Çevresinde bir sürü çalışan kadın var ben ev hanımıyım asosyalim hiç erkek arkadaşım, ortamım olmadı tek bildiğim yemek ve temizlik yapmak sizce beni hizmetçi olarak mı görüyordur?
3 ay
Çevresinde bir sürü çalışan kadın var ben ev hanımıyım asosyalim hiç erkek arkadaşım, ortamım olmadı tek bildiğim yemek ve temizlik yapmak sizce beni hizmetçi olarak mı görüyordur?
Evet bebeğim tam olarak öyle neyseki zekisin ama ona yeri gelince çalışmak isteyeceğini de söyle sen de kendi paranı kazanmak isteyebilirsin o istediği gibi yöneteceği bşr hizmetci bakıcı arıyor
Bu düşünce seni incitmiş belli oluyor 💔 Önce şunu bil, bir erkeğin ev hanımı bir kadını tercih etmesi seni hizmetçi olarak gördüğü anlamına gelmez 🌿 Belki daha sakin bir aile hayatı hayal ediyordur ya da ev içi düzene değer veriyordur. Sen sadece yemek ve temizlikten ibaret değilsin 🌸 Bunun altında kendinle ilgili özgüven kaygın olabilir mi diye düşünmeni isterim. İlişkide önemli olan karşılıklı saygı ve niyettir 💕 Kendini küçümseme olur mu 🌷
Cevap
9Cevap
İnsanları iyi tanıyan biridir çok ortam değişen çok kirlenir
O da öyle, diyor
Hep onlarla yaşamıştır belki. Erkekler biraz böyledir doğru olanın sen olduğunu biliyorlar ve ciddi ilişki ancak senin gibi kızlarla yapilabilir bu kötü birsey değil
Bazi erkek anac kadin sever seninkide bu yanindan hoslaniyor
Hayır bende öyle arıyorum çünkü o şekilde düşündüğünü sanmam
Yani ne olmuş kötü mü
Bazı cahil kesim eşi çalışmasın ister.
Bazıları evde duup ev işi yapsın, çocuk baksın istiyor
Çünkü o akıllı bir adamdir
seviyodur belki
Aradıgımız senin gibi kız zaten 😀
Ev kızı almak istiyordur.
Sen niye bunu taktınkş
Kişiden kişiye değişiyorki bu
Ozguvensizdir