Artık YÜRÜYECEK.. Küreselciler denilen ve dünyayı yöneten tarikatın Yeni DÜnya Düzeni projesi zaten şu an işliyor. Erkekler 2. sınıf vatandaş yapılacak ve kadınlarla erkeklerin ROLLERİ yer değiştirecek bu yeni dünya düzeninde. Bu amaçla TVlerde internette medyada sürekli TEK TARAFLI propagandalar ve reklamlar yapılıyor (artık TVde reklamlarda erkek çocuğu YOK TV oyuncu olarak oynatmıyorlar ya da 1tane2tanezar zor ama 10 tane kız çocuğu görüyorsunuz)
Normal bilinen dünya düzenin erkeğin ve kadının kimliği rolleri karakteri belliydi fakat KÜRESELCİLER denilen şeytanın tarikatı dünyayı alt üst etmek için geiyor. Artık erkekler ekonomik olarak çökerken batarken maddi sorunlar yaşarken kadınların hertürlü önü açılıyor ve kadınlar TEK TARAFLI olarak yükseltiliyor destekleniyor iş olanakları spor medya vs vs. Bunların hepsi erkekleri batırmak geri çekmek ve 2. sınıf vatandaş yapma amaçlı olarak tezgahlanıyor projelendrililiyor. Bu kadar büyük projemi olur diye soranlar olacaktır.. Mason tarikatlarının nasıl bir şey olduğunu bilmeyenlere Masonların AĞA BABASI konumundaki DEV Küreselciler Şeytanın tarikatını n eolduğunu anlatmak tabiki imkansız ve boş.. bazı insanlar halaa kadınlara hak verildi , erkekler bu durumu çekemiyorlar falan filan zırvalayacaklar :-) beyinleri zekaları okadar küçük resm ebaktıkları için büyük resimde nele roluyor görebilecek akılları YOK. Küreselcilerin esas amacı artan dünya nüfusunu AZALTMAK , bu amaçla pek çok koldan farklı projeler yapıyorlar.. Eskiden sağ-sol savaşı vardı artık bunu kadın-erkek savaşına dönüştürdüler ve kadınlarla erkeklerin arasını9 açacak hertürlü çalışma proje propaganda günümüde heryerde tüm dünyada ve Türkiyede yapılıyor bilerek ve isteyerek. Bunun sonucu olarak artık kadınlar ve erkekler eskiden olduğu gibi SOLcular ve SAĞcılar olarak cephelenecek. Birbirine düşman edilecek, insanların aklı bu kadar ucuz ve büyük resmi göremeyecek kadar aciz. Kadınlarda verilen gazı okadar güzel benim seyip aldılarki etrafta görüyorum.. havalara girdilerçok mutlular TVde iş olanaklarında sporda orada burada bize erkeklerden çok daha fazla çok büyük bir destek var diye sarhoşluk içindeler :-) ne güzel ne güzel.. burdaki amaç hali hazırdaki mevcut iş olanaklarını spor olanaklarını çalışma olanakları erkeklerden alıp kadınlara vermek ve erkekleri işsiz amaçsız çağresiz PARASIZ bırakmak ve ekonomik olarak etkisiz eleman yapmak. Bu durumu zaman içind eherkes zaten görecek ve anladıklarında iş bitmiş sistem çökmüş olacak.. PArasız pulsuz amaçsıuz kalan erkekler artık EVLENMEYECEKLER , sevmeyecekler.. sevselerde erkeklerin evlenecek aile kuracak ailesine bakacak PARASI olmayacak. BBunu herkes bilir = bir kadın erkekten fazla PARA kazanıyorsa zamanla o ilişki PATLAR BİTER , çünkü kadınlar erkeğin kendisinden daha zengin olmasını isterler, kendisinden fakir olan bir erkeği kadınlar aciz yetersiz EZİK olarak görürler. Şekil-A'da buna bir örnek = "Sadece kadının çalıştığı bir evlilik yürür mü?" tabiiki YÜRÜMEZ !!! kadını erkekten fazla kazandığı ilişkide erkek etkisiz eleman aciz duruma düşüceği için bu iş bitmiştir. Günümüzde ben PARAya önem vermem sevdiğim erkek daha önemli diyen bir kadın varsa YALAN söylüyordur ya da modern medeni kapitalist dinsiz şehir hayatında uzak köyde doğal hayat yaşıyordur. Bir erkek aslaaa kendisinden fazla kazanan bir kadına güvenip evlenmeyi aile olmayı bencede düşünmemeli ! kadının doğasında kendisinden düşük ACİZ erkeği sevmek YOK , bunu denemek isteyenler dönüp dolaşıp yine her yolun ROMA'ya çıktığını ergeç anlayacaklardır sadece ZAMAN farkeeder okadar.
Küreselciler ve Yeni-Dünya-Düzenini anlamayan bilmeyenler araştırmayanlar için bu konu çok sade basit ve gündelik bir konu.. bi rilişkide kadını işi var erkek işsizse o ilişki yüyürmü :-) ? yürür mü sizce? ERKEK İŞSİZ bırakılmış , aradığı işleri bulamıyor ya da bulduğu işler AZ MAAŞLI ama kadın ZENGİN bol maaşlı güzel iller yapıyor..
olaya bak ÇAY demle !30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYürümez, kadın erkek eşit değildir aksine erkek büyüktür bunu kadınlarda itiraf ediyor artık. Beraberlik kadınların hoşuna gitmedi kendilerini geriye çektiler eril dişil diye kavramlar yarattılar. Şimdi burada bir hileleri var cinsiyet rollerini erkeğe yeniden atarlarken kendilerine bir sorumluluk almıyorlar birlikte yaparız diyorlar ama yok öğle dünya. Şahsi erkeğinize hizmet edeceksiniz oda çalışıp size bakacak. Tabi size hiç çalışmayın demiyorum çalışıcaksınız. Tek başına geçinmek zor ama önceliğiniz kocanız, onun sağlığı ve keyfi olacak!
22 Yorumla- +1 yıl
Kocamızın da önceliği biz olcaz!
Cevap sahibi+1 yıl@zéliepatrician elbetde
+1 yılÖyle bir evlilik var, Yengem çalışıyor dayım evde tüm gün yatıyor, şişko, obez, danasını bile beslemekten aciz, aç bıraktı öldürdü danasini, yengem ve çocuklar evi terk etmişti, sokaklara düştü milletten yemek dilendi ha evlilik yürüyor mu yürüyor ama nasıl yürüyor kendi çocukları ve eşi bile dışlıyor Hep sürekli hakaret görüyor onlardan, arabasız bir yere gitmiyor Şişko bir halta yaradığı yok milletten sigara borç para dileniyor, komşunun meyve sebzelerini caliyo, Üstü başı da Leş gibi kokuyor banyoda yapmıyor domuz gibi kokuyor
10 Yorumla
+1 yılFiziki çalışma mı, yoksa manevi çalışma mı? Eğer maneviyse çok zor yani illâ çiftlerden biri aldatır ama fiziki çalışmaysa bence tamamen şartlara bağlı lavuk evde keyfi yatıyor, karısına köle muamelesi çekiyorsa veya daha beteri madde kullanıyorsa ahlak ve kişilik bakımından lavuğun zayıf biri olduğunu gösterir o yüzden o evlilikten çok bir şey beklememek lazım ama eğer adam iş kurmuş bazı aksilikler sonucu batmış veya ciddi bir hastalık geçirdiği için anlık olarak çalışamıyorsa yürütülmesi gerekir bence
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır yürümez elbette
10 Yorumla Sadece erkeğin çalıştıkları yuruyorsa, sadece kadının calistigi neden yürümesin? Kayinbabam epilepsi nobetlerinden malûl emekli olmus esim daha çocukken, sonra hic de nobet geçirmemiş. Kaynanam calisiyordu biz tanistigimizda yillarca imrendim onlara. Kaynanam isten geleceği zaman kayinbabam cikar kapının önünde onu beklerdi. Esyalarina yardim eder, herseyi beraber yaparlar evde. O kdar guzeller ki. Simdi kaynanam da emekli oldu ikisi evdeler yine herseylerinde beraber hareket ediyorlar. Gönüller bir olsun dedikleri durum bence onlarınki. Herkesin kalbince olsun..♥️🌺
42 Yorumla- 1 yıl
@Pocophone kesinlikle.
+1 yılYürür neden yürümesin.
Erkek ev işi yapıyor çocuklarına bakıyor.
Kadında bankada çalışıyor..
Gayet mesut mutlu yaşıyorlar.
Gerçi dışardan öyle görünüyor.
İç dünyalarını bilmemekle.
Tabi sizinde aynı mutluluğu yasayabilme ihtimaliniz mevcutmu bilemem
İlk duyduğumda ve gördüğümde biraz garipsemistim.
Ama adam bir yemek yapıyor , evlerine girdim bir temiz yok böyle bir şey.
Dediğim gibi genelleme yapamam.
Fakat gördüm oluyormuş.
Ülkemiz için alışılmış bir şey değil evet.10 YorumlaHem de öyle güzel yürür ki erkek evde temizliğini yapar yemeğini yapar utüne kadar yapar akşam önüne yemeğini de koyar bütün gün evde sıkılıyorum diye şikayet de etmez ben neden dışarı çıkartmıyorsun diye sana kızmaz başını ağrıtmaz hem senin için de iyi olur gidip adamın başını ağrıtmasın bütün günün yorgunluğuyla adamın kafası rahat fıstık gibi dizisini seyreder bilgisayar oyunları oynar muhteşem
29 Yorumla- +1 yıl
Yeri geldiğinde her şey eşit dediğinize göre nasıl ki erkekler çalışıp eğer para getirip hem de eşiyle ilgilenmesini ona zaman ayırmasını isteyebiliyorsa bunu erkekler evde kalıp kadınların çalışması da yapabiliriz diye düşünüyorum ha ben kendim çalışıp para getirme taraftarıyım ama bu tabi değiştirilebilir
- +1 yıl
Dünyadaki bütün erkekler böyle tek türk erkeklerinde hantallik sorumsuzluk var yok kadında çalışsın yetemiyorum, kayınpeder zengin olsun çalışmayayım evde oturayım. Kadının calismayanini görünce kaçıyorsunuz ama siz çok güzel olur kadın kabul ederse geçiniriz diyorsunuz. Ne çabuk unuttunuz kadınlara sorulan para hesabını bir şey alınca alma dediginizi, ben kadına bakmak zorunda değilim deyislerinizi. Evde akşama kadar yatiyorsunuz diyordunuz. Gitsin çalışsın diyordunuz. Ne oldu şimdi. Gidin çalışın akşama kadar evde yatmanın alemi yok.
+1 yılYurur tabi. İssiz gucsuz serseri biriyle ne bk yemege evlendiyse kadin bu muameleyi zaten gorecegini biliyordur en bastan. Bile bile evleniyorsa haketmistir arkadas. İssiz kalmak nedir bilirim bnde issiz kaldim bi kac ay. Ama evde durmak zoruma gitti hep. Hep is kovaladim. Cunku yapi ve karakter bunu gerektiriyor. Gamsiz gamsiz evde oglene kadar uyuyabilen bir tiple boyu uzun tipide iyi diye evleniyorsan haketmissindir.
10 Yorumla
+1 yılBenim bir arkadaşımın böyle evliliği var. Dışardan her şey güllük gülistanlık görünse de kız çok zorlanıyor. Adam çalışmıyor oturduğu yerden eleştiriyor. Üstüne yaş farkları da var biraz. Küçükken kandırmış bunu şimdi krallar gibi yaşatıyor kendini. Aşırı sinir oluyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz kadinlar baslarda buna evet desekte, sonradan isler tersine doner. Kadinlarin maddi gucu artikca insanlari ezme eyilimine girebilir. Genellem yapmak istemiyorum ama %90 bu sekilde. Soyle bir cumler vardir. Erkek para kazaninca kadinima daha iyi bakarim der, kadin para kazanmaya baslayinca, ben ozgurum der. Bu cumle cok dogrudugur.
20 YorumlaBence utanç verici bir durum. Bizim ailemizi de annem geçindirdi hep ben oğlu olarak utandım hep.
Şimdi cevabı aldınız mı? Erkek olan adam olacak o iş hayatını çekecek.
52 Yorumla- +1 yıl
adaman sayılması için kaç para mayış alması lazım?
- +1 yıl
@Freddy1616 Maaş değil mesele...
+1 yılValla süper açık görüşlü bir insanım , herhangi bir koşul insanın onuruna sağlığına ruhuna kötü gelmediği sürece fark etmez ama o ilişki yürümez :) Ben şu an işsizim farklı hedefleri kovaliyorum onun için ciddi ilişki yapmıyorum
10 Yorumla
+1 yılAşk ve güven varsa yürür. Sadece erkeğin gururu ve kendisini yeterli konumda hissetme sorunu riski var, kadın yüzlemezse, erkeğin egosu korunursa ve karşılıklı aşk ve güven varsa o evlilik yürür hatta koşar sonsuza dek mutlu olarak..
10 YorumlaÇok zor. Yani erkeğin fıtratına aykırı bu durum. Ha ikisininde çalışmaya ihtiyacı yoktur anlarım. Ancak erkeğim çalışmadığında yapısı da değişiyor
23 Yorumla- +1 yıl
Bence kadında çalışmalı
- +1 yıl
@TeslacıGirl doğru ama tercih noktasına sorulduğu için erkeğin çalışması daha elzem. Bütün mesele eşlerim birbirini tamamlaması.
- +1 yıl
Kadın çalışmıyorsa evlilikte net sıkıntı vardır çocuk vs sağlık sorunu yoksa
Bunun erkek versiyonunu sorsaydın herkes yürümez, maddiyat ülke ekonomisi, erkekler ben para vermem gitsin çalışsın derdi. Şimdi kadınlar bakarım erkeklerde baksın gibisinden yazmış
25 Yorumla- +1 yıl
Seven kadın yuvasından vazgeçmek istemez
- +1 yıl
Parasiz hayat yokk😳
- +1 yıl
🙏🧡🧡
Zor. Zamanla erkeğe saygısı azalacaktır kadının. Kadin da calişmalı ama. erkek de çalışkan olmalı kesinlikle..
20 Yorumla
+1 yılEteklerinin rengini ben secerim prensesler yorulmasın sakın
30 Yorumla
+1 yılYurumez cunku ben istemezdim. O ne ya oyle. Adam hasta degilse bir sorunu yoksa gitsin calissin evde prenses gibi yatacak mi ne man yak is
10 Yorumla
+1 yılErkeğin çalışmama sebebi nedir? Hastalık vb mecburiyetim hali mi yoksa düpedüz keyfiyet mi? Bunu bilmeden hüküm verilemez...
10 Yorumla
+1 yılBu devirde pek mümkün değil maalesef iki tarafında çalışması gerekiyor malum ülkenin hali belli
10 Yorumla
+1 yılYürür neden yürümesin Erkek ev işleri yapar, çocukla ilgilenirse bal gibi yürür yani her şey karşılıklı uzaklaşma ve saygı sevgiye bakıyor
13 Yorumla- +1 yıl
- Eğitim & Kariyer konusunda 962 cevap paylaştı.
+1 yılKarı koca bundan rahatsız değilse ve evlerini istedikleri gibi geçindiriyorlarsa sorun yok. Ben böyle bir şeyi ister miyim hayır.
10 Yorumla
+1 yılErkeğin çalışması gerekmiyor, aileden varlıklı olmasında bir sakınca yok.
10 YorumlaYürümez bençe ikiside çalışmalı kadın hamile olduğunda kim çalışacak? Çocuk olduğunda kim çalışacak?
20 YorumlaBi erkek nası çalışmadan durabiliyo lan ben 2 günden fazla yatsam kafayı yiyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir insan neden yaratılışına zıt olanı yapıp kendine zorluk çıkartır ki? erkek ev geçindirir kadın evle ilgilenir şunu beyninize sokun artık insan böyle kodlanmış beyniniz yok mu?
22 Yorumla- +1 yıl
Elbette bu dediklerin doğru. Fakat bir de şöyle düşün, Kadın erkek evlendi, evliliğin 5. senesinde trafik kazasi ve koca felçli. Yatalak. Kadının da bir işi var. Bırakıp gitsin mi evliliğini, yoksa devam mı ettirsin?
- +1 yıl
Hayatın Binbir rengi ve cilvesi var.
Dediklerin doğru olmakla beraber
Farklı senaryolar durumunu da dikkate almalıyız soruya cevap verirken
Aşk varsa bir yerde yürür agam her şekil her esnada yürür
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 614 cevap paylaştı. Sadece erkeğin çalıştığı evlilik yürüyorsa bu da yürür. Netice de eşitiz dimi?
10 YorumlaSadece erkeğin çalıştığı bir evlilik yürüyorda
Sadece kadının çalıştığı evlilik neden yürümesin?10 YorumlaBir erkek olarak o eve giremem ben yerin dibine girerim
10 Yorumlaİlişki anlamında çalışmak mı, iş olarak çalışmak mı?
10 YorumlaYürür evet. Bazen sadece erkek çalışıyor kadın eviyle ilgileniyor.
10 Yorumla
+1 yılBir süre yürür ama sonradan çatışmalar çıkabilir belki
10 Yorumla
+1 yılGeçici bir süre sorun olmaz. Ama sürekli ise bana hiç mantıklı gelmedi.
10 Yorumlaerkeğin diğer özelliklerine bağlı ama her halükarda ideal bir ilişki olmadığı kesin
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılEv işleri, temizlik, ütü, yemek vs erkek yaparsa çok güzel yürür.
10 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılEğer kadın bundan memnunsa yürür değilse bir yerden sonra patlak verir.
10 Yorumla
+1 yılkarı ve koca birlikte çalışmalı diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılYürüse bile hiş değil yani bir taraf çabalayıp diğer taraf boş durması hoş değil
10 YorumlaOne la o nasıl bi koca ya da çalışanmı koca anlamadım
10 Yorumla
+1 yılHayat müşterek olduğu için yürümez iki tarafta çalışmalı.
10 Yorumla
+1 yılTek taraflı aşk asla yürümez sonradan belki sana aşık olursa olabilir
10 YorumlaKadınların birçoğu erkek kadar maddi anlamda paylaşımcı olamıyor zor durum
15 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEv islerini, yemegi, cocuga bakimi erkek yapacaksa yürür.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın bunu sorun etmiyorsa yürür tabii niye yürümesin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDenge ve normali erkeğin maddi konuları çözmesi stabil ve doğal akışta
10 YorumlaErkek çalışır kadınına bakar bakamıyorsa evlenmiycek erkeğim diye gezmiycek
10 Yorumla
+1 yılAsla yürümez adam evde yatsın kadın çalışsın sonra da aldattı mı aldattı oluyor çalıştırma karını o zaman pzvenk
10 Yorumla
+1 yıltembel erkekle olmaz karı parası yiyen adam olmamıştır
10 YorumlaSadce erkek çalışıyor yürüyor ama kadın çalışıyor diye yürümüyor öylemi 🤣
16 Yorumla- +1 yıl
ev işi yapan sizsiniz sanki
- +1 yıl
kadınlarda 24 saat yapıyor
- +1 yıl
kadınlarda yapıyor havadan para yağmadığına göre
+1 yılYürümez mahalesef erkek de çalışması lazım hele bu zorlu Ekonomide
10 YorumlaYürümez erkek de çalışmalı eger bi hastalık vs yoksa
10 Yorumla
+1 yılEvet, erkek tek başına çalışınca oluyor ya. Herkes eşit:)
13 Yorumla- +1 yıl
Görende çalışmayan tüm kadınlar çalışmak istiyor da zorba kocaları yüzünden çalışamıyorlar zannedecek. Herkesi aynı kefeye koyup yargilayamam ama çalışmak zor gelen mesleği olmayan kocam çalışsın eve baksın hatta durumu da iyi olsun bende evimde keyif sürüp sağa sola hava basıyım diyen yüzlercesi var. İnstagramda içerik ureticisi adı altında bunlardan binlercesi var birde görünmeyen kendini belli etmeyenler var. Yine de bana laf düşmez alan razı veren razıysa. Ben 14 yaşımdan beri her işte çalıştım alın teri dökmek kimseye muhtaç olmamak kadar güzel bir duygu yok bu hayatta. Sağlığım fiziğim el verdiği surecede çalışmayı düşünüyorum.
- +1 yıl
@BERLİNCnm olm ben ne dedim :D
Hayır imkanı yok
30 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 726 cevap paylaştı. Hayır kadinlar asla böyle bir evlilik istemez
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUtanç verici bir şey çalışmayan erkekten bi bok olmaz
20 Yorumla
+1 yılCevabı belli değil mi?
23 Yorumla- +1 yıl
PP güzelmiş
- +1 yıl
Biliyorum
- +1 yıl
Di mi
+1 yılDalga mı geçiyorsun bebişşş
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılYürümez bence, roller karışır..
10 Yorumla Beyni olan biriyle yürür diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılHsyir yürümez
10 YorumlaMümkün değil erkek adam evde oturmaz
10 Yorumla
+1 yılErkek bu durum da ne yapacak?
10 Yorumla- Devamını Gör (82)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri