10 gü

Kaynana evliliğimi bozuyor, eşim annesini tutuyor; bu evlilikte sınır koyup kaynanamın gerçek yüzünü nasıl gösteririm?

Merhaba! Öncelikle, kızlar dul kızı vardı, 13 senedir yanında kalıyor ve yeni yeni evlendi, bu sefer tat vermiyor bize, bahane buluyor, gitmek istiyor, her hatasını yüzüne vurunca böyle yapma, bana danış, yardımcı olayım diyorum, bunu buraya koyma diyorum, eşimi kışkırtıp üstüme salıyor, ben gideceğim diyor, eşyasını topluyor, ağlıyor, bu sefer kocam bana bağırıyor, çenemi sıkıyor, üstüme geliyor. Tm anladım, hastasın, etrafa neden indiriyorsun, salonuma boklu bezini yüz bin sefer dedim, iki bak, bana söyle, yardımcı olayım, poşet getiririm ama buraya indirme, yine salona koymuş, yetmiyor, tuvalete, banyoya her yer leş, çözüm yolu bulun lütfen, karasına yapıyor, tek bu değil, sürekli bin bir bahane bulup ben bir kelime edince gideceğim diyor, ağlıyor, bugün yine eşimle aramı kötü etti, eşim de sürekli beni ikinci plana atıyor, ben çocuğum, eşim ve kendisiyle mutlu olmak istiyorum ama yine böyle yapıyor
Kaynana evliliğimi bozuyor, eşim annesini tutuyor; bu evlilikte sınır koyup kaynanamın gerçek yüzünü nasıl gösteririm?