Bazı zamanlar bütün sorunlar üst üste gelir ama bunu dışarıya yansıtmak istemeyebiliriz. Siz de böyle zamanlarda her şey yolundaymış, hiçbir sorun yokmuş gibi davranıyor musunuz?

Her şey yolunda gidiyorsa bir sorun vardır anlayışına sahip olduğum için, hiçbir şeyin yolunda gitmemesini doğal karşılayabilirim. Ama yine de çözüm arar ve düzeltmek için bir şeyler yapmak isterim. Var olan sorunu görmemezlikten gelemem, onunla mücadele içine girerim.
Evet, oluyor. Sorunlarımı dışarıya yansıtma taraftarı değilim. İçimde yaşar, içimde bastırırım. Ağlarken, neşeliymişcesine arkadaşlarımla yazışmaya devam ederim. Çünkü acılarımla öyle bütünleştim ki, dünyadan kopup acılarımı kabuğumda yaşayamıyorum. Sadece üzüntülerimi belli etmeden yaşamaya çalışıyorum.
Bir yere kadar evet.
Ama uzun süre her şeyi tozpembe gösteremem. Önce dışarıya tavırlarım değişir, sonra da pes edip sıkıntımı güvendiğim kişilerle paylaşırım. Sonra da çözüm yolları bulmaya çalışırım.
Evet, her zaman yapıyorum bunu.
Cevap
7Cevap
Yola asfaltı döşeyip vosvosla geçiyorum
Bazen bu düşünce kafamda yankılanıyor ama güzel giden tek tük şeyler de var neyse kii.
Evet disari ya güçlü görünmeye çalışırım. Çünkü bilirim ki düşene bir tekme de dertlerimi anlatacağım kişilerden gelecektir
İnsanlara hiç bizaman acılarımi göstermem ve belli etmem
Her zaman, şu an bile bile biz buna mecburiyet diyoruz
Sürekli yaptığım eylem bu -muş gibi yapmak ama birgün büyük patlak verecek duygusal olarak bana.
bu hemen hemen herkesin istemeden de olsa yaptığı bir şeydir
Evet hep böyle yapıyorum ben kime hangi derdimi anlatsam bide anlattıktan sonra yardımcı olmak yerine daha zarar veriyirlar
Çoğu günüm öyle geçiyor. Dışarıdan mutlu gözükerek etrafımdaki insanları neşelendirebiliyorum. Bu güzel bir şey
Evet genel ravrim öyledir, kimsr üzüntümü mutsuzluğumu anlamaz
Genelde bunu yapıyorum
Hayır, yolunda gitmiyorsa gitmiyordur.
Başkalarını üzmemek için yaptım
Mükemmeldi olduğunu dahi iddia ediyorum
Hayır maalesef öyle kusursuz rol yapamıyorum.
Ohoooo bu benim hayatım.
Bu benim son 1,5 yıldır
Bu konuda uzman olduk, doktorasını bile yaptım ☺️
Her zaman her gün her saniye
evet sakinlikle karşılıyorum artık durumları
Öyle olmak gerekmez mi zaten :)
Yapıyorum genelde şu anda bile o durumdayım
Genel tavrımız o zaten her günümüz böyle geçiyo😄
Çoğunlukla böyle. Bu yüzden kaybediyoruz ya zaten
Evet oldu
Evet oluyor
Çok kez