadının çalışıp erkeğin yattığı, erkeğin çalışıp kadının yattığı evlilikle eş değerdir. Çalışmayan/ çalışamayan elinden geldiğince evdeki işleri çekip çevirmelidir eğer beraber bir yola başlıyorsanız kendinizden de ödün vermeniz gerekiyor eşiniz ne sizin hizmetçiniz ne de banka atmniz iki cinsiyetin de bir şeylerden ödün vermesi gerekiyor

0
    0 Yorumla
  • doucett
    doucett Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 43%
    +1 yıl

Kadinin calismasiyla evlilik yurumez. Cunku kazanclari kiyafetlerine kuaforlerine makyaj ve bakim malzemelerine anca denk geliyor. Bir de bunlarin is arkadaslari kankilerinin bitmek bilmez ozel gunleri davetleri var ki oralari kredi kartiyla karsiliyorlar. 🤣

0
    0 Yorumla
  • Güzel-Sokağı
    Güzel-Sokağı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 63%
    +1 yıl

Eğer hastalık durumu yoksa erkek çalışmalı.
    Yoksa kadınların hem çalışması hem eve bakıp ortalığı toparlaması çok yorucu olur.
    Her iki insanın görevi vardır erkek çalışır eve bakar gücü yettiği sürece.
    Kadın da evi toparlar ayakta tutar.
    Allah zaten rızkı verir.
    Onlar sadece iyi olmaya baksınlar..

0
    0 Yorumla
  • sörfçükız
    sörfçükız Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 52%
    +1 yıl

Ben diyetisyenlik okudum 3 dil biliyorum otelde animatörüm kendi mesleğimi yapacam inşallah erkek arkadaşım ise lise okumamış meslegi bile yok bisiklet sporuyla uğraşıyor ama ben onun kalbine aşıgım birlikte olursak herşeyi aşabiliriz el ele olunca insan herşeyi aşar para pul yalan bunlar parayla mutluluk olmaz olsada gecici olur sonuna kadar sevmeli insan özlemeli...

0
    10 Yorumla
    • sörfçükız
      sörfçükız
      +1 yıl

Kimse benim bankamatigim degil ben zaten güçlü bir kadınım seviyorum seviliyorum gerisi geliyor zaten avuç içlerine aşıgım o insanın gözlerine bakışına ❤️ aşka geldim hahaahaha

Yorumla
    • sörfçükız
      sörfçükız
      +1 yıl

Belki de sonsuz bir aşk olmayacak bir gün bitecek güzel şeyler hep biter ama iz bırakın arkadaşlar insanların hayatında kalite bırakın açgözlü olmayın.

Yorumla
    • hakso
      hakso
      +1 yıl

Ya Allah'ım ağlayacağım senin kalbin ne kadar güzel yahu...
      Allah mutluluğunuzu bozmasın yüzün hep gülsün inşallah

Yorumla
    • sörfçükız
      sörfçükız
      +1 yıl

Bunlar samimi sözler ☺️ teşekkür ederim umarım sende hep mutlu olursun

Yorumla
    • mert_22
      mert_22
      +1 yıl

aferın sana yuz puan

Yorumla
    • Alfonso_Jorge
      Alfonso_Jorge
      +1 yıl

@hakso kız kafayı çizmiş zannediyor ki sonsuza kadar böyle olacak. Bu tarz tiplerin sonu hep hüsran...

Yorumla
    • sörfçükız
      sörfçükız
      +1 yıl

Pardon ama zaten orada belirtmişim demişim ki belkide bir gün biter..

Yorumla
    • Alfonso_Jorge
      Alfonso_Jorge
      +1 yıl

Belkisi yok kesin. Bugünden ileriyi düşünsen iyi edersin.

Yorumla
    • sörfçükız
      sörfçükız
      +1 yıl

Ne kadar fesatsin ya

Yorumla
    • Alfonso_Jorge
      Alfonso_Jorge
      +1 yıl

Fesatlık değil tecrübe.

Yorumla
  • eşekliprens111111
    eşekliprens111111 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 39%
    +1 yıl

Yürür... Bir kere bir programa evli çift çıkmıştı... Adam çalışmıyor eşi çalışıyordu... Adam ev işlerini yemek bulaşık falan yapıyordu.. ve eşi De adamı çok seviyordu.. ama adam evdeki tüm işleri yapiyordu ve adam diyordu ki.. eşim benim evimin direği.. 😂😂

Yani bence yürür. Böyle evliliğe De sıcak bakarım tabiki 😂😂

0
    0 Yorumla
  • darkleyl96
    darkleyl96 Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 473 cevap paylaştı.

Hayır yürümez bence ev işini kim yapacak? kadın hem çocuk doğurup ona bakacak hem de çalışacak saçma bence.. Erkek çalışır yuva kurar kadında kurulan yuvaya bakar düzen verir yaratılış kanunu bu ama kadın illa da çalışmak isterse o ona kalmış şahsen ben istemem eşimle gezmek güzel bir hayat yaşamak varken

0
    0 Yorumla
  • DiLaBah
    DiLaBah Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 68%
    +1 yıl

One Tree Hill görseli mi o :o <3 Peyton ve Brooke. soruya gelince normalde olur ama Türkiye'de olmaz. Çünkü burda bir erkek ve kadın evlenmez bir kadının ailesi ve bir erkeğin ailesi evlenir. Onlar içine eder evliliğin

2
    0 Yorumla
  • ŞekerlibibeЯ
    ŞekerlibibeЯ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37 , eic 77%
    +1 yıl

Hiç pembe lenslerle bakamıyorum aşk vb ilişklere. Ben sabahtan akşama kadar çalışıyorsam erkekte çalışacak kariyerinin ne olduğu önemli değil taşı sıksın suyunu çıkarsın gerekirse pazarda limon satsın

2
    0 Yorumla
  • oziiyaman
    oziiyaman Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Madem ülkemizde eşitlik var madem kızlar erkekler eşite madem erkek it gibi çalışıp kadın ev işleri yapıyorsa bence kadınında çalışıp erkegin ev işi yapmasında sakınca yok ha bana sorarsanız benim karım çalışamaz 😂😂😂

0
    2 Yorumla
    • revizecibaşı
      revizecibaşı
      +1 yıl

sana sormuyoruz, karın da sormayacak

Yorumla
    • Altin737383
      Altin737383
      +1 yıl

Neden böyle düşünüyorsun neden kadın çalışamaz? Kadın nin eve ekmek götürmeye hakkı yok mu

Yorumla
  • spritum1
    spritum1 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 73%
    +1 yıl

Tum ev işlerini yapacak, aynı zamanda çocuklara layigi ile bakabilecekse hiç problem değil. Ama eminimki bunları yapmak, çalışmaktan daha zor gelecektir.
    En iyisi iki taraf çalışın, her işi de ortak yapsın

0
    1 Yorumla
    • cabukisim
      cabukisim
      +1 yıl

bulaşıkları ve çamaşırları makinaya attıktan sonra müge anlıyı seyreder; sonrasında komşuya fiskosa gider; daha sonra evlilik programlarını takip ettikten sonra çocuk okuldan gelir... ertesi gün de başka bir çalışan kadına karısından aldığı parayla evi temizletir... süper hayat valla

Yorumla
  • AELORA
    AELORA Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 76%
    +1 yıl

Çalışamaması için bir engele sahipse eğer o evlilik çokta güzel yürür ama eli ayağı tuttuğu halde evde yatıyorsa bir insan cinsiyet fark etmeksizin yürüyeceğini düşünmüyorum , o kadar eşitiz diye savunuyoruz sonuçta:)

0
    0 Yorumla
  • Nasilolsaacabaa
    Nasilolsaacabaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 71%
    +1 yıl

Mesela Adam çabaliyor uğraşiyor is bulabilmek icin kadin sorun çikartmaz sonucta cabaliyor. Ama adam zaten eşim çalisiyor amaaan diyip yan gelip yatarsa bir saatten sonra kadin da musamaa gostermez yüzüne vurur ee sonra mahkeme mahkeme gezerler artik

0
    0 Yorumla
  • HERODİAS
    HERODİAS Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37 , eic 46%
    +1 yıl

olur.. çok da güzel olur. niye yürümesin bal gibi de yürür. Karım çalışmamı istemiyorsa ve benim maaş ikimize de yeter tatile de gideriz. derse abi!! Daha ne istiyim lan. İlişkiyide gayet güzel yürütürüz.

0
    0 Yorumla
  • Sonay_96
    Sonay_96 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 41%
    +1 yıl

sanki kadin evde bacaklarini uzatıp keyif yapıyor. bunun temizliği yemeği. çocuk bakmasi.. kocayla ilgilenmesi. misafr ağırlamasi. hastayken bile ayakta olmasi. bunlar iş değil. zaten. ben calisan bir bayanim ama ev hanimliği zor zanaat.

0
    0 Yorumla
  • mels_t
    mels_t Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33 , eic 50%
    +1 yıl

Siz hiç bir tepki vermeseniz bile çalışmamaktan bizzat erkeğin kendisi rahatsız oluyor zaten bir süre sonra psikolojisi bile olumsuz etkilenir çünkü aslında çalışmak sadece para için yapılan bir eylem değildir özgüveni de yükseltir.

0
    0 Yorumla
  • cerennnnylmz
    cerennnnylmz Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Hayir. Hiç bir kadın eli ayaği tutan erkeğe bakmaya mecbur değil erkek sonuçta her işi yapar kolay is bulur becerir. Evde oturan erkege erkek demem ben tabi boşa dünyaya gelmiş varlık olur. kadınlar değerlidir.

1
    0 Yorumla
  • armahoras
    armahoras Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 48%
    +1 yıl

artik bu devirde oyle bir hale geldikki, erkekler is bulamiyor, kadinlara her turlu destek veriliyor, artik kadinin yerini erkek, erkeğin yerini kadin aaya basladi, o yuzden gayet normal bence..

1
    1 Yorumla
    • armahoras
      armahoras
      +1 yıl

bu arada şahsen, yalnız yaşaya yaşaya evin her turli işlerinden anlarim ve zamaninda cocukta baktim. 😂

Yorumla
  • yikik16
    yikik16 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Kardeşim karakter meselesi, kadının yaptıkları bir süre sonra sana batmaya başlar. Çünkü kendini ise yaramaz biri olarak görürsün. Bu muhabbet kadınlarda da aynı bence. Ailemden erkek arkadaşımdan para istemektense giderim kendi paramı kazanıp ayaklarımın üzerinde dururum kendime saygım artar.

1
    0 Yorumla
  • İremranaa
    İremranaa Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27 , eic 56%
    +1 yıl

Hayır tabiki eşitlik ön planda olmalı eve ekmek getiren evin reisi olmamalı iki insanda elinden geleni yapmalı

2
    2 Yorumla
    • cabukisim
      cabukisim
      +1 yıl

kim olmalı evin reisi?

Yorumla
    • cabukisim
      cabukisim
      +1 yıl

@İremranaa
      aile reisliği ne ifade ediyor sana?

Yorumla
  • kimyonlunar
    kimyonlunar Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 40%
    +1 yıl

Yürümez bu evlilik eğer yürüyorsa kadındaki Eyüp sabrıdır diyim ama yürümesi için bir sebep yok

1
    0 Yorumla
  • Konusgan_jaja
    Konusgan_jaja Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 32%
    +1 yıl

Erkek çalıştığında kadın yatıyor mu ki evde🤔
    Kadın çalıştığında erkek evde kadının sorumluluklarını paylaşmışsa neden olmasın Ki?

2
    1 Yorumla
    • sadakat-mm
      sadakat-mm
      +1 yıl

tebrikler güzeldi

Yorumla
  • janejane
    janejane Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 54%
    +1 yıl

olması gereken bu ne kadın ne erek yılarca emek verdi sevdiği işini bırakmak zorunda değil karşılıklı uyum ve anlayışla iki parterde işini idame etitirebilir

0
    1 Yorumla
    • janejane
      janejane
      +1 yıl

yani olması gereken berber yürütmek işi ne kadın ne de erekek tek taraflı bir şey yapmamlı hayat birlikten oluşır bir tarafa yük yüklemek ne kadar doğru?

Yorumla
  • cankızsevda
    cankızsevda Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl

eğer kadın çalışıp eve bakacaksa neden gereksiz yere üstüne yük alsın ki. çalışıp çabalıyor bir de başkasına mı bakacak? bekar otursun daha iyi. ya da en azından iki taraf eşit şekilde çalışıp çabalasın. kimse kimseyi kısıtlamasın.

0
    0 Yorumla
  • bade90
    bade90 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 43%
    +1 yıl

olur anam o da olur çoğu kızımız erkeklerimizden daha adam daha delikanlı biz çalışırız siz ev temizleyin yemek yapın adam olamıyorsanız evlenmeyin kardesim

0
    0 Yorumla
  • Blacknight71
    Blacknight71 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 67%
    +1 yıl

şimdi seviyorsa her şey olur bilmem ne gibisinden şeyler çıkar ama bu durum illa ki hem erkek hem kadın psikolojisinde ilerde ister istemez pürüz yaratır olmaması gereken bir surumdur

0
    0 Yorumla
  • calaraoswald
    calaraoswald Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 53%
    +1 yıl

Iki insan birbirini sevdiği zaman herşey olur valla.

3
    1 Yorumla
    • iamkullanıcıkız
      iamkullanıcıkız
      +1 yıl

+1.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yürümüyor maalesef. Problem olan ise kariyerli olanin bunu mesele ettiginden değil olmayanin kendini onun yanında kötü hissetmesinden kaynaklandığı düşünüyorum.

3
    0 Yorumla
  • everkeğii
    everkeğii Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 726 cevap paylaştı.

Ben tam olarak böyle bir eş istiyorum , tabiki de ev işleri bana kalacak böyle bir durum da ama bence sorun değil

1
    0 Yorumla
  • SG1977
    SG1977 Takip Et
    Bilge Yaş: 48 , eic 61%
    +1 yıl

Yürümedi. Ben calistikca Kahveden kumar masalarindan evin yollunu bullamadi. Senin maasin iyi diye kiskanclik oldu.

1
    0 Yorumla
  • justunicorn
    justunicorn Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 54%
    +1 yıl

O zaman o temizliği falan yapsın, ev işleri ona ait😃Yani çok saçma olur bence. İki tarafta çalışmalı, ev işlerine yardımcı olmalı.

1
    0 Yorumla
  • _король
    _король Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 51%
    +1 yıl

Böyle teklifler bana geliyor. Sen yat evde ben çalışıp sana bakayım diyorlar ama ben sıkılırım ya :D yürümez yani. Sıkıntıdan kavga çıkar. :D

1
    5 Yorumla
    • Kawasaki_Ninja
      Kawasaki_Ninja
      +1 yıl

Kavga çıkarsa sakın haksız duruma düşme :) karşı taraftan tazminat ve nafaka talep ederiz. 😂💦🤣💦

Yorumla
    • _король
      _король
      +1 yıl

@Kawasaki_Ninja hahaha 😄 tamam

Yorumla
    • Kawasaki_Ninja
      Kawasaki_Ninja
      +1 yıl

Eğer yüklü miktarda tazminat alırsan paraları ezmende seve seve yardımcı olurum :))

Yorumla
    • _король
      _король
      +1 yıl

@Kawasaki_Ninja bende onu düşünüyordum şimdi. Allah razı olsun abi djsldjsjd

Yorumla
    • Kawasaki_Ninja
      Kawasaki_Ninja
      +1 yıl

😂🤣💦😂💦🤣💦

Yorumla
  • M_A_D
    M_A_D Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27 , eic 43%
    +1 yıl

Para varsa veya yoksa farketmezz
    Ben kıyamam çalışmasına
    Fakat kadınların bir kariyere sahip olması çok güzel

1
    0 Yorumla
  • Bayankocagozlu
    Bayankocagozlu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26 , eic 51%
    +1 yıl

İnsandan insana değişir bu yürür ya da yürümez gibi bir çıkarımda bulunamam bugün başka birine tuhaf gelir başkasına da normal gelir bilemeyiz

1
    0 Yorumla
  • Tözel-Harekatçı
    Tözel-Harekatçı Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Erkeğin çalışıp kadının yattığı ilişkiler yürüyorsa bu da yürür.

3
    3 Yorumla
    • arzu13345
      arzu13345
      +1 yıl

Mantıklı

Yorumla
    • Tözel-Harekatçı
      Tözel-Harekatçı
      +1 yıl

İlla bir tarafa yüklenmemek lazım. Kadının yan gelip yatması da doğru değil. Ama bunu erkek yapınca onursuz oluyor.

Yorumla
    • arzu13345
      arzu13345
      +1 yıl

Haklısınız cidden

Yorumla
  • TürkKızıyız
    TürkKızıyız Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 42%
    +1 yıl

Evde kimse oturmasın herkes hayata istediği yerden katılsın. :)

2
    0 Yorumla
  • dirokfdn18
    dirokfdn18 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 56%
    +1 yıl

Asla yürümez biri az maaşlı biri çok maaşlı yürür ama bir taraf işsiz asla yürümez bence

2
    5 Yorumla
    • UğurKoç_
      UğurKoç_
      +1 yıl

Yürür be nolacak

Yorumla
    • dirokfdn18
      dirokfdn18
      +1 yıl

Yürümez çünkü o kadın hem çocuklara bakacak hem evi geçindireck hemde evi temizleyecek robotmu o kadın?

Yorumla
    • UğurKoç_
      UğurKoç_
      +1 yıl

Gerekirse robot olacak😅

Yorumla
    • dirokfdn18
      dirokfdn18
      +1 yıl

O zaman kendine robot birini bul!

Yorumla
    • UğurKoç_
      UğurKoç_
      +1 yıl

Bencede senin gibi :)

Yorumla
  • Şizo1frenteyze
    Şizo1frenteyze Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 70%
    +1 yıl

İkiside insan değilmi yoksa ben mi soruyu yanlış okudum

0
    2 Yorumla
    • revizecibaşı
      revizecibaşı
      +1 yıl

Erkeklere gönderme yapmıştım, yanlış okumamışsın da yanlış anlamışsın herhalde. :)

Yorumla
    • Şizo1frenteyze
      Şizo1frenteyze
      +1 yıl

Yok yni şöle bnce normali böyle olması lazım çünkü kadınlar daha zeki 😄😀

Yorumla
  • Kimbupınar
    Kimbupınar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 76%
    +1 yıl

İş arayıp bulamıyorsa eğer yürür tabii ki ama adam keyfi yatıyor ben eşek gibi çalışıyorum o çatır çatır yiyorsa defolsun.

0
    0 Yorumla
  • Leolicufer
    Leolicufer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48 , eic 52%
    +1 yıl

Avrupa ve Rusya gibi ülkelerde çok sık görülen bir durum. Ülkemizde nadir. Türk erkeğinin karakterine uygun olmayan bir evlilik... Bizde yürümez.

0
    0 Yorumla
  • Pisi-cik2
    Pisi-cik2 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 33%
    +1 yıl

Bence yürür bunun örnekleri Turkiyede dahi var
    Yatmaktan kastim ev işleri ile ilgilenmek çocuk bakmak tabiki

0
    0 Yorumla
  • jellybeann
    jellybeann Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 58%
    +1 yıl

Erkekler evde durum ev işlerini yapıp bir de kadının eve para getirmesini kaldırabilirlerse neden olmasın

0
    0 Yorumla
  • birmahluk
    birmahluk Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 53%
    +1 yıl

Her iki kişide çalışmalı, cinsiyetçilikten bir çıkalım artık yeter ya. Penisin var sen çalışıcaksın vajinan var sen evde çocuk bakıcaksın...

0
    0 Yorumla
  • UmutCukk
    UmutCukk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 68%
    +1 yıl

Kişiden kişiye değiklik gösterbilir bence bir erkeği böyle kabullenecek kadın varsa erkek zaten okeydir 😂

0
    0 Yorumla
  • skipper-trainer
    skipper-trainer Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36 , eic 72%
    +1 yıl

Ne yani haftada toplam 8 saat çalışıyorum diye benimle evlenmeyecek misiniz? Ya da home office çalışıyorum diye.

0
    2 Yorumla
    • yıldızkayması
      yıldızkayması
      +1 yıl

Haftada sekiz saat ne işi yapıyorsun

Yorumla
    • skipper-trainer
      skipper-trainer
      +1 yıl

Antrenörüm. Futbolcular için özel koçluk yapıyorum

Yorumla
  • ahhbukizlar
    ahhbukizlar Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 31%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Geçen haberleri izlerken denk geldim, ev erkeği diyorlardı. Benim yaşam tarzıma ters bir durum.
    Kadın çalışmak istiyorsa çalışabilir

0
    0 Yorumla
  • isparos
    isparos Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 60%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 470 cevap paylaştı.

Bence yürür evde çocuklara baksın ne olacak :)) Ben olsun isterdim ,
    düşünsenize çok eylenceli bu durum ahahhaha : )))))

0
    1 Yorumla
    • sadakat-mm
      sadakat-mm
      +1 yıl

valla bana uyar.

Yorumla
  • experienced16
    experienced16 Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 62%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 301 cevap paylaştı.

.

Yürümez.

Hiç bir şansıda yoktur,

Hatta zerre kadar şans yoktur.

Kadında bir yere kadar taşır sonra oda bırakır.

.

0
    0 Yorumla
  • Anrose
    Anrose Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 56%
    +1 yıl

Kariyerli erkekle işsiz kadının yaptığı evlilik yürüyorda bu niye yürümesin. İşsiz olup iş bulamayacağı anlamına gelmez.

0
    0 Yorumla
  • kasabanın_şerifi
    kasabanın_şerifi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 32%
    +1 yıl

Evinin erkeği eşinin kocası olsun sadece eşiyle ilgilensin çiçekler alsın şiirler okusun guzel hayal aslinda

0
    0 Yorumla
  • nuricandede
    nuricandede Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

bilerek yapıyorsa ben o erkeğe erkek demem yürümez evlilik zaten
    adam hastalanmıştır
    kaza geçirmiştir. yatağa makkum olmuştur. kadın bakmakla mükellef

0
    0 Yorumla
  • serdarakkus7222
    serdarakkus7222 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Gercekten ask varsa mumkun ama adamin belli bir sebebi olmali yoksa esi calisip kendisi yatan adam degildir.. hastaligi vardır yardimci olmasi lazim ama lakim bu devirde oyle bir kizi bulmak cok ama cok zoe

0
    0 Yorumla
  • Ruyanurrr
    Ruyanurrr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Ataerkil bir toplumda yaşadığımız için erkek gururuna yediremez kavgalar sonrası ayrılık gerçekleşir diye düşünüyorum.

0
    1 Yorumla
    • Rodeocu10
      Rodeocu10
      +1 yıl

ataerkillik erkeğe de zarar verin bilgilenin

Yorumla
  • aliysr
    aliysr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

erkegin calisip kadinin yattigi evlilik yuruyorda kadinin calisip erkegin yattigi evlilik neden yurumesin?

0
    0 Yorumla
  • handaa
    handaa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 50 , eic 38%
    +1 yıl

Kadın sürekli yatmıyordur, çocuklarını eğitiyor evi ile ilgileniyordur.

1
    3 Yorumla
    • cabukisim
      cabukisim
      +1 yıl

bulaşıkları ve çamaşırları makinaya attıktan sonra müge anlıyı seyrediyordur sonrasında komşuya fiskosa gidiyordur; daha sonra evlilik programlarını takip ettikten sonra çocuk okuldan geliyordur.. ertesi gün de başka bir çalışan kadına kocasından aldığı parayla evi temizletiyordur... evet ya yatmaya pek vakit kalmadı çok yorucu

Yorumla
    • handaa
      handaa
      +1 yıl

@cabukisim bu kadar şikayetçi isen karını çalıştırcaksın

Yorumla
    • cabukisim
      cabukisim
      +1 yıl

valla çalıştığı da oldu o zaman durum daha kötü... o zaman da kadın "bu benim param" der ve eve sanki lutfeder gibi alışveriş yapar; kazandığını kendsine harcar... ekonomik yük yine erkeğin sırtında kalır bir de üzerine "ben dışarda çalışıyorum yoruluyorum" diyerek bulaşık makinasından tabakları da benim indirmemi bekler... ne oldu? karım çalıştı diye yüküm azalmadı daha da arttı

Yorumla
  • Devamını Gör (321)
Devamını Gör(366)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Kadının çalışıp erkeğin yattığı bir evlilik yürür mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadının çalışıp erkeğin yattığı bir evlilik yürür mü? 5 cevap verildi
Kadının çalışıp erkeğin yattığı bir evlilik yürür mü? 40 cevap verildi
Sadece kadının çalıştığı bir evlilik yürür mü? 28 cevap verildi
Sadece kadının çalıştığı bir evlilik yürür mü? 146 cevap verildi
Kadının çalışıp erkeğin yediği evlilik yürür mü? 9 cevap verildi
Erkeğin mesleği ve kadının mesleği uyumlu değilse evlilik olur mu? 3 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sosyal medya 5 litrelik su şişesiyle sınava giren genci konuşuyor! Siz de çok su içiyor musunuz?
  • Dikkatli biri misin?
  • Sevmek mi, gitmek mi?
  • Geçmeyen ağrınız var mı?
  • Zaman herşeyin ilacı mıdır?
  • Ne dinliyosun şu an?
  • Gücünden emin misin?
  • Uyandiginizda karsinizda biri olsaydi ne yapardiniz?
  • Oyunlar da En sinir bozucu olan durumlar nedir size göre 😅?
  • Saçma sapan giyindiğin oldu mu tahmin edeyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨