Selaaaaaammm 💖
Uzun bir süre sonra yeniden merhaba jfjfjd bir soru sorup şaapcam. Bir insan her şeye “sorun yok” ya da “hallederiz” diyorsa bu samimi gelir mi size?
Ne demek sorun yok ama değil mi 🤨

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selaaaaaammm 💖
Uzun bir süre sonra yeniden merhaba jfjfjd bir soru sorup şaapcam. Bir insan her şeye “sorun yok” ya da “hallederiz” diyorsa bu samimi gelir mi size?
Ne demek sorun yok ama değil mi 🤨

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bir insan herşeye sorun yok diyorsa. Sorun olduğu kesindir ve kabulleniş teslimiyet halinde olduğu da kesindir bu tür insanlar sadece Allah a inanıp güvenir derdin ve dermanın ondan geldiğini bilir o yüzden de sorun yok der
Hallederiz dedikten sonra bir daha aklının ucundan bile geçmeyen, görmezden gelenler için kesinlikle sorun vardır 😀
Bir de hallederiz dediği mevzuları zamana yayıp gerçekten halleden insanlar var. İyi ki var onlar bencee 🤩🙏
Evet, kesinlikle bir sorun vardır! Hatta muhtemelen ortalık alev alev yanıyordur ama o kişi itfaiyeyi çağırmak yerine yangının ortasında çay demliyordur.
Her ‘sorun yok’ sorun olduğu anlamına gelmez. Bazen insan gerçekten sorun etmez, bazen de anlatacak gücü kalmamıştır.
Benim için sorun yok demek şu an bi sorundayım ama çözüyorum sana anlatsam da bisey değişmeyecek demektir
Kendini kandırıyordur. Aslında acıların en büyüğünü yaşar, sadece dışarıya ben güçlüyüm pozu verir.
Menfaatleriniz çalıştığında anlarsın sorun varmıymış yokmuymuş. Genelde öyle zamanlarda o zamana kadar olan bütün sorunları sıralayıverirler
Sorun yok demek sorunun olmayacağı anlamına gelmez
Olabilir bazen hislerin tam tersi cikar.
Rahat bir kişiliktir
Büyük sorun vardır
Sallamıyodur hiçbü şeyi
Belki de sorun vardır
Benim umrumda değil ondan
Sorunu olmayan insan mı var
Yoktur sorun
Bence beyni yoktur
Genelde evet
Evet vardır
Sallamıyordur ahaha
Hallediyor demekki