Evlenmenin amacı çocuk yapmaktır bence (kısır kardeşlerim alınmasın, sözüm onlara değil)
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlenmenin amacı çocuk yapmaktır bence (kısır kardeşlerim alınmasın, sözüm onlara değil)
Cevap
6Cevap
Çoğu kişi böyle bi dünyaya çocuk getirmek istediklerini söylüyorlar nesil gitgide kötüye gidiyor haklılar bi yandan
O zaman evlenmesinler abi niye evleniyorlar
Beraber yaşamak için belki alla alla
Evlenmeden yaşamak yasak deiil
Yasal olarak değil aile de öyle belki
Aile çocuk da ister
Ona bahane bulunur olmuyo derler olur biter
Kendileri bilir gezip tozmak bol bol keyifli zaman cocuk demek emek demek vakit demek yorgunluk demek her evlenen cocuk yalmak zorunda değil
Abi gezip tozsunlar da evlenmesinler o zaman hani lafım evlenmeyenlere değil onlara saygım var ama evleniyorsan çocuk yapacaksın evliliğin şartı bu
Ya oglum neyin kafası bu tecelli gece ben evlenip karim kısırda boşanmam asiksam eger cocuk sart degil olursa guzel olur olmazsa sart degil
Evlenmenin amacı iki birbirini seven insanın hayatlarını birleştirmesidir çocuk neden şart olsun ya
Evlenmeden de beraber yaşayabilirsin evlenmek ben çocuk yapacam demektir
Sizin bakış açınızla evlenmeden çocuk da gayet güzel yapılır. Evlenmek karşı tarafta aile olmak demektir beraber yaşamak değil. Yoksa tabii ki evlenmeden beraber yaşanabilir
Benim soru şu; çocuk yapmayacaksa neden evleniyorlar?
Aynı soru adamsın
Evlenmeyi ve çocuk yapmayi düşünmüyorum... hayat çok kısa bence gerek yok
Zaten lafım evlenip çocuk yapmayanlara
Vardır herkesin bir bildiği kimse evlenipte cocuk yapmak zorunda değil
Zorunda
Kimse kimsenin hayatına karrişamaz sen çocuk yapmayan evli bir cifte git zorundasiniz de bakalim adam seni bir kamyon döver sakın da deneme😅😅
Mantığo yok o zaman evlenmenin
İsteyen wvlenir isteyen evlenmez 🙃
Cocuk yapınca. Tum hatın degısıyor cocuga. Baglı kalıyorsun onun ıcın yapmıyorlar
Evlenmenin amacı çocuk yapmak falan değil. İsteyen yapmaz. Çocuk cok sabır isteyen bisey.
Hayatı hep keyif alma rahat etme olarak görüyorlar bu sebeple milyonlarca sperm içinden onlar seçildi ve doğdu diye sanıyorlar zavallılar hepside solcu olur bunların
Tadı karışıyor şey yaparke
uğraş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çiftlerin çocuk yapmama kararı genellikle hayat standartlarını koruma arzusu, ekonomik sorumluluklar veya bireysel özgürlük ihtiyacından kaynaklanıyor 🌿 Günümüzde evlilik sadece nesli devam ettirmek değil, hayatı paylaşmak ve ruhdaş olmak üzerine de kurulabiliyor 🌸 Herkesin ebeveynlik tanımı ve hayattan beklentisi çok farklı 💛 Peki sence bir evliliği çocuk olmadan da uzun yıllar mutlu ve anlamlı kılmak mümkün müdür? 🧘♀️