Merak ettim yani ne bilim neden ünlüler kapalı kızlarla evlenmıyor veya sevgılı vs olmuyor
bu arada kapalı degılım sadece meraktan asdfghjk
bu arada kapalı degılım sadece meraktan asdfghjk
Neye göre ünlü , kime göre ünlü ? senin için ünlü topçu ya da şarkıcı olabilir ama alanında uzmanlaşmış , konferans veren 100 binlerce destekçisi , seveni ve takipçisi olan insanlar tanıyorum. Muhafazakar camiada çokça bu insanlar bulunuyor. Bana soracak olursan düşüncen yanlış çünkü ülkedeki en popüler ve bilinen isim kim? - Recep Tayyip Erdoğan - Abdullah gül bunların eşleri başörtülü ve Yurtdışı ziyaretlerine beraber gidiyorlar..
evet hak veriyorum ama ben sanat camiasından bahsedıyorum
yani tv oyuncuları
hakan unsal ertugrul sağlam bunların eşleri kapalı yazmış biri gene teorin çürümüş oldu.
Sırf ünlü biriyle tanışırım haaytım kurtulur diye başım açık kafm dik tiribine girersen bende derim ki başını kapat Zehra Zümrüt Selçuk gibi aile bakanı ol yine kendini kurtarırsın :)
hayır ben tam tersi güzel buluyorum kapalılıgı vs kı dıger siğ görüşlere verdıgım cevaba bakabılırsın aşagıda
Çünkü o camiada İslamı çağrıştıran en ufak bir şeye inanılmaz bir nefret var.
En küçük ima dahi onların, tabiri caiz ise oradan afaroz edilmelerine sebep olur.
Ünlüler dünyasının kontrolü (mahalle baskısı) ecnebilerin elinde. Çoğunlukla yahudi ve ermenilerin.
Türkiye ve dünyada böyle.
Müslüman olma, ne olursan ol..
Ünlülerin pazarı dindar kesime hitap etmiyor çünkü... Ünlü ister popçu, ister rockçı kim olursa olsun fanları ve hayranları hep başaçık. Dine soğuk ve mesafeli hayranlarını kimse hayal kırıklığına uğratmak ve onları kaybetmek istemez herhalde. 😏
Cevap
12Cevap
hakan unsal ertugrul sağlam bunların eşleri kapalı. ikiside döneminin en unlu futbolcularıdır. sanat camiasından da vardır eminim ama haber olmadı
ya evet ama daah gündemde olanaklrdan bahsedıyorum
kıvanç
kenan gıbı
Evleniyorlar da sen görmüyorsun çünkü reklam yapmıyorlar diğerleri gibi. o ilişkilerin bir çoğu reklam emin ol
kapalılar onlara hitsp etmiyor hemde çevrelerinde kapalı yok ki
Kapalı ünlü çok fazla olmadığı için olabilir
Herkesin kendi kararı.
çünkü alayı din düşmanı
Var öyle cikanda sen kapalimisin
yoo degılım
Neden. merak ettinki
Geniş ve rahat insanlar
Millet dinsiz oldu 😒 Allah her şeyin hayırlısını versin
Ünlüleri takan kim.
anlamazlar
Unlu kapalı yok sanırım ondan
Daha rahat takilmak için
Mikrok kapmak istemiyorlardır
yazık be çok yazık size hiç allahtan bile korkunuz yok..
ne diyecegımı bılemıyorum kalbin gibi ömrün olsun
😂Allah kasap mı? Yoksa bir canavar mı? Yoksa kendisine inanmayanlari öldürmek isteyen aşağılık bir katil mi? Allah çok merhametli değil mi niçin korkalim?
ay neyse tartışmak ısetmıyorum... korkuyorum senden
Ben Allah değilim korkmana gerek yok. Ben canavar değilim. Senden beyinsiz bir canlı Bomba olmanı istemiyorum 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?