Erkek fıtratına göre davransın ve kendine uygun bir kadın bulsun Sen insanlarin düşüncelerine takılma kendin ne istiyorsan istediğinin peşinden git çalışmasıni istemiyorsan çalışmak istemeyen bir kadın bul ya da istiyorsan ona göre eril bir kadın bul
Ortak bir yol bulunur. Babaanne anneanne bakar bakici olur vs. En azindan bellir bir ekonomik seviyeye gelene kadar calislanir. Ha sayet adamin durumu iyise zaten esinin calismasina gerek yok. Benim durumum iyiyse esimi zaten calistirmam asla. İstese bilee ama ekonomik sartlar...
Kadın çalışmamalı evine bakmalı lakin sıkışlık durumunda evde iş yapıp 3-5 birşeyler yapabilmeli. Hayat yardımlaşma ile güzel olur. Hemen karşı tarafı aşağılayıcı konuşman ne denli biri olduğunu gösteriyor
Bak çocuk sen bunları sorun olarak görüyorsan zaten senden bir b*k olmaz. İki tarafta birbirine yardımcı olacak!!! Anlatmak istediğim bu ama sende beyin olmadığı için boşuna yazıyorum. Şimdi kurtlu g*tünün üstüne otur, niye bende diğer insanlar gibi değilim diye düşün bakalım. Koduğğumun patlağı😂
Patlak değilim ama sen yalnız ve kadınları her türlü zorlamaya ve onlara sıkinti stres veren disilliğini ve fıtratini kaybettiren bir gaysin neden yalnız oldugunu bir düşün istersen
Bir anne çalışırsa çocuk sevgisiz büyüyor ailenin durumu o kadar kötüyse evlenmesin çocukta yapmasın bir zahmet zaten bu planlamayı bilmeyen hiçbir anne baba çocuk yapmamalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sizde bir tuhaflık var.
Erkek çalışmasın dese , yerden yere vurursunuz. Çalışsın dese gene aynı. Kendi bilir derse gamsız umursamaz.
Bu ne , birsz olgunlasin ve hayatı insanı sorumluluklari ve aile kavramını iyi tanimlayin
Sen ergenlikten çıkmayan kadınlara denk gelmişsin güzelce okursan saygı duyan erkeklere lafım yok diyorum gamsız umursamaz demedim
Sende hem beni anlamadın hem de kendi cinsini kadınları ve kendini.
Bak erkek , kadını calismasa ona kötü bakiliyor.
Çalışsın dese kötü bakiliyor ( sende bu kesimdesin)
Kendi bilir dese, o zaman gene erkek kötü.
Napsin bu erkek , haşa Allah değil ki her şekilde dilenen mucizeyi gerçekleştirsin
Erkek fıtratına göre davransın ve kendine uygun bir kadın bulsun
Sen insanlarin düşüncelerine takılma kendin ne istiyorsan istediğinin peşinden git çalışmasıni istemiyorsan çalışmak istemeyen bir kadın bul ya da istiyorsan ona göre eril bir kadın bul
Çalışmasını isteyeni gömen senken dediğin ikinci kısım lafa çok şaştım 😂
Herkesin isteği farklı
Yok wallah, senle bu pazarlık yapılmaz hacı hüso 😁
🤭
Kadının yeri evidir gerek yok çalışmasına evine bana baksın
Sacmalikkkkk. Bugun ki sartlar da tek maas imkansiz. Sayet kadinin calistigi is evlilik acisindan bir sorun teskil etmiyorsa calismasinda sorun yom
Ev işlerini kim yapicak çocukla kim ilgilenecek?
Hizmetçi ve bakıcı tutacaksan okay ki bunları yapacak maddi gücün varsa kadının çalışmasına ne gerek var?
Ortak bir yol bulunur. Babaanne anneanne bakar bakici olur vs. En azindan bellir bir ekonomik seviyeye gelene kadar calislanir. Ha sayet adamin durumu iyise zaten esinin calismasina gerek yok. Benim durumum iyiyse esimi zaten calistirmam asla. İstese bilee ama ekonomik sartlar...
Durumu o kadar kötüyse evlenmesin o zaman çocuğa da yazık oluyor
Niye bu kadar katisin?
Kadın istiyorsa da konuşuruz tabi de. Çalışmasım ne işi var otursun evde gezsin arkadaşlarıyla gerek yok
Aynen öyle evde de işler var. Kadın çalışırsa birlikte yapmak ya da temizlikçi tutmak gerekir
Hem kadını çalıştırıp parasını yiyen hemde ev işi yap diyen erkeklere bitiyorum
Aynen öylee 🥳
Kaç yaşındasın
Kadın yaptığı mesleğin okulunu okumuşsa, emek vermişse ve hizmet sektörü değilse çalışabilir
İsterse calışsın tabi benim lafım illa çalışsın diye. erkeklere
Kadın istiyorsa saygı, erkek istiyorsa gay mi oluyor? Senin aklını s*k*m.
Gaysinnn
Çalışmak kadının fıtratına aykırı o icisler bakanı rekabet stres kadını erilleştirir
Gel sana göstereyim ne olduğumu
Git erkek sik
Ya da erkek fatmaları
Kadın çalışmamalı evine bakmalı lakin sıkışlık durumunda evde iş yapıp 3-5 birşeyler yapabilmeli. Hayat yardımlaşma ile güzel olur.
Hemen karşı tarafı aşağılayıcı konuşman ne denli biri olduğunu gösteriyor
Kaç yaşına gelmişsin hâlâ ne dediğimi anlamayan ve ani tepkiler veren bir ergensin
Bak çocuk sen bunları sorun olarak görüyorsan zaten senden bir b*k olmaz. İki tarafta birbirine yardımcı olacak!!! Anlatmak istediğim bu ama sende beyin olmadığı için boşuna yazıyorum.
Şimdi kurtlu g*tünün üstüne otur, niye bende diğer insanlar gibi değilim diye düşün bakalım.
Koduğğumun patlağı😂
Patlak değilim ama sen yalnız ve kadınları her türlü zorlamaya ve onlara sıkinti stres veren disilliğini ve fıtratini kaybettiren bir gaysin neden yalnız oldugunu bir düşün istersen
Bir anne çalışırsa çocuk sevgisiz büyüyor ailenin durumu o kadar kötüyse evlenmesin çocukta yapmasın bir zahmet zaten bu planlamayı bilmeyen hiçbir anne baba çocuk yapmamalı
Çalışmayıo evde yan gelip yatacak mi temizlik yemek vs gibi ev işlerini yapacaksa çalışmasın
Zorlama yok ama ben her kadın çalışsın kendi ekonomik özgürlüklerine sahip olsun istoyorum
Evlenmeden önce çalışabilir
Sonrası da ona kalmış.. neden çalışmıyorsun demeyeceğim gibi neden çalışıyorsun da demem
Calısmak istiyorsa calışsın tabi
Kesinlikle böyle düşünüyorum
kadına bakmalı kadın isterse çalışmalı
Aynen öylee
Benim kadınım çalışmasa da olur ben bakarım 😎
Yani senin dediğin şey kocam çalışsın ben yan gelip yatayım istediğimi alsın ben de ev işlerini halledeyim mi demek tam anlamadığım için soruyorum
Aynen ev işleri çocuk falan
Bu ekonomide ne bekliosun, onlarda insan
Biraz fazla heyecan yapmış o kadar :d
Bu ekonomi de evlenme o zaman
Kadın da erkekte akşam eve dönerken stresli ve yorgun alacak kim kimin stresini alıp sakinleştirecek?
maddi durumu zayıf olursa ondandır
Evlenmesin çocuğa da yazık
sende kendine zengin koca bul
Zengin olmasina gerek yok cocuguna ve bana baksin yeter bunu da yapmıyorsa evlenmesin evde otursun
O kadar da değil
Katılıyorum canım
Ben birakmam
Onlara git sor
Benim maaşım yetiyorsa çalışmasını istemem
Kadin yatmali
Onu kastetmemistim
Yani çoluk çocuk yemek vb şeylerle ilgilenmeli