Çoğu kez öyle yapıyorum bazen başarıyorum bazen başaramıyorum ama dertleşmeyi sevmiyorum acım sıkıntım içimde kalır çokta dert etmem ama bazen insanlara yansıtabiliyorum büyük patlamalar yaptığımda oluyor.
Her şey yolundaymış gibi davranmaya çalışırım ama yapamam. Yıllardır deniyorum ama bir türlü olmuyor. Üzgün olduğum zamanlar yüz ifademden bile anlıyorlar. Her şeyi özellikle de üzüntülerimi dışarıya yansıtmamak çok isterdim ama maalesef beceremiyorum. Sakladığım tek şey gözyaşlarım sanırım asla birinin yanında ağlamam.
Sonu çiçekli bahçelere uzanan hiçbir yolun manzarasında tebessüme rastlamadım. Her şeritte ayrı hüznün şarampollerine yuvarlandılar. İnsan manzarasını sevdiği fakat sonu yanlışa ulaşan yollarda sarhoş olabiliyor sadece, mayhoş ve mistik tebessümler orada. Oysa hiçbir şeye giden yoldaydı her şey. Yani davranabilirim.
Selam, genelde insanlara duygularımı bahseden biri değilim bundan dolayı kimse neler yaşadığımı anlamaz. Rol yapan insanları da sevmiyorum hayatım pürüzsüz, tertemiz geçiyor havası veriyorlar. Kişi kendini bilmeli ve buna göre davranmalıdır.
Üzüntülerimi herzaman saklarım dışarı kolay kolay yansıtmam. Aileme yansıtsam onlarında üzdüm diye daha fazla üzülürüm, Arkadaşlarıma yansıtsam olurya aralarında bilmediğim ikiyüzlü biri varsa onun karşısında güçsüz görünmekten sevinmesinden korkarım buyuzden herşey hep yolunda🤦🏻♀️
Evet, hayat devam ediyor cunku ve illa düzelecek. Çok ağır bir durum olmadığı surece yansıtmam, içimde hallederim. Ki zaten gundelık yasamım da kabuguma cekılmeme musaade edecek rutinde değil.
Yan ama tütme derler. Bende o durumdayım. Belli etsen bile ne olacak ki? Kendisine faydası olmayan insanların göstermelik yardımcı oluyormuşçasına tavırlarından.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Üzüntülerimi hiç belli etmem kimse üzülmesin diye içimde yaşarım beni gören der ne kadar komik birisin ya da ne kadar iyi bir insansın gülüşün çok güzel şunu anladım ki gülüşü güzel insanlar içinde üzüntü keder olan insanlar
O anki keyfime göre ben bu konuda bencilim artık son raddeye geldiysem eğer salarım ve herkesederdimi anlatıp çözüm bulmaya çalışırım fakat çoğu zaman iyi rol yaparım
Günümüzde insanlar güven problemimden kaynaklanarak bir derdini veya sıkıntısını anlatamadigi için şüphe uyandirmamakdan dolayı herşey yolundaymis givi davranıyor bu