- 1 ay
Evrimsel olarak kadının maddi sorumluluk ya da maddi sağlayıcılık misyonu yoktur. Kadın için çalışmak bir tercihtir, zorunluluk değildir.
Amaaaa... Ben evlenirsem tercihim asla çalışan bir kadın olmayacaktır. O bana saygı ve itibar göstersin, arzu duysun, yatakta beni mutlu etsin, sadakatsizlik benim yüzümü kara çıkarmasın. Ben yemek yap diye de zorlamam onu. Haftada bir gün de yemeğe çıkarırım onu.
"""Bir kadın kendi ayakları üzerinde durması gerekiyor. Ya kocası ölürse ne olacak? Bu devirde tek maaşla geçim mı olur? Bir kadın güçlü olmalı, erkeğin eline bakmamalıdır, hayat müşterektir"" gibi feminiter ideolojinin ürettiği resmi söylemler üzerinden kadınlara çalışma zorunluluğu dayatılamaz.
Yüce Allah hayvanın erkeğini, insanın dişisini seksi yaratmıştır. Yüce Allah, erkeği güçlü yarattı, karısı ve çocuklarının nafakasını kazansın diye. Kadını da cazibeli yarattı. Erkeğini mutlu ve huzurlu kılsın diye.
Hayat müşterektir ama farklı kulvarlarda müşterektir. Erkek, kadının maddi duygusal ihtiyaçlarını karşılayacak. Kadın da erkeğe saygı ve itibar gösterecek. Onun meşru otoritesini tanıyacak. Yatak odasında da başı ağrımayacak, hamile ya da regl olmadığı sürece yatakta beni reddetmeyecek. Bunları yapsın ben ondan sevgiyi ilgiyi ve konforu eksik etmem. Elini sıcak sudan soğuk suya koymam onun.
Benim evleneceğim kadın;
1. Açık kıyafet ya da vücut hatlarını belli eden hiçbir şey görmeyeceğim üzerinde. Ben yanımda seks putu gezdiremem. Karımın sokakta açık kıyafetle gezmesinin benim onu aldatmamdan bir farkı yoktur. Aldatan erkek başka kadınlara yürür ama aldatan kadın başka erkeklere yürümez. Kendisini başka erkeklerin radarına girecek yerde ve vaziyette konumlandırır. Ben muhafazakarlık ve mukaddesatçılığın ama üssü olan Konya gibi bir kentte doğup büyüdüm. Buranın rengiyle boyandım, kültürüyle yetiştim.
2. Hayatında erkek kankaya dair kim varsa hayatından tek tek çıkaracak. Siz erkeklerin çoğuna kanka gözüyle bakarsınız ama onlar size o gözle bakmıyor. Erkekler 18-50 arasındaki kadınların tamamına potansiyel partner gözüyle bakar, kanka gözüyle değil. Kızların da hepsiyle dolaşmayacak. Sadece evli ve iyi huylu kadınlarla arkadaşlık yapmasına izin vermeyeceğim. Evli kadınların bekâr hemcinsleriyle gezip dolaşması da doğru değildir.
3. Sosyal medya hesapları tamamıyla kapanacak. Sadece onunla benim isim ve resimlerimizin olduğu ortak bir hesabımız olacak. Asla ve kata şahsi hesap açtığını görmeyeceğim. Yoksa onun o elindeki telefonu ve bilgisayarı paramparça ederim.
Eğer bir kadın bana sevgi ve arzu duyuyorsa, saygı ve itibar gösteriyorsa bu saydığım şartları kayıtsız şartsız, amasız fakatsız yerine getirir. Mecburiyetten değil içgüdüsel olarak biat eder, asla itiraz etmez, sorgulamaz, muhalefet de yürütmez. O erkeğin istediği meşru doğrultuda bir kadın olur.
Bu şartları sunmak bir kadını kısıtlamak değildir. Çünkü evli bir kadının yaşaması gereken hayat tarzı budur.
Bu şartları sunmak özgüvensizlik değildir. Tam aksine özsaygınlığı olan bir erkek, böyle bir kadınla evli olmalıdır.
Bunları ben en başta konuşurum. Kabul etmiyor mu, itiraz mı ediyor, diretiyor mu, benimle zıtlaşıyor mu, dediklerimi yapmıyor mu? O zaman yolu açık olsun, Allah sahibine bağışlasın. Benden uzak dursun.
Gitsin meşrebi geniş, ciğeri beş para etmeyen, yolda yürürken erkeklerin karısına bakması içten içe hoşuna giden, hayallerinde bununla ilgili fantezi kuran domuz gibi erkeklerle evlensin.
Yukarıda yazdığım 3 maddedeki şartları kayıtsız şartsız, amasız fakatsız yerine getirmeyen bir kadın, asla gerçek bir erkekle evlenemeyecektir. Ya feminen karakterli hanım evlatlarıyla ya da çocuk ruhlu oğlanlarla hayat kurmak zorunda kalacaktır.
https://www.youtube.com/embed/YbE-H_PNWGIhttps://www.youtube.com/embed/NX1jB-d31Po15 Yorumla- 1 ay
Bu zamanda bu saydıklarınizi kabul edecek çok az kişi vardır, oda size denk gelirse, aslında saydiklariniz olması gereken, kendini bilen biri siz demeden bunu uygular, ancak siz bunları kadına yaptırıp, eğer siz ayrı hesap vs acar. ya da farklı eğilim içinde olur veya kadını ilgisiz birakirsaniz da olmaz, dengeyi iyi kurmak lazım.
- 1 ay
Birincisi; bu zamanda söylediğinizin aksine bu şartları kabul edecek kadın sayısı çoğunlukta ama onlar sessiz ve kayıp çoğunluk. Onlar teşhirci olmayan çoğunluk, onlar bekarlık hayatında en az bir düzine sevgilisi olmamış, bekaretini korumuş idealist çoğunluk. Onlar sosyal medyada olmayan çoğunluk. Onlar fotoğraflarla, storylerle onay alma ihtiyacı olmayan, bu yol ve yöntemlerle yüksek değer erkeklerin radarına girmek için çabalamaz.
İkincisi; ben bekâr bir adam olduğum halde KS hesabımda 9'u kız olmak üzere toplam 13 kişiyi takip ediyorum. Profilim gizli, mesaj kutum kapalı. Dm kutusu açık kızlara yazmıyorum. Profili gizli kızlara takip isteği atmıyorum, mesaj kutusu kapalı hiçbir kızı özele çağırmıyorum. Beni takipten çıktı diye hiçbir kızın sorusunun altında cinsel taciz niteliği taşıyan bir paylaşımda bulunmuyorum.
Benim bekarlık hayatım buysa evlilik hayatımda da şahsi hesaplar açıp farklı arayışlara girmem. Kaldı ki benim çapkınlık donanımım da yok zaten. Karımın sadakatinden emin olduktan sonra onun benden şüphe etmesi gereken bir durum yok.
Üçüncüsü; sorunuzun altında 3 madde olarak zikrettiğim şartları yerine getiren bir kadınla evlenirsem onu asla ilgisiz sevgisiz bırakmam. Onun elini sıcak sudan soğuk suya koymam. Ona asla şiddet uygulamam, aldatmayı da aklımın ucundan bile geçirmem. Bu da böyle biline... - 1 ay
Elbette doğrudur katılıyorum. Ama kimse dengine düşmüyor işte mesele orada.
- 1 ay
@fesfs Nasip kısmet bu işler Fulya Hanım. Bulamazsak nasibimize yalnızlık düşmüş demektir.
Erkeklerin çoğu insanlık tarihi boyunca yalnız yaşadı Medeni Kanunlar. Bütün kadınlar, fakir ve güçsüz bir erkeğin tek prensesi olmaktansa en iyi yüzde 10'luk dilimdeki erkeğin haremine girmeyi tercih ettiler.
Biz erkeklerin yüzde 90'u Taş Devrinden beri yalnızız. Sizde korelasyon tam tersidir. Kadınlar istese de yalnız kalamazlar. Etrafınızda değerli değersiz yüzlerce erkek olmuştur.
Çünkü kadın, doğurgan bir canlı olduğu için doğuştan değerlidir. Bir kadın yüzü güzel olduğu için değil, iyi bir fiziğe sahip olduğu için değil, boylu olduğu için değil, zeki olduğu için değil, zengin olduğu için de değil sadece kadın olduğu için değerlidir ve sadece kadın olduğu için tercih edilir.
Red Pill der ki; KADIN DOĞUŞTAN DEĞERLİDİR. ERKEK, ANCAK ZAMANLA DEĞER ÜRETEBİLİR. Üretemezse sistemin dışına itilir. Ama herhangi bir nitelikle öne çıkmaya ya da değer üretmeye ihtiyacı yoktur. Kadın her zaman denklemin içinde tutulur. - 1 ay
*Erkeklerin çoğu insanlık tarihi boyunca yalnız yaşadı yalnız öldü Medeni Kanunlar gelinceye kadar.
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Calismasi yerine vakifta calismasini tavsiye ederim.. Ondan sonrada ev islerini yapsin.
10 Yorumla
- m1 ay
Geneli içten içe çalışmasın istiyor ama ekonomi ortada
13 Yorumla- 1 ay
İşte bahane bulacaklar ya... aldatmanın çalışması ev hanımı mı olur..
- 1 ay
Eig için teşekkür ederim 🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- 1 ay
Çalışan kadın isterler çünkü hayat şartları bir maaşla geçinmeye elverişli değil hayat müşterektir zaten , herşeyden önemlisi ben bir kadının çalışması taraftarıyım çünkü kadın üretmeli, ayaklari üzerinde durup kendine yetebilmeli erkeğin eline bakmamali diye düşünüyorum
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 605 cevap paylaştı. Çalışmasını istemem evin IŞİD'e bir iş sayılır gerekirse ben zevklerimden vaz gecerim yemem içmem onun ihtiyaçyarını karşılarım kadın çalıştırmak bana ters geliyor
84 Yorumla- 1 ay
helal kartal
- 1 ay
senin gibi adam kaldımı
- 1 ay
ne olur çalışırsa boynuzlar mı seni
- 1 ay
Akşam akşam cinlerimi tepeme çıkart ma senin aklın fikrin dikişte imalat hatasıyla doğanların hepsi senin gibi yarım akıllı işte cinsel bir cümle kurdum mu ben evin işleri de zor yorucu kadın çalışsın gelsin bide evin temizligi yemegi ile mi ugraşsın aldatan her heryerde aldatır bir kadın kocasını aldatıyorsa hak etmiştir demekki adamda iş yok Allah kadını erkeklerden güçsüz yaratmış onları koruyun kollayın sahip cıkın erkeklere emanet etmiş napim şimdi okadar erkekğin arasını sokum git calış eve para mı getir dim Allahın emanetine evde huzursuzluk yaparsa illa ben çalışırım canım sıkılıyor derse yapacak bişey yok şimdi kaybol gözümün önünden
- u1 ay
Ben eşimin tabi ki de çalışmasını isterdim.. çünkü bu zamanda zaten geçinmek zor bunun dışında bir kadının kendi ayaklarının üstünde durması kendini geliştirmesi kariyer yapması beni de gururlandırır elbette.. ama yine de kendi kararıdır.. ben hiç bir şekilde zorlamam onu
10 Yorumla Mesleğine göre değişir.. ve çalıştığı ortama ama Güven meselesi var birde kadınlar erkekler gibi değil çok daha kolay aldata biliyorlar..
17 Yorumla- 1 ay
Kadınlar mı daha kolay aldatıyor? Ahahh
- 1 ay
Kısaca şöyle anlatacağım sana.. benim erkek olsun kız olsun tanıdıklarım bunlar ama evli olanlar için söylüyorum evli olan erkeklerden daha çok aldatıyor evli olan kadınlar istediğin kadar sen erkekler daha çok aldatır diye haklı çıkartmaya çalış kendine Ama emin ol herhangi bir meslek sahibi olan kendi ayaklarını üstüne basan bir memur olsun veya başka bir şekilde çalışan kadın olsun evli olan kadınlar daha çok aldatıyor evli olan erkeklere göre ama bekarları için bir şey söyleyemem
- 1 ay
Çalışmakla ne alakası var? Ev hanımı olan aldatan da çok. Aldatan erkek de çok. Sınıflandırmak yanlış bana göre
- 1 ay
Ben de sana diyorum ki ev hanımı olanlar mesela %30'u aldatıyorsa Kendi ayakları üzerine basan bak tekrar diyelim Kendi ayakları üzerine basabilen kadınlar kendini daha rahat hisseden ve geçim sıkıntısı olmayacak olan kadınlar daha kolay aldatabiliyor ev hanımlarına göre ev hanımları biraz daha korkak ve Kaçak göçek görüşürken Kendi ayakları üzerine basan kadınlar biraz daha rahat aldatıyor Ama şunu söyleyebilirim sınıflandırma yapmıyorum tek diyeceğim sana şu evli kadınlar evli erkeklere göre biraz daha fazla aldatıyor
- 1 ay
Allah ne verirse hayırlısını versin ya boş verin o yüzden her şeyi istediğiniz zaman Allah'tan isteyin çok kafanıza takmayın böyle şeyleri Allah ne verirse hayırlısını versin bir şey olsun gücü olsun veya işi olmasın önemli olan bu değil önemli olan Allah'tan korkusu var mı önemli olan bu Allah korkusu olan insan zaten sana asla hiçbir şekilde kötülük yapmaz Senin ekmeğini yiyip de senin evinde kalıp da Seninle aynı yatağı paylaşırım sonra gidip başka ne konuşmaz başkasına koynuna girmez.. Yeter ki vicdanı olsun Allah korkusu olsun
- 1 ay
Benim için fark etmez ancak hayatta ölüm diye bir sey var ve kimseye muhtaç olmaması için meslegini eline aldirtirdim meslegi yoksa eğer eğer calismak istiyorsa da hakkidir
30 Yorumla - 1 ay
Köle olsun isterler hem evde köle gibi kendilerine hizmet etsin isterler hemde dışarıda para kazanıp o parayı onlara vermelerini isterler
30 Yorumla Kadının gücü derim... Kadın parasını kazanıp kendi ayağının üstünde durmalı... diğer türlü erkekler tarafından psikolojik baskı oluyor
41 Yorumla- 1 ay
👏👏
- 1 ay
Eşim kendisi ne isterse o olur. Çalışmak istiyorsa çalışır, istemiyorsa çalışmaz. Ben her türlü destekçisiyim.
30 Yorumla - 1 ay
çalışsın istemem yesin içsin keyfine baksın isterim
ha şu da var
eğer ki bir meslek sahibi ise ona mesleğini bırak elbette diyemem o ayrı bir durum10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Yani ben bir kadın olarak söyleyeyim çalışıp kendi özgürlüğünü kazanman güzel bir şey ama yani koca da bakamıyorsa evlenmesin bir zahmet
30 Yorumla - 1 ay
İsterse 500k maaşım olsun ben yine de çalışan birini hayatımda istiyorum.
31 Yorumla- 1 ay
👏👏 işte gerçekten kendine güvenen erkek böyle olur, kendi ayakları üstünde duramayacak bir kadını istemez. Herkese nasip olsun 👏👏
sırf para için çalışacaksa çalışmasın. keyfine isteyerek çalışmak istiyorsa çalışsın. kendi bilir
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 491 cevap paylaştı. Eşim çalışıyor. Bazen bende kendi ıendime soruyorum bu soruyu qcaba ev hanımı olsa nasıl olurdu ne değişirdi diye
10 Yorumla- 1 ay
Kendi tercihi.. çalışmak isteyene evde otur demek , çalışmak istemeyen çalışacaksın demek ne kadar doğru
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Evlilik kullanmıyorum, kullanacak olursam da mali getirisi olan kadın isterim tabii, evde yan gelip yatanı değil
11 Yorumla- 1 ay
Bu yorum da biraz kırıcı olabilir ama.
Neden ev hanımlarını boş gibi görüyorsunuz?
her gün yemek pişirmek bulaşık yıkamak
Çamaşır yıkamak ütü yapmak
temizlikle uğraşmak çocuk bakmak
Bunları usanmadan bıkmadan yapan kadınlar var ben dahil.
- 1 ay
Çalışan kadınları tercih ederler bence. Günümüz tek taraflı değil artık. Hem ev hemde işi yürütebilir kadınlar. 🙃
10 Yorumla - 1 ay
Bu devirde bence erkekler çalışan eş isterler ve haklılar hayat çok pahalı
20 Yorumla Eğer mesleği var ise. Çocuğumuz bebek değil ise çalışması kendi isteğine bağlıdır
20 Yorumla- 1 ay
Ev hanımı olursa
Daha iyi olur diye düşünüyorum.10 Yorumla - 1 ay
Eskiden ev hanımı ama şimdi çalışan olmalı diyor çalışan biri ile evlenirim
10 Yorumla - 1 ay
Kesinlikle hem evine hem işine hâkim olan kadın gibisi yoktur 😃
10 Yorumla - u1 ay
Belli bir kariyeri olan kadını eve kapatacak değilim ha çalışmak istemez benim kazancım yeter zaten.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. çalışsın ya iyi olur. Evde ev işlerini kombinasyonlu halledebiliriz :D
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Onun hayatı nasıl istiyorsa öyle yapsın isterdim :D
10 Yorumla- 1 ay
çalışan olmalı elbette. hemde güzel ve seksi bir çalışan. Onunla gurur duyardım ;)
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Çalışan hanım olmasını isterim , ben ev işlerini yaparım o çalışsın :)
214 Yorumla- 1 ay
türk filmindeki gibi
- Cevap sahibi1 ay
O hangi film?
- 1 ay
Kemal sunalın filmi
hatırlarsan 😄😃 - Cevap sahibi1 ay
Adı neydi? :)
- 1 ay
Şendul şaban karısı işe gidince o sırayla ev işi yapardı
- Cevap sahibi1 ay
Hatırlamıyorum bakayım merak ettim :)
- 1 ay
Olur. Kadın oyuncuda nevra serezli
- Cevap sahibi1 ay
Güçlü kadin rolüne yakışmıştır kesin
- 1 ay
😃😄
- Cevap sahibi1 ay
😂😂
- 1 ay
Kemal Sunal da ev hanımı gibi hareket etmeye başlamıştı. Kadın gibi tripli tripli çocuklarını alıp anasının evine gidiyordu.😂😂
- 1 ay
@denizyıldızı28 nerden geldi aklına o film,
- Cevap sahibi1 ay
O kadar trip olur normal 😂
- Yeni 1 ay
Kadınlığı benimsemek böyle bir şey işte 😂
- m1 ay
Tabiki de her kadın çalışmalı kendi ayakları üzerinde durmalıdır.. Kimseye muhtaç olmadan kendi gücünü kendi belirlemelidir..
00 Yorumla - 1 ay
Canı nasıl isterse.
Arkasında durup destek olmaya çalışıyoruz.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 875 cevap paylaştı. Bu devirde calisan olmali valla hayat pahali ileride 2 emekli anca gecinir
00 YorumlaKendisi nasıl isterse. ama evde sıkılır canı nasıl isterse yani saygı duyarım
10 YorumlaBence çalışması daha iyi olur gibi korona dönemine göre youmladım
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı. Edepli ahlaklı olsun içinde Allah korkusu olsun kâfi
00 Yorumla- 1 ay
Nasibimizde ne varsa o. Fenoluk gitmişş
14 Yorumla- 1 ay
Hayır mı hocam
- 1 ay
Hemcinsin birine haddini bildirdim oda almis yanına bir iki yalaka, aldırdı, üstüne bide dalga geçer gibi 1 ay sonra gizliden gelmiş, eski fenomen son hali diye, satasiyor son cirpislarin hesabinida kapattırcam diye tehtitler Haa bu arada evli 2 çocuklu kocasını aldatan biri, hem fenomen hem uber, tek başarısı KS işte napcan, 🤷♀️ hayatiniza birini alırken iyi düşünün benden size tavsiye.
- 1 ay
Neler dönmüş dedikodulara bak ya. Bence senin için böylesi daha hayırlı olmuş
- 1 ay
Kişiden
Kişiye değişir
Bu durum.20 Yorumla Bu zamanda çalışan isterler
20 Yorumla- 1 ay
çalışsın çok yoğun calıssın
10 Yorumla - 1 ay
ev hanımı olmasını isterdim
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 657 cevap paylaştı. Calis calis calis. 😂
10 Yorumla- 1 ay
Fark etmezdi benim için
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. erkekler bence çalışmasını ister
10 Yorumla- 1 ay
Yok çalışsın evde oturmasın 😀
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 829 cevap paylaştı. Memuriyeti olan kadın isterler😂
11 Yorumla- 1 ay
Şart değil, özelde de olsa konumu iyi oldu mu, o da kâfi.
- 1 ay
Canı nasıl istiyorsa o şekilde olsun isterim.
10 Yorumla - 1 ay
Çalışan olmasını tercih ederim.
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Bence p*rno yıldızı olmalı
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 ay
ev hanımı kaldı mı ya?
14 Yorumla- Yeni 1 ay
Var benim mesela 😀
- Yeni 1 ay
@denizyıldızı28 iyi bir ev hanımısınız
- Yeni 1 ay
@KalptenKalbe5939 çok mersi.
Teşekkürler. 😀😃😇 - Yeni 1 ay
@denizyıldızı28 rica ederim ☺️
- 1 ay
Bu devirde hepsi çalışmasını istiyor
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 876 cevap paylaştı. eşime bağlı o ne olmak istiyorsa
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 500 cevap paylaştı. İyi biri olsun da gerisi önemli değil
20 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Neden seninle konuşamıyoruz
12 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Seninle diyorum arkadaş olmak istiyorum
Edep adap olsun da gerisi bence teferruat
20 YorumlaCocuklarımın annesi olsun isterim
24 Yorumla- 1 ay
Romantik
- Yeni 1 ay
Anladım
- Yeni 1 ay
@denizyıldızı28 çocuklarının annesi olmasını istemek romantiklik değil bence her kadın çocukların annesi oluyor zaten
- 1 ay
Kendisi nasıl isterse.
10 Yorumla - 1 ay
Ev hanımı
10 Yorumla - 1 ay
Çalışmak iyidir.
10 Yorumla - 1 ay
Fafketmez
10 Yorumla - 1 ay
Kendi görüşü
10 Yorumla Kadın olmayan ev boştur
10 YorumlaKendi tercihine saygı duymayı tavsiye ederim