Erkekler için bayanın çalışması sorun mu?
Çalışsın derler
Çalışmasın derler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evcil hayvan ile mi evleniyorum yoksa insan bireyi ile mi? Her insan bireyi gibi birey sorumluluklarını yerine getirmiş, kendi ayakları üzerinde durabilen bir eş isterim.
Hem Türkiye'de yaşıyoruz. 30-40k kazanmıyorsam onun da çalışması gerekiyor.
Ben ne kadar kazanıyorsam o da yakın bir miktar almalı ya da aynı değerde bir meslekte çalışıyor olması lazım. Çok üstümde olabilir ama çok altımda olmamasını tercih ederim.
Aşk falan demeyin, birey olmayana ben aşık olmam. Benim için en büyük değeri gönlümü tatmin edebiliyor oluşu olur.
Çocuk bakımında ise işi daha az yoğun olan daha çok sorumluluk alır. Kreşe götürmek ya da kayınvalideye götürmek o kişide olur ya da kim yapabilirse.
Pişman olmayalım :)
Bu kadın ile ilgili bir durum. Erkeğin istemesi ise sadece ekonomiktir. Bu da kadına bakışın kadın gibi değil de, meta olarak sonucunu getirir. Ne yazikki, bu çok normalleştiriliyor...
Oysa kadın, kadın olduğu için de bir değerdir zaten...
Cevap
30Cevap
Bunu onlara sorman biraz saçma olmuş
İstemediler diyelim bir kadın kendisi çalışıp sonrasında ayakları üzerinde duramayacağı bir meçhule mi güvenecek
eve destek olsun olmasın önemli değil kendi tercihi. ama çalışırsa kendi ihtiyaçlarını özgürce karşılayabilir en azından, reddedilecek bir durum olduğunu sanmıyorum
valla asgari ücretle itin köpegin agız kokusunu cekcekse calısmasın ama ne bileyim güzel meslegi olan bi işse calısabilir
İlle de çalışsın demem
Evde yatsın da demem...
İstiyorsa
Ve de fitratina uygun bir mesleği ve işyeri varsa...
Çalışabilir...
Bir mesleği varsa bence mesleğini yapmalıdır. Zaten şu dönemde eğer erkeğin maaşı gerçekten iyi değilse evde tek maaş yeterli olmaz.
Mesleği varsa çalışabilir. Evde durup hergün of püf yapmasından iyidir ama mesleği yoksa eş evde olsun ya
Ben çalışsın güzel bir işi olsun hatta bana baksın isterim
Erkekler kim ki? Bir kadının çalışıp çalışmamasına hiç kimse karışamaz hakkı yoktur
Eşim çalışmak isterse çalışır istemezse evinde oturur hiç sıkıntı değil 😊
Şahsen ben çalışmasını yorulmasını pek istemesemde çalışsın derim çünkü malum Türkiye ekonomisi
Genelde istemezler ama içerisinde bulunduğumuz ortam buna müsait değil
bayanların cebine para girdi mi godleri kalkmaya başlıyo vallla
Çalışan istemem annem çalışıyor beraber yaşıyoruz onu çok özlüyorum mesela
Benim kız arkadaşım var yakında evlenicezzz kendisi cerrah beyin cerrahı bende uluslararası fabrikayla uğraşıyorum ama yinede kıskancım
Türkiye'de bilmiyorum ama yaşadığım yerde çalışan kadın tercih ediliyor. Hayat müşterek sonuçta. Bir elin nesi var iki elin sesi var.
Vallahi çalışsın ben birine kıyamadım sonra o bana iyi kıydı o yüzden kendinden fazla taviz vermiyeceksin
Bir erkek kadının çalışmasını istiyorsa onunla evlenmem.
Been istemem kimseye abdülsıddık karısını çalıştırıyor dedirtmem
Kendi oz guveni yerinde olur inanci kararliligu olur ne istedigini bilir o bur turlu kafa sisirir
eve 1 tl gireceğine 2 tl girsin
Kendi ayaklarının üzerinde duran insanlar iyidir.
Çalışmasın diyen yoktur sanıyorum.
Yani sonuna kadar onun tercihi derim
Erkek kıskançsa sorun olur
İstemiyorsa evlenmesin
Kendi nasıl istiyorsa farketmez
ne saçma bir soru
Ben istemem
Istemez
Calıssın
Bu sadece kadını ilgilendirir
Sorun neden olsun
Onun kadını ben olurum o dinlesin ona kıyamam ben