Yazmasam yazmıyorlar, aramasam aramıyorlar, bazen mesajlara geç dönüyorlar, ben de geç döneyim diyorum, bu sefer ayıp mı ederim beni silerler mi oluyor, bunları nasıl aşarım
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yazmasam yazmıyorlar, aramasam aramıyorlar, bazen mesajlara geç dönüyorlar, ben de geç döneyim diyorum, bu sefer ayıp mı ederim beni silerler mi oluyor, bunları nasıl aşarım
Bir kademenin atlandığı dönemdir bu dönem, algılar, düşünceler, meşguliyetler, iletişimler ve İletişimde olunan kişilerin yoğunluk dereceleri değişir, arada bir sorun olmadıktan sonra kimse kimseyi silmez tüne arkadaştır. Yukarıda belirttiğim maddeler insanın yakınlık seviyesinide değiştirir ve tamamen dediğin gibi olur. Mesela benimde yakın hissettiğim görüştüğüm arkadaşım var bazen iki üç ay yüzyüze gelemeyiz , mesajlarımız saatlerce bekler. Başka arkadaşım yok mu özellikle benim dediğim türden diye sorarsan evet var. Biz aslında bir ekip bir sınıfız ama mesaj arama yüzyüze görüşme aralığımız o kadar uzun ki , ekipten bir kaçı ile olan görüşmelerinin sonunda, özledik , artık ayarlayalım buluşalım dediğimin bir tanesinin üzerinden 5 ay kadar diğerinin üzerinden neredeyse bir yıl geçti. İnsanların zaman ayırma öncelikleri değişiyor. Bir de buna internet dahil olunca evdekilerden birini arayayım demenin üzerinden bile saat geçiyor işte buradan değerlendirebilirsin. Yazmazsan silerler mi? Hayır, çünkü onlar seni her an kendilerinden mesaj gelsin de cevap vereyim diye bekliyor olarak görmüyor. Mümkünse kimse bu şekilde görmesin herkesin bir hayatı var. Ayrıca mesaj demek, müsait olunca karşılık verilecek iletişim demektir. Onlar geç cevap verdiği için bende geç cevap vermek istiyorum yapamıyorum diyorsan. Böyle düşünmek uygun olmaz. Müsaitsen, ona zaman ayırabileceksen yazarsın değilsen yazmazsın. Bir süre sonra sende doğal olarak böyle olacaksın.
Yazmazlarsa bende yazmıyorum. Ben ararım sorarım ama yanıt gelmezee sonrasında bende bırakırım. Nedeni artık insanların hayatımızdan çıkmasına aldırış etmememiz. Bende 22 yim yani genelde böyle
Ama yapayalnız kalıyosun
Gerçek dostların yanında kalıyor.
Ben ararım onları ve onlar da başka zaman beni arar yani sizinde benim gibi arama kültürünüz var hal hatır sormak gibi. Bu çok iyi bir şey.
Sizin yanlışınız yok bu arada kendinizi suçlamayın lütfen
İçini çok iyi anlıyorum, yalnız değilsin. 20'li yaşlardan sonra hayatın koşturmacası, iş ve aile sorumlulukları arttıkça ilişkilerin şekli değişiyor. İnsanlar kabuklarına çekilebiliyor. Sen yanlış yapmıyorsun, sadece öncelikler farklılaşıyor 🌿. Geç dönme misillemesine girmek yerine kendi huzurunu koruyup akışa bırakmak en güzeli 🎨. İlişkiyi sürekli senin sırtlaman seni yorar. Sence bu durumu arkadaşlarınla açıkça konuşmak aranızdaki bağı biraz olsun rahatlatır mı? 🌸
Cevap
6Cevap
Evet ya araniz açılıyor ya da arkadaş bulmak çok zor oluyor
en yakın arkadaşlarımla böyle değilim. bazen 1 ay konuşmadığım oluyor. çocuk en son arkeolog kazılarındaymış yeni öğrendim. böyle insanlarla dost olmak lazım. biri böyle değilse dostta değildir bence
Önemseme milleti
Evet kanka
Uğraşma
Üniden mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?